Easy τρόμπες!
Σήμερα, επειδή κάνω πνευματική δουλειά, πήγα μια βολτίτσα με το μηχανάκι...στο δρόμο της επιστροφής απο εθνική, βλέπω στο βάθος μπροστά μου μια πομπή από μοτοσικλέτες στη δεξιά λωρίδα...
...πλησιάζω και είναι καμιά 40ρια Harley με ολλανδούς αναβάτες, πολύ όμορφες όλες, μοντίφες τρελές, bobbers, power cruisers κτλ-κτλ...
πάω παράλληλα μαζί τους στη μεσαία λωρλίδα και με κλεφτές ματιές χαζεύω ότι προλαβάινω να χαζέψω...
...ε, όταν με πήραν χαμπάρι, διέλυσαν τον σχηματισμό και άρχισαν να μπαινουν στη μεσαία με τσαμπουκά, ωθόντας με με τρόπο επικίνδυνο στην αριστέρη λωρίδα, ένας ήρθε απο πίσω κολλητα και γκάζωνε, μου κάνανε και σήμα go-go με το χέρι, ξου-ξου κακό γιαπωνέζικο και παρείσακτο μηχανάκι, με λίγα λόγια...
μόλις κατάλαβα τι λαλάκες είναι, άνοιξα το γκάζι, τους άφησα πίσω και είδα απο τον καθρέφτη ότι επέστερεψαν σε σχηματισμό, βιώνοντας την δική τους μοτοσικλετιστική hipster νιρβάνα...μια νιρβάνα που υπαγορεύεται και ορίζεται προφανώς από την μάρκα της μοτοσικλέτας που καβαλάς και από τα δερμάτινα που φοράς...
τι τρόμπες θεέ μου!![]()
![]()
![]()
υ.γ. για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις Harley Davidson ούτε και με τους αναβάτες τους...απλά έπεσα σε λαλάκες...