λογο του οτι δεν μπορω να μπο με τον παλιο μου λογαριασμο ανοιξα αλλον με αυτο το ονομα. στο θεμα μας.
καθε απογευμα στης 9-9.30 κανο βολτα την σκιλιτσα μου για τισ αναγκεσ της. ετσι εγηνε και εχτες αν και ο μεγαλοσ μου γιος την ειχε παει κατα της 8 το βραδυ στης 9 την πιγα και εγω.
κατα της 10 ομως πανω που ειχα φορεσει της μπιτζαμεσ μου και ελεγα να ξαπλοσω να δω στο κρεβατι μου τηλεοραση μεχρι να με παρει ο υπνος αρχισε να μου κλαψουριζη και να πιγενει την πορτα. τι διαολο κοψιμο την επιασε σκευτηκα ? και ντιθηκα να την παο κατω παλι. μολισ κατεβηκαμε την πολικατικια αρχισε να πιγενη στο αλλο τετραγονο που αραζο το φορτηγο με τον παπαγαλακι. ακουγα καποιον να κοπαναει κατι μεταλικο. σκευτικα πιος μαλακας μεσα στην νυχτα κοπαναει θα τουν χεσουνε οι γειτονες. μολισ φτασαμε στην γονια η ηρα σταματισε και κοιτουσε το φορτηγο. ο θοριβοσ ερχοταν απο αυτο. κοιταζο κια βλεπο 2 ατομα μεσα και ο ενασ στηνθεση του οδηγου ειχε παρει μια χοντρι σολινα ενα κοματι κοντα στο μετρο και βαρουσε κατι στο τιμονι.
εχετε δει την τενια με το γριζλι ? την αρκουδα στην αμερικη? εκεινη την ορα αυτο ειδανε μια αρκουδα 100 κιλων να τους επιτηθετε βριζοντας . επαθαν πανικο . ο ενας ετρεχε δεξια ο δευτεροσ αριστερα ηταν 20 25 χρωνον περιπου . εστροσα τον εναν στο κινηγη αλλα κατι το νεαρο τησ ηλικιας τουσ κατι το υπερβαρο και η υπερταση η δικια μου γριγορα κουραστηκα και λαχανιασα. αν επιανα τον ενα στα χερια μου θα τον εβγαζαν φετες. βεβαια ο αστινομικος μου ειπε οτι μπορει να ηταν οπλισμενοι και να κινδινευα... μπορει... αλλα η σωληνα που βαπουσε τον διακοπτη του τιμονιου για να τον σπασι αν ξεκλιδοσει το τιμονι... μπορει να μην περιηχει σαμπανια αλλα εκει που θα τουν την εβαζα σιγουρα θα την απολαμβανε..... πιγα το πρωι στην ασφαλεια και εδοσα καταθεση και τορα περιμενο την συμανση .....
ενα εχο να πω. οτι αλλι φορα δεν θα δισανασχετησω αν η σκιλιτσα μου ζιτηση εστω και καθε ενα λεπτο αν την κατεβαζο για κατουριμα.....
γιωργος ρουσσος