Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: ενα βιντεο αγαπης μεταξυ 'ζωων'

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy

ενα βιντεο αγαπης μεταξυ 'ζωων'

αν και λογο διαμονης σε διαμερισμα δεν μπορω να εχω εναν τετραποδο φιλο, αγαπω πραγματικα τα ζωα και συγκινουμαι οταν βλεπω βιντεο σαν και αυτο .......και αναρωτιεμαι 2 πραγματα......... 1ον)πως μπορουν διαφοροι ανθρωποι να κακομεταχειριζονται τετοια πλασματα...............και 2ον)μηπως τελικα προσβαλλουμε τα ζωα αυτα καθ αυτα με το να αποκαλουμε τα διαφορα ανθρωποειδη ετσι??........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Ναι, της έκανε καρδιακές μαλάξεις... κρίμα που δεν μπόρεσε να την επαναφέρει. :a31:
    Σε κάποιο σημείο της έδωσε και το φιλί της ζωής, αλλά δυστυχώς...
    Αν είχε παρακολουθήσει κανένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών... ίσως να τα είχε καταφέρει.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Ναι, της έκανε καρδιακές μαλάξεις... κρίμα που δεν μπόρεσε να την επαναφέρει. :a31:
    Σε κάποιο σημείο της έδωσε και το φιλί της ζωής, αλλά δυστυχώς...
    Αν είχε παρακολουθήσει κανένα σεμινάριο πρώτων βοηθειών... ίσως να τα είχε καταφέρει.
    Καλα, καρδιακες μαλλαξεις δεν της εκανε, αλλα αν μη τι αλλο σιγουρα κατι ενοιωθε, αντιλαμβανοταν...δεν χρειαζεται να το ξεφτυλιζουμε το θεμα.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Καλα, καρδιακες μαλλαξεις δεν της εκανε, αλλα αν μη τι αλλο σιγουρα κατι ενοιωθε, αντιλαμβανοταν...δεν χρειαζεται να το ξεφτυλιζουμε το θεμα.
    ρε παιδια... οι "μαλαξεις" ειναι ενστικτωδησ κινηση που την εχουν απο νεογεννητα...

Αν διαβασετε ή δειτε αλλα βιντεο... τα μικρα κανουν "μασαζ" με τα μπροστινα ποδια στην κοιλια της μητερας τους για να κατεβαινει και να πινουν γαλα ευκολοτερα/γρηγοροτερα...

καθως μεγαλωνουν αυτη ειναι μια συμπεριφορα στοργης αλλα την συναντας και οταν η γατα θελει να ηρεμησει ( π.χ. λιγο πριν κοιμηθει)

Πολυ λιγος κοσμος ξερει να διαβαζει τη συμπεριφορα των ζωων...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    νομιζω πως ειναι χειροτερο να λεμε πως εκανε καρδιακες μαλαξεις...μη φτανουμε και στα ακρα..
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ρε παιδια... οι "μαλαξεις" ειναι ενστικτωδησ κινηση που την εχουν απο νεογεννητα...

Αν διαβασετε ή δειτε αλλα βιντεο... τα μικρα κανουν "μασαζ" με τα μπροστινα ποδια στην κοιλια της μητερας τους για να κατεβαινει και να πινουν γαλα ευκολοτερα/γρηγοροτερα...

καθως μεγαλωνουν αυτη ειναι μια συμπεριφορα στοργης αλλα την συναντας και οταν η γατα θελει να ηρεμησει ( π.χ. λιγο πριν κοιμηθει)

Πολυ λιγος κοσμος ξερει να διαβαζει τη συμπεριφορα των ζωων...

Αυτό ακριβώς.
    Έχω γάτα στο σπίτι, σχεδόν στην μισή μου ζωή. Μου έχει κάνει χιλιάδες φορές ''μαλάξεις'', ''ανήθικες προτάσεις'' και πολλά άλλα που δεν έχει σημασία να τα αραδιάσω ένα ένα.

el_hymador δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Απλά, καλό θα ήταν να μην πιστεύουμε σε ό,τι και όπως μας το σερβίρουν οι ''troktikoi''.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπησα τα ζωα.

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Εδώ και 15 χρόνια που ζω με σκυλιά, έχω πάψει να αποκαλώ ζώο κάποιον που θέλω να βρίσω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Kαλα που δεν της εκανε και τιποτα *αλλο* να λεγανε οριστε η πρωτη νεκροφιλη γατα...
    Ενστικτωδη κινηση ειναι αυτη που εκανε το γατι και οχι μαλαξεις φιλος....ελεος με τον τροκτικο τον βλακα
    Θα το στρωσω που θα παει..

καρδιακες μαλάξεις, ειναι οι μαλαξεις που κανουμε απευθειας με τα χερια μας στην καρδια δλδ οταν ζουλαμε την καρδια σα να στιβεις το σφουγγαρι των πιατων (γινεται στο χειρουργειο μονο).
    Θωρακικες συμπιεσεις, ειναι οι πιεσεις που ασκουμε στον θωρακα με σκοπο 1)να συμπιεζεται η καρδια ωστε να στελνει το αιμα στην κυκλοφορια και 2) την επαναλειτουργια της.
    (απλοικα/εκλαικευμενα)
    :smilea:
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    το κανουν αυτο οι γατες συνεχεια οταν νιωθουν γουτσου γουτσου :rotflmao: η οταν θελουν να χαλαρωσουν. προφανως η μια καταλαβαινει οτι η αλλη εχει χτυπησει και κανει αυτη την κινηση σαν συμπαρασταση, σαν παρηγορια... το οτι τρωκτικο το ξεφτιλισε δεν ειναι καινουργιο πραμα, μακαρι να ταν μονο αυτο που ξεφτυλιζε...

Τρέχω και δεν φτάνω... Το avatar του/της Nefos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Εδώ και 15 χρόνια που ζω με σκυλιά, έχω πάψει να αποκαλώ ζώο κάποιον που θέλω να βρίσω.

+250
    Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
    Δείξτε μου τις λύσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    +100000000000
    Κατα πολυ ανωτερα ειναι τα ζωα απο τους ανθρωπους
    Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    ελεος με τον τροκτικο τον βλακα

Αρχικά δημιουργήθηκε από aakkuan
    το οτι τρωκτικο το ξεφτιλισε δεν ειναι καινουργιο πραμα, μακαρι να ταν μονο αυτο που ξεφτυλιζε...
    ναι troktiko λεει....η μονη διεξοδος στις φανφαρες και τις παπαρολογιες των ΜΜΕ...

μαλακισμ3να που βαφτιστηκαν και δημοσιογραφοι και "προσφερουν" ενημερωση...

ΤΥΦΛΑ να χει η JUNK trash Television.....

Αχρηστες πληροφοριες και παπαρομηνυματα του στυλ " - ο καφες μου στο κολωνακι εκανε 6μιση ευρω και μου χρεωσαν την σαντιγυ ΑΛΛΑ 2μιση!!! ελεος.... για ονομα...!!"

και .... " - τζουτζουκο μου σε αγαπω πολυ θα μου λειψεις τωρα που πηγες στον εβρο να υπηρετησεις και θα σου ειμαι φρονιμη...."

σπουδαιο αποκτημα της ελληνικης πραγματικοτητας το troktiko.....ασε που απολαμβανω τις μερες που εχει 3σελιδα αφιερωματα στον τρανταφιλομπουλο............
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    " - τζουτζουκο μου σε αγαπω πολυ θα μου λειψεις τωρα που πηγες στον εβρο να υπηρετησεις και θα σου ειμαι φρονιμη...."

:rotflmao: :rotflmao:
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ένα βίντεο που αξίζει να δείτε
    από ικαρία1964 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2010, 02:57
  2. ενα βιντεο για 30+ 40+..."Α-πιστους"
    από kouremenos στο forum Off topic