Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Θα βγάλω δίπλωμα για μηχανή

Θα βγάλω δίπλωμα για μηχανή

Η εμπειρία μου με τα δίκυκλα περιορίζεται σε παπάκια και για λίγο διάστημα 400σαρι ενός φίλου μου ούτε που θυμάμαι το μοντέλο.

Τα απόφευγα γιατί είμαι λίγο speed freak και σίγουρα δεν θα είχε καλό αποτέλεσμα. Όμως, τώρα που φτάνω τα 30 νομίζω πως έχω το κατάλληλο μυαλό να μην κάνω μαλακ*ες, και επειδή κάνω χιλιόμετρα γενικά θα ήθελα κάτι σχετικά καλό για ταξίδι, πχ. 500χμ σε εθνική οδό.

Έχω δει στο forum ότι συνιστάται το CBR 600F για τους αρχάριους, θα ήταν καλή μηχανή για κάποιον που έχει σχετικά μηδενική εμπειρία στις μηχανές, η να πάω για κάτι πιο μικρό στην αρχή? Εσείς σίγουρα ξέρετε καλύτερα.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Θα βγάλω δίπλωμα για μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από GnostosAgnostos
    Η εμπειρία μου με τα δίκυκλα περιορίζεται σε παπάκια και για λίγο διάστημα 400σαρι ενός φίλου μου ούτε που θυμάμαι το μοντέλο.

Τα απόφευγα γιατί είμαι λίγο speed freak και σίγουρα δεν θα είχε καλό αποτέλεσμα. Όμως, τώρα που φτάνω τα 30 νομίζω πως έχω το κατάλληλο μυαλό να μην κάνω μαλακ*ες, και επειδή κάνω χιλιόμετρα γενικά θα ήθελα κάτι σχετικά καλό για ταξίδι, πχ. 500χμ σε εθνική οδό.

Έχω δει στο forum ότι συνιστάται το CBR 600F για τους αρχάριους, θα ήταν καλή μηχανή για κάποιον που έχει σχετικά μηδενική εμπειρία στις μηχανές, η να πάω για κάτι πιο μικρό στην αρχή? Εσείς σίγουρα ξέρετε καλύτερα.

Fazer 600 (το παλιο)

SV 650 (Καλο για πρωτο)

CBR 600f ειναι μια χαρα

CBF600 για πιο τουριστικο (και πιο "ηρεμο" ωστε να συγχωρει αποτομους χειρισμους)

να υποθεσω απο το Nick πως κρανακι εχεις διαλεξει ήδη ;
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 600 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ 500 ΧΛΜ...?ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.600 ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ.ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ 600cc ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από xtasi
    ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 600 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ 500 ΧΛΜ...?ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.600 ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ.ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ 600cc ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
    Δεν εχω κάνει ποτέ μακρινό ταξίδι με μηχανή, οπότε δέν το ξέρω! Οπότε κοιτάω για 600.

Εμπειρία στην εθνική εχω τεράστια - απλώς οχι σε 2 τροχούς, δεν ξέρω πόσο μετράει αυτο.

Παλαιό μέλος
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΑΛΛΟ 2 ΑΛΛΟ 4 ΡΟΔΕΣ.ΤΟ ΞΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Έτσι όπως το γράφεις είναι σαν απειλή το γεγονός ότι θα βγάλεις δίπλωμα...

Το honda cbf 600 είναι ευκολοδήγητο και άνετο για χιλιόμετρα, δεν ξέρω μήπως δοκίμαζες και κανένα bmw (μη κράξετε)?
    Μαζί με το μηχανάκι αν δεν έχεις πάρε κι εξοπλισμό κράνος, μπουφάν κλπ(πάνε πακέτο)

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ggelos

Re: Re: Θα βγάλω δίπλωμα για μηχανή

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Fazer 600 (το παλιο)

SV 650 (Καλο για πρωτο)

CBR 600f ειναι μια χαρα

CBF600 για πιο τουριστικο (και πιο "ηρεμο" ωστε να συγχωρει αποτομους χειρισμους)

το er-6f θα πρόσθετα εγώ...και μάλλον θα το διάλεγα
    If you gonna die...

... die with your boots on

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Μετά από ενάμησι χρόνο οδήγηση στην πόλη και ελάχιστα στην εθνική μ'ένα 400 (πήγα κι ένα 0-300 riding school ), 5 τούμπες και πολλή ντροπή ,πήρα ένα cbr 600f το οποίο έχει γ@μώ τα φρένα, σχετικά άνετη θέση οδήγησης, γκάζι και καταπίνει χλμ σα στραγάλια!!!Πήγα Λευκάδα μέσα σε 2 βδομάδες και δεν το φοβήθηκα ούτε στιγμή.Έκτοτε έχω γράψει κι άλλα χλμ...έρωτας πλέον
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

ΚΤΜένο μέλος Το avatar του/της westie
    Ελπίζω να βοήθησα...
    Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από westie
    ...Πήγα Λευκάδα μέσα σε 2 βδομάδες.....

Αυτό θα πεί να προσέχεις στο δρόμο, να πηγαίνεις αργά και σταθερά και τα μάτια δεκατέσσερα κλπ

Αγαπητέ φίλε, σκέψου και κάτι σε ον-οφφ, όπως το Transalp, είναι πολύ ευκολοδήγητο, και δεν τίθεται θέμα με ύψος αναβάτη, και σηκώνει και πολύ φόρτωμα για ταξιδάκια.

Καλή επιλογή
    "Qu ils mangent de la brioche"

Παρόμοια θέματα

1. Θα μπει κανενας για chat????
    από life_dab στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2014, 22:37
  2. SOS! Δίπλωμα για μικρή ή για μεγάλη μηχανή?
    από georgekip στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2012, 22:49
  3. Δίπλωμα για μηχανή?
    από OzimBa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2007, 16:33
  4. Που Θα Βρω Manual Για Cbr 600f Μοντ.2000
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2005, 11:32
  5. Πλυντήριο ΓΙΑ μηχανή