Θα ερθει κανεις για το πανελληνιο στο Τυμπακι??Λεμε να ξεκινησουμε απο Ηρακλειο στις 10 απο το Μελιρυτον στο γιοφυρο
Θα ερθει κανεις για το πανελληνιο στο Τυμπακι??Λεμε να ξεκινησουμε απο Ηρακλειο στις 10 απο το Μελιρυτον στο γιοφυρο
Παρωωωωωωωωωωωωωννννννννννν
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
Εγώ είμαι από το τυμπακι αν είναι να συναντηθούμε μέσα να πούμε μια καλημέρα
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_7TcoP0bTSs&eurl=http
Φυσικά.Στείλε μου σε PM το κιν σου αν θες να σε παρουμε μολις φτάσουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από gsx1400
Εγώ είμαι από το τυμπακι αν είναι να συναντηθούμε μέσα να πούμε μια καλημέρα
![]()
![]()
![]()
Η κουβέντα για το άβαταρ του stamzx10 συνεχίζεται εδώ.![]()
Εμείς θα τρέξουμε στη διαδρομή Ηράκλειο ΤυμπάκιΑρχικά δημιουργήθηκε από alogistos xj6
θα τρεξουμε και εμεις λεω να ερθω![]()
![]()
![]()
Καλιά όχι. Οι οδικές αρτηρίες του νησιού δεν είναι πίστα. Κρατήσετε τις ορμές για ταχύτητα για περιβάλλον πίστας.Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Εμείς θα τρέξουμε στη διαδρομή Ηράκλειο Τυμπάκι![]()
![]()
![]()
Αρκετούς "γρήγορούς" έχουμε θρηνήσει τελευταία.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Υπάρχει περίπτωση να γυρίσουμε πριν νυχτώσει; Παίζει να πεταχτώ μια βόλτα από Σαντορίνη,αν με βολέψουν τα καράβια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
![]()
![]()
Εγω θα τρεξω απο την ξαπλωστρα στην θαλασσα μετα τον αγωνα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
99,9% μέσα και εγώ αρκεί να έχω γυρίσει από Χανιά ......
...... Εσείς .......... γιατί εγώ όπως πάντα, με το πάσο μου !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ειμαι και γω εκει.Οποιος θελει ας ερθει να μου μιλησει μιας και δεν ξερω κανεναν σας .Θα ειμαι με ενα μαυρο ( με λιγο ασπρο) daytona 675.Ελπιζω να μην βρεχει γιατι τα προγνωστικα λενε βροχες για το Σαββατο
![]()
min pigenete sto timpaki re 8a sas mikrini apo ta fitofarmaka eki...Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4-4
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
δηλαδη με παντοφλα σορτς και γυαλι ηλιου θα ερθεις παλι ποτε θα βαλεις μυαλοΑρχικά δημιουργήθηκε από antonis_fr4-4
Εγω θα τρεξω απο την ξαπλωστρα στην θαλασσα μετα τον αγωνα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αμαν έκανα να τον πείσω να βάλει τη φόρμα του και να πάρει και μια σχολική τσαντα με τα παρελκόμενα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alogistos xj6
δηλαδη με παντοφλα σορτς και γυαλι ηλιου θα ερθεις παλι ποτε θα βαλεις μυαλο