Η ιστορίες που έχω διαβάσει έχουν ως εξής:
To MotorKote (χωρίς κενό μεταξύ του Motor και του Kote) είναι το κλασικό αντιτριβικό που όλοι ξέρουμε, που το φτιάχνει η αμερικάνικη εταιρία Mr. MotorKote.
Το Motor Kote 100 (με κενό μεταξύ του Motor και του Kote) το οποίο μετονομάστηκε σε Super Dynamic, είναι και αυτό αμερικάνικο και το φτιάχνει η MPC.
Λοιπόν η Mr. MotorKote και η MPC είναι δύο διαφορετικές αμερικάνικες εταιρείες.
Από ότι φαίνεται και τα δύο προϊόντα «μάλλον» κάνουν ακριβός το ίδιο πράμα. Η διαφορές τους είναι στη πυκνότητα, στη τιμή και στις περιόδους πλήρωσης τους και διάρκειας δράσης τους σε μοτέρ εσωτερικής καύσεως.
Στο σαλόνι μοτοσικλέτας υπήρχε ένας τύπος στο stand της SuperDynamic που έκανε demo σε μια συσκευή τριβών και φορτίων. Έβαζε λάδια, έβγαζε λάδια, μέχρι και νερό έβαλε μέσα στο λαδάκι….το οποίο ήταν Mobil1 και το άνοιξε μπροστά μας. Μετά έβαλε μέχρι και σκέτο το σχετικό αντιτριβικό…και μηνάμε όλοι κάγκελο. Το πράγμα δούλευε πάντως…τώρα αν θα δουλέψει και μέσα στο μοτέρ…αυτό είναι άλλο πράμα.
Ψάχνω σε διάφορα sites εδώ και αρκετό καιρό και σε γενικές γραμμές (εκτός από ένα Jimny…που από ότι λέει ο ιδιοκτήτης του (και δεν έχουμε λόγω να μην τον πιστέψουμε το Χριστιανό)….το αμάξι «έκλασε» μετά την πλήρωση του carter με Super Dynamic, δεν έχουμε ακούσει κάτι κακό.
Αυτό που θα ήθελα είναι να γράψετε εάν χρησιμοποιώντας κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα παρατηρήσατε κάτι κακό ή καλό. Επισημαίνω ότι θα ήθελα γνώμες «ΜΟΝΟ» από κόσμο που τα χρησιμοποίησε σε μηχανάκια με συμπλέκτη υγρού τύπου και καμπάνας πολλών δίσκων που λιπαίνετε αποκλειστικά και μόνο από τα λάδια του μοτέρ….δηλαδή μοτέρ που το προϊόν θα φτάσει μέχρι και τους δίσκους.
Δεν μας αφορούν οχήματα με βολάν, δίσκο-πλατό, μηχανές με βολάν, δίσκος-πλατό (BMW σειρά R, Μoto Gissi,,κτλ) και μηχανάκια ξεροκάπμανα.
Θα παρακαλούσα να μη γράψουμε πράματα όπως…αυτά δεν θα τα έβαζα στο μηχανάκι….ή…..το καλό λαδάκι είναι το παν….ή….μούφα….ή….ένας φίλος μου είπε….ή….άκουσα από τον μηχανικό μου ότι…..ή….το αμερικάνικο είναι το μπόμπα και το άλλο όχι………εδώ θέλουμε απλά την εμπειρία σας από τα προϊόντα ή και άλλα αντίστοιχα του εμπορίου.
Θα ήθελα να ακούσουμε απόψεις από κόσμο που τεκμηριώνουν την άποψη και μόνο……δεν μας νοιάζει αν οι κριτικές θα είναι καλές ή κακές. Θα ήθελα να μάθω για το λεγόμενο «Πατινάρισμα»…
Ευχαριστώ.