Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την εξημέρωσή σας...
Αύριο στις 8 και πάλι ...χαζοί.
Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την εξημέρωσή σας...
Αύριο στις 8 και πάλι ...χαζοί.
http://news.fox.gr/12-alithies-gia-ta-kanalia.htmΚλείσε την τηλεόραση όσο είναι ακόμα νόμιμο
Όπως και στα κόμματα, τους γυρίζει ο κόσμος την πλάτη σιγά σιγά, έτσι και με την υποτιθέμενη ενημέρωση από τα περισσότερα κανάλια στην τηλεόραση θα γίνει το ίδιο. Το ερώτημα που τίθεται είναι κι αυτό το ίδιο κι αφορά την μεγάλη πλειοψηφία: Τόσο καιρό, χρόνια τώρα, γιατί συγχωρούσαμε έστω και με την απάθεια μας για να μην πω συγκατάβαση αυτή τη νοοτροπία τους?
Σην οδήγηση μοτοσυκλέτας δεν περιμένουμε να πέσουμε για να αναρωτηθούμε τι κάνουμε λάθος![]()
3 χρονια τώρα, επέλεξα να μην υπάρχει TV στο σπίτι. Δυστυχώς και τα υπόλοιπα μιντια, δεν διαφέρουν πολύ στις "αγνές" προθέσεις ενημέρωσης του κόσμου. Λαμβάνοντας πλέον ενημερωση από ανθρώπους που εμπιστεύομαι το φιλτράρισμα και τηνκριτική τους ματιά, διαπιστώνω πως πραγμάτικα είναι ελαχιστα τα νέα που με αφορούν. Οχι μόνο σε προσωπικο επίπεδο αλλά και σε συλλογικό.
Ποσοι από εμάς δεν έχουμε λάβει δεκάδες mail με αναλύσεις και κόντρα αναλύσεις με την περίφημη κρίση? Οπως και να το σερβίρουν, τα συμπεράσματα έιναι αυτονόητα για τον καθένα.
Οπότε ναι, κλείστε τη tv όσο μπορείτε. Λιγότερος φόβος, περισσότερος χρόνος!
+όλα!Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
3 χρονια τώρα, επέλεξα να μην υπάρχει TV στο σπίτι.
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Για 4 λόγους ανάβει και δεν την έχω στείλει ακόμα στον κάδο.
-Champions League
-MotoGP
-Playstation3
-DVD
Άντε και για κανένα Ψαραντώνη![]()
+100000000000 στο θρεντ.Αλλα και παλι ειναι ενα μεσο που μπορεις να το χρησιμοποιησεις εσυ οπως θελεις.Δεν υπαρχει επιβολη κανονων και περιορισμων
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Καλά, σε λίγο θα έχεις και 5ο λογοΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Για 4 λόγους ανάβει και δεν την έχω στείλει ακόμα στον κάδο.
-Champions League
-MotoGP
-Playstation3
-DVD
Άντε και για κανένα Ψαραντώνη![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έτσι νομίζουμε δυστυχώς.:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
+100000000000 στο θρεντ.Αλλα και παλι ειναι ενα μεσο που μπορεις να το χρησιμοποιησεις εσυ οπως θελεις.Δεν υπαρχει επιβολη κανονων και περιορισμων
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μα ουσιαστικα ετσι ειναι.Γιατι δεν περιοριζομαστε σε ποιοτικες εκπομπες και να παραμερισουμε τις ειδησεις και οτιδηποτε αλλο σαπιο?Γιατι πολυ απλα γουσταρουμε.Στο χερι μας ειναι να το αλλαξουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έτσι νομίζουμε δυστυχώς.:wacko:
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Γιατί ουσιαστικά αυτό που ονομάζουμε ποιοτική εκπομπή δεν στεκεται μόνη της αν δεν έχει κατευθυντικό χαρακτήρα. Ντοκιμαντέρ, πολιτική ανάλυση, οικολογική εκπομπή, δε γίνεται χωρις το ανάλογο κέρδος.... Απλά μας δίνεται η ψευδαισθηση της "ανεξάρτητης", μη χειραγωγίσημης εκπομπήςΑρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Μα ουσιαστικα ετσι ειναι.Γιατι δεν περιοριζομαστε σε ποιοτικες εκπομπες και να παραμερισουμε τις ειδησεις και οτιδηποτε αλλο σαπιο?Γιατι πολυ απλα γουσταρουμε.Στο χερι μας ειναι να το αλλαξουμε
Ετσι οπως το θετεις συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dimval
Γιατί ουσιαστικά αυτό που ονομάζουμε ποιοτική εκπομπή δεν στεκεται μόνη της αν δεν έχει κατευθυντικό χαρακτήρα. Ντοκιμαντέρ, πολιτική ανάλυση, οικολογική εκπομπή, δε γίνεται χωρις το ανάλογο κέρδος.... Απλά μας δίνεται η ψευδαισθηση της "ανεξάρτητης", μη χειραγωγίσημης εκπομπής
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχεις αναρωτηθεί γιατί σε κάθε σπίτι υπάρχουν τρεις τηλεοράσεις τουλάχιστον;Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Μα ουσιαστικα ετσι ειναι.Γιατι δεν περιοριζομαστε σε ποιοτικες εκπομπες και να παραμερισουμε τις ειδησεις και οτιδηποτε αλλο σαπιο?Γιατι πολυ απλα γουσταρουμε.Στο χερι μας ειναι να το αλλαξουμε
Γιατί όλοι ξέρουν την εκάστοτε έξυπνη-ηλίθια ατάκα,που προβλήθηκε στην τάδε διαφήμιση,και την αναπαράγουν σαν παπαγάλοι;
Πώς ανακαλύφθηκαν τα τραπεζοδάνεια;Πώς γέμισε ο κόσμος κινητά και αυτοκίνητα;
Πώς μάθαμε να γελάμε με τα χάλια τού συνανθρώπου διά στόματος Λαζόπουλου,Πάνια,Κανάκη,Σερβετά κλπ
αγνοώντας τα δικά μας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ χάλια;
Για ποιά επιλογή μιλάς;Είναι σαν να λες ότι το κάπνισμα μού κάνει κακό και αλλάζω μάρκα.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Εγώ θα κλείνομαι στο WC!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλά, σε λίγο θα έχεις και 5ο λογο![]()
![]()
![]()
![]()