Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 36

Θέμα: Horner CB1000f

CB1000f

Καλησπερα σε όλους.

Ξεκινω αυτο το θεμα για να δημοσιευσω τους προβληματισμους μου και να παρω οσο το δυνατον περισσοτερες γνωμες για αυτη τη μηχανη-CB1000f 2010.
    Τον τελευταιο καιρο και εχοντας μαζεψει καποια χρηματα, σκεφτομαι να προχωρησω στην αποκτηση μιας μεγαλου κυβισμου μηχανης. Έχω ρωτησει σε πολλα μαγαζια και αντιπροσωπιες και έχοντας δει αλλες τοσες μηχανες διαφορων κατηγοριων και κυβισμων κατεληξα σε αυτη. Η συγκεκριμενη είναι μεταχειρισμενη με 18000χλμ και εξωτερικα φαινεται τελεια. Τα έχω βαλει κατω εχω σκεφτει τα υπερ και τα κατα και σκεφτομαι να την παρω. Τωρα οι ενδοιασμοι μου εχουν να κανουν με τα εξης.
    1) Τι πρεπει να προσεξω για να καταλαβω αν η μηχανη ειναι οντως τοσο καλη εσωτερικα οσο και εξωτερικα?
    2) Με ζελατινα θα μπορω να κανω ενα μινι-ταξιδι 600-800 χλμ ή θα μου φυγει το σβερκο??
    3) Θα ήθελα να μου πουνε τις εντυπωσεις τους ή ηδη κατοχοι της μηχανης, αν τους βολευευ για καθημερινη χρηση, μεσα στη κινηση της Αθηνας
    4) Γενικα θα καρατησει την αξια μεταπωλησης της μετα απο 4-5 χρονια ή θα ψαχνομαι να βρω αγοραστη?? Την έχω πατησει στο παρελθον για αυτο και ρωτω.
    Πιστευω οτι αυτες ειναι οι βασικες αποριες μου και περιμενω με ανυπομονησια τις απαντησεις σας. Φυσικα περαιτερω σχολια κια αποψεις περι αξιοπιστιας και ποιοτητας ειναι αυπροσδεκτες αφου δεν ειχα στο παρελθον καποιο μηχανακι-μηχανη αυτης της εταιριας.

Φυλικα

Μητσος

papoy Το avatar του/της Viking
    Sorry αλλά μιλάμε για τούτην εδώ?

Ρωτάω γιατί είναι πολύ καινούριο μοντέλο και μου κάνουν εντύπωση τα χλμ που αναφέρεις.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	94152058.jpg 
Προβολές:	573 
Μέγεθος:	96,6 KB 
ID:	193964

οχι μιλαμε για το Hornet το 1000 συγνωμη αν το εγραψα λαθος αλλα βλεπετε βραδυ και κουραση τι περιμενεις...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εμ... υπάρχει Hornet 1000?
    Life begins at 45°.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimitris0510
    [B]http://www.doxupport.com/JMCNB_Multi...00R_blck_r.jpg

ξανα συγνωμη

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda_cb100r_blck_r.jpg 
Προβολές:	559 
Μέγεθος:	81,6 KB 
ID:	193965

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    CB1000 R, λοιπόν, όχι F

Δεν είχα τη χαρά να το οδηγήσω ακόμα, αλλά είναι κουκλάρα και πολύ παιχνιδιάρικο.

Ταξίδι 600-800 χλμ με ανθρώπινες ταχύτητες, δε σε πολυβλέπω (εκτός αν ταξιδεύεις στα 100χ.α.ώ). Αλλά πάντα είχα την απορία. ΓΙΑΤΙ να αγοράσεις γυμνό και να του βάλεις ζελατίνα? Το θεωρώ τουλάχιστον βλασφημία σε τέτοιο μηχανάκι.

Επίσης, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να αγοράσει κάποιος γυμνό 1000+, με 120+ άλογα και τελικές που πιθανότατα δε θα δει ποτέ... Από την άλλη, έχω φίλη με ένα τέτοιο που μόλις κόψω από τα 280 για μισό δευτερόλεπτο, μου υπενθυμίζει ότι είναι ακριβώς εκεί...

Ξαναλέω, όμως, ότι είναι κουκλάρα και αν είχα τη δυνατότητα, χαλαρά έπαιρνα ένα για εντός έδρας ^^
    Life begins at 45°.

Δεν ειμαι και ο Νο 1 εκδρομικος τυπος, κατα βαση τα χλμ θα τα κανει εντος Αθηνων.Σιγουρα δεν σκοπευω να του βαλω ζελατινα. Απλως σε ενα πιθανο ταξιδι κατι θα εκοβε πιστευω. Αν φυσικα υπαρχει καποια την οποια θα μπορω να βαλω χωρις να τρυπησω τιποτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dimitris0510
    Δεν ειμαι και ο Νο 1 εκδρομικος τυπος, κατα βαση τα χλμ θα τα κανει εντος Αθηνων.Σιγουρα δεν σκοπευω να του βαλω ζελατινα. Απλως σε ενα πιθανο ταξιδι κατι θα εκοβε πιστευω. Αν φυσικα υπαρχει καποια την οποια θα μπορω να βαλω χωρις να τρυπησω τιποτα.
    Αφου δεν εισαι εκδρομικος χλωμο το βλεπω να βγαζεις 800χλμ ταξιδι...Πρωτα θα πιαστει ο κωλος σου οποτε δε θα σε απασχολει ο αερας...

Το μηχανακι ειναι κουκλι,ειδικα σε λευκο...:smilea: Τρελο γκαζι και μικροκαμωμενο...
    Αντε βρε καλοταξιδο...

Περι ορέξεως κολοκυθόπυτα....

Τα πάντα στη μότο είναι να σε γεμίζει, να την καβαλάς και να γουστάρεις....Αν το έχεις πάθει με το συγκεκριμένο πάρτην.

Εγω το μόνο που μπορώ να σου πώ, καθότι την βλέπω κάθε μέρα, είναι πως είναι ένα πολύ παιχνιδιάρικο μηχανάκι, που στην αρχή θα απορήσεις και να πρόκειται για 1000. Σαν οδηγική συμπεριφορά σου δίνει την αίσθηση του ποδηλάτου, πανάλοφρο, στρίβει καλλά φρένα, αξιόπιστο,αρκετό γκαζάκι... δεν θα σου ζητήσει ποτέ τίποτα.
    Σε ότι αφορά το θέμα του ταξιδιού, δεδομένου οτι πριν είχα hornet 600, το μόνο που έχω να σου πώ ειναι πως σε ταξίδι πάνω απ τα 140 δεν θα την παλέψεις, + 4 - 5 bof. ανεμό θα παλεύεις να κρατηθείς εκεί πάνω.
    Αλλά όλα ειναι θέμα γούστου, πάντος εγώ θα το περνα, αν κατά κύριο λόγο το δούλευα σε Αθήνα και κανά ταξιδάκι που και που.

Χρώμα Λευκό, μαμάει...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    υπαρχουν ενα καρο ζελατινες να βαλεις, μικρες και μεγαλες. Κοιτα τα προιοντα της Puig.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Για μέσα στην πόλη είναι ποδήλατο,είναι κλασικό Honda με διακόπτες 15ετίας ηλεκτρικό και εύκολο,κάντο μια βόλτα και αν βολευτείς επάνω του,πάρτο.
    Στο τεστ που το είχα πάρει,μέσα στην Αθήνα είναι οκ.

Για ταξιδάκια όμως με μ.ω. 140+ χλμ θα σου βγάλει αυχενικό.
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

eisai 24 xronwn kai 8es ena 1000ari gia thn poli..??
    as elpisoume na ksereis kalo podilato mias kai oloi to vriskoun diaskedastiko kai efkolo...
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Τώρα που το ξανασκέπτομαι,περίμενε 6 χρόνια ακόμα να πήξει το μυαλό σου και μετά αγόρασε το...
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

για να παρεις χονδα πρέπει να νερουλιάσει το μυαλό...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2007, 09:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας