Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: λαμπες γαι μαμα χτχ

λαμπες γαι μαμα χτχ

ρε παιδες, αυτες κανουν σε χτχ???
    http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=111#

Osram Night Breaker H4

AYSCX1729
    Four wheels move the body, two wheels move the soul.

Ρίξε ένα πμ στον Jimtarasxt660x (ναι, όλο αυτό ) που έχει βάλει κάτι λάμπες που σκοτώνουν.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Εγώ πάντως που τις είχα, τις έβγαλα, γιατί μου κάψανε το κάτοπτρο. Αν δεις ανεβάζουν θερμοκρασία πάνω από 200 C. Εγώ έβαλα τελικα τις OSRAM οι οποίες ειναι ελαφρώς γαλαζιες, αλλά έχουν μικρότερη θερμοκρασία από τις NIGHTBRAKER. Μάλλον με βλέπω για ξένον.

Παλαιό μέλος
    oi xenon ti thermokrasia anevazoune?

Σίγουρα, ομως πολύ λιγότερη από τις απλές λάμπες πυρακτώσεως. Μιλάμε για τα φώτα ξένον, καθώς είναι 35w και όχι 55w όπως οι απλές λάμπες. Οι τύπου ξένον είναι απλές λάμπες πυρακτώσεως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Ρίξε ένα πμ στον Jimtarasxt660x (ναι, όλο αυτό ) που έχει βάλει κάτι λάμπες που σκοτώνουν.

philips extreme power +80%. τις έβαλα και 'γω.Καμοία σχέση με τις μαμα, ποιό δυνατο λευκό φώς..

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Αυτές που είπε ο chris_honda

Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος...

Ρε Μορφέα, τι φόραγες και σου έκαψε το κάτοπτρο? τις Osram Night Breaker H4?
    Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Τις OSRAM NIGHT BRAKER είχα βάλει, και μου θάμπωσε το κάτοπτρο μέσα στο φανάρι. Μόλις είπα να το καθαρίσω, γιατί λέω θα είναι τίποτις από υγρασία, άρχισε να "φεύγει" το υλικό του καθρέφτη. Άσε που αν έβαζες το χέρι σου εμπρός από το φανάρι νόμιζες ότι θα καείς. Επίσης μου έκαψε την φύσα στο μικρό το το λαμπάκι, και όταν έβαζα LED έλιωνε η πλαστική βάση του led. Για'αυτό την έβγαλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Steve_athens
    Βαλε ενα χενον της προκοπης να εισαι ησυχος,3 χρονια το εχω βαλει ανοικτη συνεχως η μεσαια σκαλα δεν εχει παθει τιποτα
    Super motard και ξερο ψωμι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
    Τις OSRAM NIGHT BRAKER είχα βάλει, και μου θάμπωσε το κάτοπτρο μέσα στο φανάρι. Μόλις είπα να το καθαρίσω, γιατί λέω θα είναι τίποτις από υγρασία, άρχισε να "φεύγει" το υλικό του καθρέφτη. Άσε που αν έβαζες το χέρι σου εμπρός από το φανάρι νόμιζες ότι θα καείς. Επίσης μου έκαψε την φύσα στο μικρό το το λαμπάκι, και όταν έβαζα LED έλιωνε η πλαστική βάση του led. Για'αυτό την έβγαλα.
    Φίλε μου αυτά που περιγράφεις τα έπαθα κι εγώ και να είσαι σίγουρος ότι σε καμιά περίπτωση
    δεν φταίει η λάμπα....το κακής ποιότητας κάτοπτρο του φαναριού σου φταίει!
    Και εντελώς πληροφοριακά όλες οι λάμπες αλογόνου της ισχύος αυτής ανεβάζουν θερμοκρασία
    της τάξεως των 250+ βαθμών Κελσίου και υποτίθεται ότι το φανάρι είναι φτιαγμένο να αντέχει!
    Το ότι σου έκαψε τη φίσα από το μικρό λαμπάκι μόνο η night breaker δεν φταίει γι αυτό όπως
    επίσης τα led που βάζετε στα φώτα θέσεως έχουν πολικότητα και αν μπουν ανάποδα άλλα απλά
    δεν ανάβουν και άλλα λιώνουν!

Υ.Γ. το φτηνιάρικο κιτ xenon που ΔΕΝ έχει ενσωματωμένο φίλτρο U/V ακτινοβολίας πάνω στην κάψουλα
    της λάμπας μπορεί να καταστρέψει το πλαστικό κάτοπτρο ενός φαναριού μέσα σε λίγα λεπτά!

Υ.Γ.2 οι λάμπες xenon παίζει να ζεσταίνονται περισσότερο από τις λάμπες αλογόνου!

Παρόμοια θέματα

1. μαμά Honda!!!
    από ruyjin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2004, 18:33
  2. Η "μαμά" ετοιμάζει καινούργιο μωρό!
    από milaber στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2004, 02:34
  3. H μαμά και η κουτάλα....
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2