Eπειδή με ενδιαφέρει και εμένα το μηχανάκι (στην έκδοση με το φαίρινγκ όμως) σήμερα του έριξα μια πολύ προσεκτική ματιά.
Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά αν εξαιρέσεις το ροπάτο μοτέρ και το design, το μηχανάκι μου φάνηκε φτηνοκατασκευή...
Αν δεις με έμπειρο μάτι ΠΙΣΩ και ΑΝΑΜΕΣΑ από τα εντυπωσιακά πλαστικά, βλέπεις ένα αρχαίο πλαίσιο με σωλήνες μικρής διατομής (που είσε ρε fazer με την αλουμινένια πλαισιάρα σου....), ένα ασθενικό πηρούνι μικρής διατομής (απαράδεκτο για φρέσκο μηχανάκι με τα άλογα του Ζ...), κάτι τιμονόπλακες λεπτές και κακοφινιρισμένες, και μια καταφανή έλλειψη προσοχής-ποιότητας στις λεπτομέρεις, τουλάχιστον σε σύγκριση με το FZ6 FAZER που μόλις πούλησα και που ανήκει στην ίδια κατηγορία τιμής...
Ακόμα και τα όργανα του ταμπλώ αν και "αναλογικά" (ευτυχώς δεν υπάρχει το μαλακισμένο πολυόργανο που έχουν τα απλά Ζ και το Φέιζερ), φαίνονται φθηνά και χαμηλής ποιότητας....
Έχω την εντύπωση ότι η KAWASAKI με αυτό το μηχανάκι βρήκε το κόλπο και πουλάει "φθηνά" άλογα και εντυπωσιακό desing χωρίς όμως να έχει αναβαθμίσει την συνολική ποιότητα της μηχανής στις σημερινές απαιτήσεις - κάτι σαν το KLE ένα πράγμα...
Μου φαίνεται ότι συναρμολογήθηκε από φθηνά διαθέσιμα-παλαιότερα κομμάτια και ντύθηκε με καινούργια ρούχα για να βγεί στην πασαρέλα...Καλή κονόμα για την KAWASAKI...
Ας δούμε τι έχουν να πούν πάνω σε αυτό οι κάτοχοί του...αν και κάτι μου λέει ότι θα πέσουν να με φάνε ζωντανό....