Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: "Μπερδέματα" σε CBF600S

Νέο μέλος

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Cbf 600s

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΓΚΑΖΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ
    ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΙΓΟ ΓΚΑΖΙ ΕΝΑ ΚΛΩΤΣΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΜΠΟΥΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΧΛΜ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΛΙΣ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 5-6 ΔΡΧ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ.
    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?

Περίεργο μου φαίνεται το γεγονός ότι το ψαχουλεύει μια ολόκληρη εβδομάδα και δεν έχει βγάλει ακόμα άκρη, δεν είναι και κανένα πολύπλοκο μηχάνημα το CBF...

Έχει κάνει δοκιμές με τα ηλεκτρονικά του μοτέρ ; Με ότι έχει να κάνει με την κυκλοφορία του καυσίμου ; Πχ ρύθμιση στα καρμπυρατέρ..; Έχεις κάνει εσύ κάποια αλλαγή το τελευταίο διάστημα ; Αλλαγή τελικού εξάτμισης, αλλαγή φίλτρου αέρα με κάποιο "ελεύθερο"..;

Νέο μέλος
    ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΑ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΖΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ
    ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ

Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ Cbf 600s

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzonnys
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΓΚΑΖΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ
    ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΛΙΓΟ ΓΚΑΖΙ ΕΝΑ ΚΛΩΤΣΗΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΜΠΟΥΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΧΛΜ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΛΙΣ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 5-6 ΔΡΧ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ.
    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?
    1ον Όταν γράφεις με κεφαλαία,είναι σαν να φωνάζεις,είναι και κουραστικό.Προσπάθησε να γράφεις με μικρά.

2ον Ο μηχανικός σου,που την έχει μπροστά του,δεν βρήκε τίποτα και θέλεις να σου πούμε
    εμείς,μέσω internet.

Θα έλεγα να την πήγαινες και σε κάποιον άλλο μηχανικό για να την δει.

Φιλικά...

www.prontis.gr

Χρήστος

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzonnys
    ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΑ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΖΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ
    ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ
    Νομίζω πως ο μηχανικός σου,από'κει πρέπει να ξεκινήσει.
    (καθάρισμα τεπόζιτο/καρμπυρατέρ και αλλαγή όλων των μπουζί.
    και να ελέγξει τα κολάρα,σωληνάκια κτλ μήπως θέλουν σφίξημο)
    www.prontis.gr

Χρήστος

Νέο μέλος
    sorry για τα κεφαλαία οσον αφορά για τα μπουζι τα εχω αλλάξει και τα τέσσερα και για μια μέρα
    δουλεψε μια χαρά την επόμενη όμως άρχισε τα ίδια, τωρα αν δεν βρει κατι θα προσπαθήσω και αλλου,το μηχανακι εχει ακόμα εγγυηση για ενάμιση μήνα αλλα δεν ξερω κανά αλλο επισημο συνεργείο της honda που να ειναι δοκιμασμένο απο καποιο γνωστό μου ωστε να το πάω εκει. και γι'αυτο κανω υπομονη μηπως και βρει κάτι.

Ξεθάβω το θέμα γιατί με ενδιαφέρει. Μου παρουσίασε και το δικό μου CBF 600 καρμπυρατέρ μια ανάλογη συμπεριφορά.

Έπειτα απο άνοιγμα σε υψηλή ταχύτητα ρετάρισμα, σαν διακοπές. Κλωτσήματα δηλαδή και μετά να μην ακούει στο γκάζι, σαν να μπούκωσε τελείως και δεν ανέβαζε σωατά στροφές.

Το μυαλό μου πήγε στην τροφοδοσία. Έβγαλα τεπόζιτο, άδειασα την βενζίνη , άδειασα απο κάτω και τα καρμπυρατέρ, ξαναφούλαρα με φρέσκια βενζίνη και έκανα 300km χωρίς να μου το κάνει μέχρι στιγμής ξανά.

Το έχει πάθει κάποιος άλλος? Σκέφτομαι να πάω στον μηχανικό μια βόλτα να αλλάξω προληπτικά και τα μπουζί.

Παρόμοια θέματα

1. Πλαϊνές βάσεις σε cbf600s
    από hondasteri στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2011, 16:25
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6