Δεν έχει να κάνει με μοτοσυκλέτα αλλά με κάποιους μάγκες που θεωρούν πως μπορούν να σου τα αρπάξουν από παντού.
Μόλις χθες επέστρεψα απο τις διακοπές μου στο Ναύπλιο (Δρέπανο) όπου και διέμενα στο ξενοδοχείο Eden Beach Plaka. (Είναι το μόνο μεγάλο στην περιοχή). Αυτό που θέλω να καταγγείλω (εννοείται πως συμπλήρωσα και τη "φόρμα" παραπόνων του ξενοδοχείου, άσχετα αν φθάσει ποτέ στα χέρια κάποιου υπεύθυνου) είναι πως το ξενοδοχείο διαθέτει wi-fi το οποίο και χρεώνει με 7? την ώρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Αν θέλεις να μπεις έστω και 5' θα πληρώσεις για 1 ώρα. Λίγο πιό κάτω υπάρχει κάμπινγκ στο οποίο υπάρχει καφετέρια και εστιατόριο με δωρεάν wi-fi για τους πελάτες του.
Και μην μου απαντήσετε πως αφού βρήκα δωρεάν wi-fi όλα καλά. Δεν είναι εκεί το θέμα αλλά τι υπηρεσίες προσφέρει ένα ξενοδοχείο το οποίο θέλει να είναι ανταγωνιστικό. Αν οι υπηρεσίες σταματούν στο air-condition και στο ψυγείο που διαθέτει το δωμάτιο τότε εγώ είμαι ο περίεργος που ζητάω πολλά. Αλλά εν έτη 2010 μήπως κάποιοι πρέπει να εκσυγχρόνιστούν αντί να κλαίγονται για μειωμένη κίνηση των τουριστών?
Βαγγέλης