Απο τότε που πήρα το R1 συνηδητοποίησα οτι οχι καιει αλλα οτι παρακαίει.15 λιτρα σε 140 χιλιομετρα.Με γρήγορη οδήγηση βέβαια.Την κυριακή είδα οτι μπορει να γίνει και εικονομικό.15 λιτρα 240 χιλιόμετρα!!!Αρκεί να μην ξεπερνας τα 130.
Απο τότε που πήρα το R1 συνηδητοποίησα οτι οχι καιει αλλα οτι παρακαίει.15 λιτρα σε 140 χιλιομετρα.Με γρήγορη οδήγηση βέβαια.Την κυριακή είδα οτι μπορει να γίνει και εικονομικό.15 λιτρα 240 χιλιόμετρα!!!Αρκεί να μην ξεπερνας τα 130.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lygonis
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
ΕΣΥ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ;
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ!
![]()
Νατο και σωστα γραμμένο
Από τότε που πήρα το R1 συνειδητοποίησα ότι όχι καίει αλλά ότι παρακαίει.15 λίτρα σε 140 χιλιομετρα. Με γρήγορη οδήγηση βέβαια. Την Κυριακή είδα ότι μπορεί να γίνει και οικονομικό.15 λίτρα 240 χιλιόμετρα!!! Αρκεί να μην ξεπερνάς τα 130.
Τα δικάς πόσο καίνε?
ακριβώς τα ιδια φίλε,
αλλά δεν εχω καταφέρει να πηγαινω με 130...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο απλά πολλές φορές όταν περνούμε κάποιες αποφάσεις δεν τα έχουμε σκεφτεί όλα. Εγω δεν είχα πολυσκεφτεί την κατανάλωση. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος.....Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
ΕΣΥ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ;
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ!
![]()
Τη Κυριακή που έβρεχε γύριχα απο κάρυστο οπότε πάνω απο 100 με 130 δεν μπορούσα να πάω.Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ακριβώς τα ιδια φίλε,
αλλά δεν εχω καταφέρει να πηγαινω με 130...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
kai ego sto to provlima eho gia aft oden perno r1
kati akousa oti i yamaha tha vgali iliako kinitira kai perimeno na do ti tha gini me ta nea montela tis
ΜΕ CBR1000RR
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 130km ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΧΙ ΤΕΖΕΣ
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 260km ME TAXYTΗΤΕΣ 140-180 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 20αρια ΑΚΟΜΑ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΡΠΟΥ
ΘΕΣ ΤΕΖΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ
ΠΑΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΚΙΑ
και εγω με το SV ετσι την ''πατησα'' αγαπησα το γκαζι και φρικαρα με την καταναλωση!
με ταχυτητες απο 180 και ανω τα 14 λιτρα (του κυριως ρεζερβουαρ) τα και σε 130χλμ μονο!
ενω το diversion με τερμα γκαζι χαλαρα μου εβγαζε 200+χλμ αυτονομια (οταν λεω τερμα γκαζι εννοω 150+χλμ χαχχ:rotflmao: )
και γω με το cityfly έβγαλα μέχρι και 29 χιλιόμετρα στο λίτρο σα να λέμε πριν τη ρεζέρβα είχα χαλαρά 250 χιλιόμετρα αυτονομία
τώρα με το freewind τα ίδια βγάζω αλλά το ρεζερβουάρ είναι 18 και δεν ξέρω πόσα είναι η ρεζέρβα, σα να λέμε 16 χιλιόμετρα στο λίτρο, στην εθνική έβγαλε 18
αλλά τα ίδια είναι;
τρώει κάτι παραπάνω αλλά τα αξίζει
λιγακι τεχνικα πραγματα αν μου επητρεπεται...
για αναλογια μηγματος αερα/βενζινη 17:1 (17 μερη αερα για καθε μερος βενζινης)
βρισκουμε μια ενδηκτικη και συγκρησημη καταναλωση, αν παλλαπλασιασουμε τον αρηθμο των στροφων επι τον κυβισμο τησ μηχανησ και ολο αυτο το διαιρεσουμε δια 2 (καταναλωση μηγματοσ για καθε δευτερη περιστροφη του στροφαλου)
(rpm*V)/2 (cm3/min) ή ((rpm*V)/2)*0.06 (lit/h)
![]()
![]()
![]()
φιλικα sonic22 57%![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
λιγακι τεχνικα πραγματα αν μου επητρεπεται...
για αναλογια μηγματος αερα/βενζινη 17:1 (17 μερη αερα για καθε μερος βενζινης)
βρισκουμε μια ενδηκτικη και συγκρησημη καταναλωση, αν παλλαπλασιασουμε τον αρηθμο των στροφων επι τον κυβισμο τησ μηχανησ και ολο αυτο το διαιρεσουμε δια 2 (καταναλωση μηγματοσ για καθε δευτερη περιστροφη του στροφαλου)
(rpm*V)/2 (cm3/min) ή ((rpm*V)/2)*0.06 (lit/h)
![]()
![]()
![]()
φιλικα sonic22 57%![]()
![]()
![]()
xaxaxaxaxa
ase re c ta MEK (mhxanes eswterikhs kayshs!!!)
ayta einai sta biblia!!!
emeis leme eimaste tou aytiou kai tou matiou!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
λογικο ειναι ..Αρχικά δημιουργήθηκε από lygonis
Τη Κυριακή που έβρεχε γύριχα απο κάρυστο οπότε πάνω απο 100 με 130 δεν μπορούσα να πάω.
αλλα με τέτοια καταιγίδα καλύτερα να αραζες κάτω απο καμιά γέφυρα..
τουλάχιστον εχει το χαβαλέ του και περιμένεις παρεά με οποιον αλλο περνα...
και η ζωή συνεχίζεται...
Emena to Gsxr k4 mou vgazei 160 otan to doylevw panw apo tis 8xiliades rpm kai apo aftes kai katw ta 220 mexri na bei rezerva (ala 6 litra kafshmou tou synolou 18)
Swstos o TIGKAS !!
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
o γνωστοσ αυτο-ματισμος δλδ..Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
emeis leme eimaste tou aytiou kai tou matiou!!!
παιρνω το 57% μου και φευγω...![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()