Έχω ένα μηχανάκι που φοράει τέτοια. Αν θες έλα να το δεις!
Που τα πουλάνε δεν ξέρω!
Αν τα βρεις ελλάντα, πε μου και εμένα!![]()
Τα έχω δει σε άλλα μηχανάκια, έχει τύχει και έχω συναντήσει στο δρόμο. Αλλά ήθελα να τα βρω Ελλάδα για να γλιτώσω την αναμονή 1-2 βδομάδων του ταχυδρομείου.Αρχικά δημιουργήθηκε από pissaman
Έχω ένα μηχανάκι που φοράει τέτοια. Αν θες έλα να το δεις!
Που τα πουλάνε δεν ξέρω!
Αν τα βρεις ελλάντα, πε μου και εμένα!![]()
Thanks πάντως!![]()
Στο μαγαζί που φτιάχνω εγώ το zx (στην Σάμο), πουλάνε rim stickers (δεν θυμάμαι μάρκα βέβαια)...Αν κάποιος θέλει και δεν μπορεί να βρεί Αθήνα (αν και το βλέπω χλωμό να μην υπάρχουν), μπορώ να βοηθήσω και να του στείλω εγώ και να τα έχει σε 2 μέρες ( το πολύ) με ταχυδρομείο...
vrooommmmm!!!
Πάντως εγώ που έχω πάει βόλτα σε πολλά από τα γνωστά μαγαζιά στην Αθήνα κατά καιρούς, δεν έχω δει ποτέ τίποτα......Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Στο μαγαζί που φτιάχνω εγώ το zx (στην Σάμο), πουλάνε rim stickers (δεν θυμάμαι μάρκα βέβαια)...Αν κάποιος θέλει και δεν μπορεί να βρεί Αθήνα (αν και το βλέπω χλωμό να μην υπάρχουν), μπορώ να βοηθήσω και να του στείλω εγώ και να τα έχει σε 2 μέρες ( το πολύ) με ταχυδρομείο...![]()
Αν δεν καταφέρω να βρω τίποτα τελικά θα σου πω και αν μπορέσεις να μου στείλεις θα είναι super!Α, πόσο τα έχει ο δικός σου? Απο Internet το πλήρες σετ μαζί με τα μεταφορικά είναι κάπου 15 ?.
Μπλέ ή άσπρο έχει?
Με τα ΕΛΤΑ???Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
να του στείλω εγώ και να τα έχει σε 2 μέρες ( το πολύ) με ταχυδρομείο...
Μπορεί να έρθει ποιο γρήγορα από έξω!
Δε ρωτάς το μηχανικό σου, από που τα πέρνει? Μήπως και τα πέρνει από αθήνα?
![]()
Stako...Ότι θέλεις φίλε μου, έτσι και αλλιώς σχεδόν κάθε μέρα βρίσκομαι στο μαγαζί αυτό, οπότε δεν είναι και τίποτα δύσκολο να βοηθήσω...Άπό τιμή αν θυμάμαι καλά πρέπει να τα δίνει 15-17 ευρώ (δεν ορκίζομαι βέβαια κιόλας) και τα έχει σε όλα τα χρώματα καθώς και σε αυτά που φωσφορίζουν...![]()
![]()
Pissaman...Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει πράγματα με τα ελτά από Σάμο (όταν έμενα Αθήνα) μου ήρθαν πολυ γρήγορα...Βέβαια ΕΛΤΑ = Ελληνική Ταλαιπωρία και ποτέ δεν ξέρεις...![]()
![]()
![]()
![]()
vrooommmmm!!!
Για να μην τρέχεις τζάμπα κι εσύ, αν θες πες του αν μπορεί να τα στείλει απευθείας εκείνος.Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
Stako...Ότι θέλεις φίλε μου, έτσι και αλλιώς σχεδόν κάθε μέρα βρίσκομαι στο μαγαζί αυτό, οπότε δεν είναι και τίποτα δύσκολο να βοηθήσω...Άπό τιμή αν θυμάμαι καλά πρέπει να τα δίνει 15-17 ευρώ (δεν ορκίζομαι βέβαια κιόλας) και τα έχει σε όλα τα χρώματα καθώς και σε αυτά που φωσφορίζουν...![]()
![]()
Pissaman...Εγώ πάντως όσες φορές έχω πάρει πράγματα με τα ελτά από Σάμο (όταν έμενα Αθήνα) μου ήρθαν πολυ γρήγορα...Βέβαια ΕΛΤΑ = Ελληνική Ταλαιπωρία και ποτέ δεν ξέρεις...![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα για χρώματα είμαι μεταξύ άσπρου, μπλε (σαν του GSXR) και "πορτοκαλί" σαν αυτό που είναι το "R" στο GSXR.
Όποτε μπορέσεις και το δεις το θέμα its ok. Για μένα καλύτερα να τα δώσω τα λεφτά σε έλληνα (αν είναι βέβαια και το κόστος το ίδιο περίπου) παρά στον Αμερικάνο.
Βάζω παρακάτω ένα GSXR 600 σαν το δικό μου για να δεις τα χρώματα:
Thanks!
![]()
φιλε μου επειδη και εγω ψηνομαι εντος ημερων ξερω οτι υπαρχει ενα μαγαζι στην λαμπρακη που τα εχει..νομιζω τα δινει 12 ευρα..ειχα ρωτησει και ενα τυπο μιχαλακοπουλου και ειπε οτι θα φερει εντος ημερων..αν γουσταρεις κανονιζουμε να παμε και μαζι....
silver fazer '00 :smilea:
Πώ πω...... Μιλάμε είσαι αρχηγός φίλε μου, θεός! Photoshop να φανταστώ?Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
.....Έλεγα να το κάνω αλλά θα μου έπαιρνε ώρες με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω από Photoshop.............
Αν έκανες και το "πορτοκαλί" του R θα ήσουν, τι να πω............σούπερ!
Σίγουρα κερνάω καφέ/μπύρα σε πιθανή βόλτα/συνάντηση!
Thanks!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βεβαίως, αν ξέρεις κάτι τέτοιο κανονίζουμε και πάμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από fire
φιλε μου επειδη και εγω ψηνομαι εντος ημερων ξερω οτι υπαρχει ενα μαγαζι στην λαμπρακη που τα εχει..νομιζω τα δινει 12 ευρα..ειχα ρωτησει και ενα τυπο μιχαλακοπουλου και ειπε οτι θα φερει εντος ημερων..αν γουσταρεις κανονιζουμε να παμε και μαζι....
Πότε λες να το κάνουμε? Εγώ γενικά μπορώ καθημερινές μετά τις 5 που τελειώνω από τη δουλειά. Μόνο σήμερα δεν μπορώ γιατί έχω να κάνω κάτι άλλο. Α, δεν μπορώ και τη Δευτέρα που είναι η συνάντηση με την Ιωάννα από το 0-300 (αν και Δευτέρα είναι κλειστά απόγευμα anyway).
Εσύ πότε μπορείς? Τρίτη ίσως?
![]()
Thanks και πάλι !!! :smilea: :smilea: :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
No problem stako!!!![]()
Δουλειά να έχω να ασχολούμαι την ώρα που βαριέμαι στο γραφείο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()