Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: Easy Ri....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Easy Ri....

Easy τρόμπες!

Σήμερα, επειδή κάνω πνευματική δουλειά , πήγα μια βολτίτσα με το μηχανάκι...στο δρόμο της επιστροφής απο εθνική, βλέπω στο βάθος μπροστά μου μια πομπή από μοτοσικλέτες στη δεξιά λωρίδα...

...πλησιάζω και είναι καμιά 40ρια Harley με ολλανδούς αναβάτες, πολύ όμορφες όλες, μοντίφες τρελές, bobbers, power cruisers κτλ-κτλ...

πάω παράλληλα μαζί τους στη μεσαία λωρλίδα και με κλεφτές ματιές χαζεύω ότι προλαβάινω να χαζέψω...

...ε, όταν με πήραν χαμπάρι, διέλυσαν τον σχηματισμό και άρχισαν να μπαινουν στη μεσαία με τσαμπουκά, ωθόντας με με τρόπο επικίνδυνο στην αριστέρη λωρίδα, ένας ήρθε απο πίσω κολλητα και γκάζωνε, μου κάνανε και σήμα go-go με το χέρι, ξου-ξου κακό γιαπωνέζικο και παρείσακτο μηχανάκι, με λίγα λόγια...

μόλις κατάλαβα τι λαλάκες είναι, άνοιξα το γκάζι, τους άφησα πίσω και είδα απο τον καθρέφτη ότι επέστερεψαν σε σχηματισμό, βιώνοντας την δική τους μοτοσικλετιστική hipster νιρβάνα...μια νιρβάνα που υπαγορεύεται και ορίζεται προφανώς από την μάρκα της μοτοσικλέτας που καβαλάς και από τα δερμάτινα που φοράς...

τι τρόμπες θεέ μου!

υ.γ. για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις Harley Davidson ούτε και με τους αναβάτες τους...απλά έπεσα σε λαλάκες...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Easy Ri....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

...πλησιάζω και είναι καμιά 40ρια Harley

πάω παράλληλα μαζί τους στη μεσαία λωρλίδα και με κλεφτές ματιές χαζεύω ότι προλαβάινω να χαζέψω...

...ε, όταν με πήραν χαμπάρι, διέλυσαν τον σχηματισμό και άρχισαν να μπαινουν στη μεσαία με τσαμπουκά, ωθόντας με με τρόπο επικίνδυνο στην αριστέρη λωρίδα, ένας ήρθε απο πίσω κολλητα και γκάζωνε, μου κάνανε και σήμα go-go με το χέρι, ξου-ξου κακό γιαπωνέζικο και παρείσακτο μηχανάκι, με λίγα λόγια...

μόλις κατάλαβα τι λαλάκες είναι, άνοιξα το γκάζι, τους άφησα πίσω και είδα απο τον καθρέφτη ότι επέστερεψαν σε σχηματισμό , βιώνοντας την δική τους μοτοσικλετιστική hipster νιρβάνα...

Εχεις δει πολλες δεκαωχτουρες να σφηνωνουν σε κοπαδι αγριοχηνες που ταξιδευουν...;
    Accipere quam facere praestat injuriam

Re: Easy Ri....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    [B τι τρόμπες θεέ μου! [/B]

Τοσο απλα.... Εχω και γνωστους χαρλεαδες που εχουν παρομοια αποψη για τους μοτοσυκλετιστες... Ηλιθιοι...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Εγω παλι τους πετυχα με το gsr, τους χαιρετησα όλους, με χαιρετησανε κ φυγαμε...

Μαλλον ο δικος μας ο πουριτανισμος ειναι που μερικους τους κανει μλκες...

::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ikarosk
    Μία απ'τα ίδια. Κι εγώ σήμερα συνάντησα αρκετούς και τους χαιρέτησα με σινιάλο, με την κόρνα, με το χέρι, αλλά αυτοί τίποτε. Ατάραχοι συνέχιζαν την πορεία τους αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει γύρω τους.(Σωστό αυτό βέβαια γιατί ο πραγματικός μοτοσυκλετιστής δεν πρέπει να χαζεύει, και να προσηλώνεται στον ιερό σκοπό του που είναι η ασφαλής οδήγηση).
    Στον δρόμο πήγαναν σαν να τους οδηγούσε κάποιο αόρατο χέρι, χαμένοι στην νιρβάνα των κραδασμών τους.
    Αφού είδα κι απόειδα κατάληξα στο συμπέρασμα ότι μάλλον είναι στραβοί ¨αυτό διαπιστώνεται από τα γυαλιά που φοράνε¨και επίσης κουφοί ,λόγω του θορύβου που κάνουν τα μεγάλα δικύλινδρα. Άντε στην καλύτερη περίπτωση να πάσχουν από δυνατές εμβοές λόγω μαριχουάνας, και μαλ_ _ _ίας, οπότε πήραν άφεση αμαρτιών.
    Ίσως ο Λιακόπουλος νά'χει δίκαιο.
    Ζουν ανάμεσά μας:a31:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ikarosk
    Μία απ'τα ίδια. Κι εγώ σήμερα συνάντησα αρκετούς και τους χαιρέτησα με σινιάλο, με την κόρνα, με το χέρι, αλλά αυτοί τίποτε. Ατάραχοι συνέχιζαν την πορεία τους αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει γύρω τους.(Σωστό αυτό βέβαια γιατί ο πραγματικός μοτοσυκλετιστής δεν πρέπει να χαζεύει, και να προσηλώνεται στον ιερό σκοπό του που είναι η ασφαλής οδήγηση).
    Στον δρόμο πήγαναν σαν να τους οδηγούσε κάποιο αόρατο χέρι, χαμένοι στην νιρβάνα των κραδασμών τους.
    Αφού είδα κι απόειδα κατάληξα στο συμπέρασμα ότι μάλλον είναι στραβοί ¨αυτό διαπιστώνεται από τα γυαλιά που φοράνε¨και επίσης κουφοί ,λόγω του θορύβου που κάνουν τα μεγάλα δικύλινδρα. Άντε στην καλύτερη περίπτωση να πάσχουν από δυνατές εμβοές λόγω μαριχουάνας, και μαλ_ _ _ίας, οπότε πήραν άφεση αμαρτιών.
    Ίσως ο Λιακόπουλος νά'χει δίκαιο.
    Ζουν ανάμεσά μας:a31:
    Μια απο τα ιδια...Χαιρετισα καμια 50αρια συνολικα και μονο 2-3 σηκωσαν χερι...
    Ας ειναι καλα τα παιδια και δεν κραταμε κακια...

balls of steel Το avatar του/της p@nos

Re: Re: Easy Ri....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Εχεις δει πολλες δεκαωχτουρες να σφηνωνουν σε κοπαδι αγριοχηνες που ταξιδευουν...;

koyrades που ταξιδευουν θες να πεις

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ενταξει μιας και τους εζησα απο κοντα, η πλειοψηφια ειναι γτπ...βασικα δεν ειναι μηχανοβιοι, αλλα χαρλεαδες, αλλη φυλη:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

που να δεις πλακα που εχει οταν σου κολλανε μεταμεσονυκτιες ωρες στα φαναρια...στο επομενο βεβαια χαζευουν τις βιτρινες και κοιτανε αν ειανι τα νυχια τους κομμενα

Παλι καλα που δεν σου εκαναν μπλοκο να κτεβουν κατω με τιποτα αλυσιδες να σε δειρουν δηλαδη.Αυτοι νομιζουν ακομα οτι ειναι η συμμορια της Marlboro.Eleos
    Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Re: Re: Easy Ri....

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    koyrades που ταξιδευουν θες να πεις

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγω ειμαι απλα της γνωμης οτι Harleας που πουλησε τα παντα και ζει σα "Νομαδας" απο τον 'Χαρλεα' στο Μπραχαμι που του πηρε ο μπαμπας του Harley επειδη περασε Νομικη, εχουν διαφοά....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Παλι καλα που δεν σου εκαναν μπλοκο να κτεβουν κατω με τιποτα αλυσιδες να σε δειρουν δηλαδη.Αυτοι νομιζουν ακομα οτι ειναι η συμμορια της Marlboro.Eleos

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    ρε σεις... αμεσωςνα τους κακολογισετε

απαπαπαααααα

τα σφραγισματα απ'τα δονται εψαχναν τα παλουκαρια και ο χυμας πηγε να τους μπερδεψει...

καλα εκαναν και σε εδιωξαν...ολα κι'ολα
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Ειναι νυχτα... Το σκοταδι βαθυ...
    Τα παρτυ στο δασος εχουν τελειωσει και ολοι ξεκινουν για τα σπιτια τους.
    Ενας λαγος και ενας λυκος, κουνουπιδια απο το αλκοολ και το μαυρο, πεφτουν στην ιδια τρυπα και δεν μπορουν να βγουν.
    Λυκος:Ποιος εισαι εσυ;
    Λαγος:Δεν ξερω, ηπια κατι παραπανω...
    Λυκος:Ουτε εγω. Ας αγγιξουμε ο ενας το αλλο και να βρουμε ποιος ειναι ποιος.
    Λαγος: Παει, ξεκινα πρωτος.
    Λυκος: Εισαι χνουδωτος, μικροκαμωμενος, εχεις δυο αφτια.... Λαγος!

Λαγος: Σειρα μου τωρα... Εχεις μπασα φωνη, εισαι τριχωτος, εισαι ογκωδης και μυριζεις ασχημα...Χαρλεας;

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Ειναι νυχτα... Το σκοταδι βαθυ...
    Τα παρτυ στο δασος εχουν τελειωσει και ολοι ξεκινουν για τα σπιτια τους.
    Ενας λαγος και ενας λυκος, κουνουπιδια απο το αλκοολ και το μαυρο, πεφτουν στην ιδια τρυπα και δεν μπορουν να βγουν.
    Λυκος:Ποιος εισαι εσυ;
    Λαγος:Δεν ξερω, ηπια κατι παραπανω...
    Λυκος:Ουτε εγω. Ας αγγιξουμε ο ενας το αλλο και να βρουμε ποιος ειναι ποιος.
    Λαγος: Παει, ξεκινα πρωτος.
    Λυκος: Εισαι χνουδωτος, μικροκαμωμενος, εχεις δυο αφτια.... Λαγος!

Λαγος: Σειρα μου τωρα... Εχεις μπασα φωνη, εισαι τριχωτος, εισαι ογκωδης και μυριζεις ασχημα...Χαρλεας;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

The F Word

to videaki apo South Park ta leei ola gia merikous harleades
    http://www.youtube.com/watch?v=q8eYzMHGjrE

olokliro to episodio edw
    http://www.southparkstudios.com/episodes/251889

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. HM HONDA CRF 230F Easy
    από anf125 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2007, 23:56