Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: Απόσυρση αυτοκινήτου πήρε κανείς λεφτά?

Παλαιό μέλος

Απόσυρση αυτοκινήτου πήρε κανείς λεφτά?

Καταρχήν καλησπέρα σε όλη την κοινότητα καθώς είνα το πρώτο ποστ μου. Αν και έχω αφιερώσει πολλές ώρες διαβάζοντας ποστ αρχίζω λίγο ανορθόδοξα, καθώς περιμένω πως και πώς κάποια χρήματα από ένα polακι που έδωσα για απόσυρση.
    Στο θέμα μας λοιπόν... Έδωσα ένα αυτοκινητάκι που είχα από τον Οκτώβριο και ακόμα τίποτα... Όχι μόνο δεν έχω λάβει τίποτα αλλά δεν έχω και καμία ενημέρωση. Εντύπωση δε μου κάνει ότι το θέμα δεν συζητιέται πουθενά και ακόμα και με μια πρόχειρη αναζήτηση στο Google δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο. Εκτός αν η κυβέρνηση θεωρεί ότι αυτοί που δώσαμε τα σαραβαλάκια μας και έχουμε μείνει τόσο καιρό χωρίς αμάξι είμαστε τα Golden Boys και πρέπει να στηρίξουμε την Ελληνική οικονομία. Έχει κανείς ακούσει κάποιο νεότερο? Πραγματικά σκέφτομαι να εξετάσω τι μπορώ να κάνω ακολουθώντας τη νομική οδό καθώς βρίσκομαι σε αδιέξοδο.

Κακόμοιρο Polo αν το ήξερα δεν θα σε είχα δώσει ποτέ...

Διχρονάκιας Το avatar του/της GreddyRx7
    Με ενδιαφέρει και εμένα αυτό το θέμα! Όποιος έχει κάπια πληροφόρηση ας μας ενημερώσει!
    RGV-Γ 250, Suzuki FX68mm, Modenas Dinamik 72mm Tuned By Moto Gas.

Και εμενα ο παππους μου εδωσε ενα nissan που ειχε αλλα δεν πηρε ακομα,τρεχει και ρωταει αλλα κανεις δεν ξερει τι γινεται !

T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

Ούτε εμείς πήραμε ακόμα λεφτά αν και το καινούργιο αυτοκίνητο αγοράστηκε ήδη,περιμένουμε...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Εμείς έχουμε κάνει την απόσυρση και έχουμε δώσει και το λογαριασμό της τράπεζας όπου και θα κατατεθούν τα χρήματα...
    Απο κει και έπειτα τίποτα (αυτά αρχές Δεκέμβρη αν θυμάμαι καλά).
    Αγοράστηκε αυτοκίνητο του 05 και τώρα αναμένουμε.

Αυτές τις μέρες θα περάσω απο το υπουργείο να ρωτήσω και θα σας ενημερώσω αν μάθω κάτι.

Ολοι στην αναμονη!!!! Παντως αν καθυστερουσαμε εμεις να πληρωσουμε κατι το κρατος θα μας ειχαν σκισει

Κριμα παντως που δεν υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης για αγορα μηχανης ή αυτοκινητου με το 1000ρικο που παιρνεις για αγορα

Πιστευω πως αρκετος κοσμος θα επαιρνε μηχανη αντι για αμαξι. ( Εγω σιγουρα ) Και περιβαλλον δεν επιβαρυνεις οσο με ενα αυτοκινητο και αποσυμφορηση απο κινηση επιτυγχανεται

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    τελευταία φορά αυτό που είχα ακούσει απο τα ΜΜΕ, ήταν πως θα μπούν τα χρήματα στις τράπεζες αφού έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των εγγράφων σε διάστημα 6 μηνών ( !!!! ) απο την ημερομηνία καταθέσης των εγγράφων στην εφορία.

Δεν ξέρω κάτι παραπάνω... αλλά πλάκα-πλάκα... ρίξτε ενα μήνυμα στον Άυτιά... και πείτε οτι είστε και κάποιας ηλικίας και έχετε μείνει χωρίς μεταφορικό μέσο... αμέσως θα σας βρεί τι γίνεται...:rotflmao: :rotflmao:

Καλά ξεμπερδέματα παιδιά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Μην περιμένετε χρήματα πριν από 6 μήνες…και αν......

Στην αρχή κάτι βλακείες ψέλλιζαν για κάρτες απεριορίστων, (λες και αυτός που απέσυρε αυτοκίνητο στα Κύθηρα θέλει κάρτα απεριορίστων), μετά άλλαξαν την διαδικασία από τις ΔΟΥ, στις διευθύνσεις συγκοινωνιών, μετά ζητούσαν και πιστοποιητικό παράδοσης, μετά ήθελαν και φωτοτυπία βιβλιαρίου, παρόλο που οι περισσότερες τράπεζες δεν εκδίδουν βιβλιάρια πια, και παρόλο που τους έλεγες ότι ,.... ορίστε.... αυτό είναι το ΙΒΑΝ… μου......και πάει λέγοντας.

Δεν πρόκειται να δώσουν 100 εκατομμύρια έτσι εύκολα…..να μην τους πιστεύαμε …..καλά μας κάνουν
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Κι εγω στο περιμενε ειμαι ακομα.
    Μολις σημερα , ακουσα δειλα δειλα στον Παπαδακη το πρωι να λενε οτι θα αρχισουν σιγα-σιγα να καταθετουν τα χρηματα.
    Για να δουμε.

Φανταζομαι οτι τωρα που μας καθυστερησαν τοσους μηνες , θα μας τα βαλουν με τοκο μεσα.
    Κανω λάθος ?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Κι εγω στο περιμενε ειμαι ακομα.
    Μολις σημερα , ακουσα δειλα δειλα στον Παπαδακη το πρωι να λενε οτι θα αρχισουν σιγα-σιγα να καταθετουν τα χρηματα.
    Για να δουμε.

Φανταζομαι οτι τωρα που μας καθυστερησαν τοσους μηνες , θα μας τα βαλουν με τοκο μεσα.
    Κανω λάθος ?

Ναι με το 0,3 % που δίνουν οι τράπεζες !!! Αυτό ήταν , σωθήκαμε!!! :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι άρχισαν να γίνονται οι καταθέσεις από 10-02. Διαπίστωσε κανείς κάτι τέτοιο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth
    Και είπαν ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέχρι 31/3. Αλλά πολύ αμφιβάλλω...

Επισης ακουσα οτι πρωτα θα μπουν τα λεφτα της αποσυρσης , και αργοτερα τα λεφτα του πριμ , για την αγορα του καινουργιου.
    Δηλ. οχι και τα 2 μαζι

Παλαιό μέλος
    Κανένα νέο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
    Κανένα νέο?
    Εν οψει , κοψιματος του 14μισθου , αυξηση ΦΠΑ , βενζινης κλπ κλπ περιμενεις να παρουμε τα χρήματα ?

Για ομαδικη αγωγη μας βλεπω.....

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. έχει κανείς λεφτά ΤΩΡΑ ??
    από road spirit στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2011, 08:47
  2. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2009, 00:02
  3. Κανείς δεν πήρε πρέφα την Παρασκευή ;
    από MikeG στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 24