Το πανηγύρι είχε πολύ κόσμο...
και πολλές μπύρες .
Μπύρες που οταν τις ανακάτεβες με κρασιά και γουίσκια γινόσουνα ... Ακορντεόν ..
Εγώ του τάχα πεί . αμα πιεί δεν οδηγεί . Συμφωνία κυρίων και οχι συμφωνία Μπετόβεν.
Αλλά και οι συμφωνίες είναι για να μετατρέπονται ..
-Ρε παπ@@@ρα ... μην πίνεις!!!!
-Ασε με θα πιώ οσο θέλω μαννα μου δεν είσαι .
-μαλά@@@κα μου αφού σε χαλάει..
-οχι οσο με χαλάς εσύ που δεν θέλεις να πίνω.. !!!!
αντε βάλτου μυαλό . ηδη το μυαλό μου εκανε σενάρια πως θα γυρνάγαμε την φλορέττα πίσω 8 χιλιόμετρα.
Ηρθε η ώρα του γυρισμού.
-οχι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι .....θα οδηγήσω εγώ .
-εισαι μαλ@@@κας ??
-αφου δεν βλέπεις ουτε που είναι .
-οχι δικιά μου είναι εγώ θα πάω ,ξέρω τον δρόμο.
-Βάζεις μυαλό στον μεθυσμένο ??
με τα πολλά και αφού αγρίεψα συμφωνεί να καθήσει μπροστά να κρατάει τα τιμόνια και εγώ πίσω του να κρατάω τα τιμόνια ( και το μηχανάκι στο δρόμο εννοείται ..!!)
ξεκινάμε σε ημι-λυποθιμη κατάσταση ο μαλ@@@γκουρας ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ αγκαλιά τα τεπόζιτα πόδια ρέγκλα να κρέμονται ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ αγκαλιά με τα φανάρια !!!
Σε Αφασία!!!!! ...
κοιμότανε ? ρευότανε? βόγκαγε? ουτε εκείνος ηξερε
Εγώ σεμνός πίσω του σε στάση αφύσικη , να θυμίζουμε κατι απο σκληρό πορνό ,να προσπαθώ να οδηγήσω και ταυτόχρονα να τον κρατάω μην μου ...(ξαπλωθεί ανάσκελα στο δρόμο) δρόμο επαρχιακό , με ελάχιστη κίνηση (αυτό ηταν το μοναδικό μας ΑΤΟΥ.)
Φώτα απο πίσω μας πλησιάζουν .. κόβω ταχύτητα κατεβάζω σε δευτέρα πλησιάζει αγροτικό
ρε μαγκες πως πανε οι συγκινήσεις ?/ ερωτά ο συνοδηγός του αγροτικού
τον αγριοκοιτάω και συνεχίζω..
-ρε λεβέντη πως την εχετε βρεί πανω στο εργαλείο επιμένει ο αγροτικός ???. ( τύφλα και εκείνος απο το πανηγύρι που λέγαμε πρίν... γνωστός δικός μου και του (μπροστινού μου)
- θέλεις να γ@@@@@ούμε βραδυάτικα ?/ (ξυπνάει αγριεμένος ο δικός μου)
-τώρα εσυ του λέω τι ψάχνεις ?/ να οδηγήσεις την φλορέττα?/ χωράει τρίτος μπροστα΄στο τεπόζιτο , ελα παρέα μας .
--Οχι ρε παλικάρι μην σου χαλάσουμε το πάρτι γιατί είμαστε πολλοί !! απαντάει ο αγροτικός
-πατα ρε μου λεει να γίνει της πο@@@@τάνας με τους γύφτους .
Σκάσε του λέω ας μην επινες ,να γυρνάγαμε πίσω με υπόληψη !!!(με το κεφάλι ψηλά )
φτάνοντας σπίτι του ξύπνησε και μέσα στο μεθύσι του αρχισε να φωνάζει
μάννααααα......,, ελα να σου γνωρίσω τον .....γαμπρόοοο σουυυυυυυ!! ο ξεφτιλισμένος!