Πολύ ζήλια λέμε, φτου σκόρδα μην του το ματιάξω..:rotflmao:
Η hayabusa πηδηκσε τον exoghino ή ανάποda? :wacko:
Accipere quam facere praestat injuriam
εγω νομιζω πως του παει!και ειδικα αμα βαλεις και το τριπλο ψαρωτικο laser του κυνηγου![]()
το εχει ...ειναι ακριβως πανω απτο 5ο κοτσιδακι....Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
εγω νομιζω πως του παει!και ειδικα αμα βαλεις και το τριπλο ψαρωτικο laser του κυνηγου![]()
![]()
Rasta Predator?Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
το εχει ...ειναι ακριβως πανω απτο 5ο κοτσιδακι....![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
O Arnold έβαλε στον κ*λο του αλιεν ένα Busa.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Η hayabusa πηδηκσε τον exoghino ή ανάποda? :wacko:
Το περίεργο που βλέπετε;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
O Arnold έβαλε στον κ*λο του αλιεν ένα Busa.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ " Χάλια-Busa " ?? :rotflmao:
αν λες αυτο το μεγαλι μπλε δεν ειναι αυτο!αυτο ειναι το Pulse gun,εγω μιλαω για το σκοπευτρο!εκτος αν εγω δε το βλεπωΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
το εχει ...ειναι ακριβως πανω απτο 5ο κοτσιδακι....![]()
![]()
τα dreadlocks ειναι σημα κατατεθεν του κυνηγουΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Rasta Predator?
![]()
Άσχετο αλλά θυμάσαι ποιός ήταν μέσα στο κουστούμι του κυνηγού;Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
τα dreadlocks ειναι σημα κατατεθεν του κυνηγου
Να τολμησω να ρωτησω τι λεει απο αεροδυναμικη η??....................![]()
![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W