Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 4 από 4

Θέμα: Αγορα ΖΧ 636

Αγορα ΖΧ 636

Καλησπερα,
    Ονομαζομαι Γιωργος και προκειται να κανω ερευνα αγορας για kawasaki zx636 (εκει κατεληξα τελικα μετα απο πολυ σκεψη),και θα ηθελα απο κατοχους και γνωστες να μου πουν τι θα πρεπει να προσεξω και να ελεγξω οταν παω να αγορασω την μηχανη (ελατωματα,κρυφα σημεια κλπ).
    Μαλλον θα την παρω απο εμπορo/αντιπροσωπεια καθως δεν παιζουν cash.
    thnx

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ουτε ελατωμματα εχει, ουτε κρυφα σημεια.

αν εισαι απειρος απλα δεν μπορεις να δεις τιποτα. καλυτερα πηγαινε την σε εναν μηχανικο της εμπιστοσυνης σου.

οπως ολες οι ss, εχει σημεια που μπορεις να κοιταξεις να δεις αν ειναι ξαναβαμμενη, αν εχει πεσει κλπ...αλλα και παλι αν δεν ξερεις τι να δεις, μπορει να το δεις και να μην το καταλαβεις καν.

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

kawasaki ninja 636

καλημερα φιλε μου,ημουν κατοχος zx636 '03-'04. αυτη τη στιγμη εχω ενα zx636 '05.μπορω να σου πω και για τα 2.
    με το πρωτο ειχα κανει 16,000κm και με το δευτερο εχω κανει 7,000km. τα πειρα και τα 2 μεταχειρισμενα.αλλα ποτε δεν ζητησαν τιποτα.μονο λαδι.και τα υπολοιπα που σου λεει ο κατασκευαστης αναλογα με τα χιλιομετρα.
    σαν μηχανακια ειναι απτα καλητερα στην κατηγορια τους,αλλα μην μπλεξεις με αντιπροσωπεια και ακριβα και καθηστερουν παρα πολυ.( π.χ εκανα το λαθος να παω στην kawasaki να αλλαξω ντιζα συμπλεκτη και μου τον φερανε σε 8 μερες.για μια ντιζα.μπορει να ετυχε.αλλα απλως απαραδεκτο.
    δεν πονανε πουθενα, κανενα προβλημα.λιγο τα ανταλλακτικα και τα πλαστικα τσουζουνε( πιστευω σε ολες τισ κατηγοριες ss βαρανε οι τιμες)
    επειδη το μηχανακι αυτο ειναι λιγο πιο νευρικο απο τα αλλα ( 162 κιλα και 134 αλογα) θα πρωτεινα μολις το αγορασεις να του βαλεις σταμπιλιζατερ ( αμορτισερ τιμονιου.) τιποτα αλλο.
    κατα την γνωμη μου, να το παρεις και θα το ευχαριστιθεις, να προσεχεις,το μυαλο μεσα στο κεφαλι,παντα κρανος,μα παντα, ακομα και για 50 μετρα αποσταση και καλα χιλιομετρα.

εχω το 03-04 το μηχανακι μετα τα 220 φωναζει ΣΤΑΜΠΙΛΙΖΑΤΕΡΡΡΡΡ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ειναι πολυ ελαφρυ και δεν καθετε.Με ψηλες ταχυτητες και πανω απο 220 θα νιωσεις το τιμονι να σου κανει παιχνιδια με τον αερα.Εμενα μου εβγαλε μια ζημια που μου τρυπησε το ψυγειο μαλλον απο καιμια πετρα.Τιμη καινουριου κοντα στα 500 μου ειπαν και μτχ απο 150 εως 250.
    Μονο μια ολοσωμη εξατμηση του φοραω και ενα φιλτρο .Σωληνακια υψηλης αν δεν φοραει αξιζει να τα βαλεις σε καμια διαδρομη χαλκιδα-λιμνη ευβοιας θα καταλαβεις τι σου λεω και απο λαστιχα του βαζω τα πιρελι.
    Δεν εχω κανενα παραπονο και αμα το πουλαγα παλι νιντζα θα αγοραζα
    τΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ 600/ ΜΟΥΓΚΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ

Παρόμοια θέματα

1. Στρώσιμο ΖΧ 636 '05
    από Vampire TNA στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 12:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας