όπως γνωρίζετε απο χθες το βράδυ , βυτία δεν κυκλοφορούν , όποτε βενζίνη κάποια στιγμή δεν υπάρχει. Έλα όμως που οι Έλληνες με το κατοχικό σύνδρομο έτρεξαν όλοι να φουλάρουν!!!
Οπότε δεν υπάρχει πλέον ούτε σταγόνα πλην ελαχίστων πρατηρίων που απο όσο είδα σήμερα με τις ουρές τεράστιες , προς το μεσημεράκι και αυτά δεν θα έχουν.
Και έχουμε και λέμε..
1. Το να διαμαρτύρεται κάποιος γιατι χάνει λεφτά απο μια άδεια το κατανοώ και είναι δικαίωμα του να αντιδράσει. Το να μπλοκάρει όμως την είσοδο σε διυληστήρια ακόμα και για ιδιωτικά βυτία είναι ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και θα έπρεπε άμεσα να τους ρίχνουν σε κανά κελί μπας και συνέρθουν... τόσο για παρακώλυση κυκλοφορίας όσο και για έκθεση κοινού σε κίνδυνο που είναι και κακούργημα... Νομίζω οτι κατανοείτε τι προκαλεί η έλλειψη καυσίμου απο την αγορά, πέρα απο τα Ι.Χ.
2. Έλεος με τον πανικό πλέον.. αν δεν έχει βενζίνη το Ι.Χ. μου, θα πάρω ΜΜΜ ... και αν ακόμα και αυτά πλέον δεν έχουν , τότε θα κάτσω σπίτι μου αν δεν είναι κοντά η δουλειά μου και όποιος θέλει ας πεί τίποτα για απώλεια μεροκάματου (ανωτέρα βία - απουσία προβλέπεται απο το εργατικό δίκαιο).
3. Είναι τόσο μαλάκες και αυτοί στην κυβέρνηση που περνάνε νομοσχέδιο ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ οτι θα φέρει αντιδράσεις μέσα στο καλοκαίρι και μετά λένε για τουρισμό και ιστορίες ... οτι εκβιάζουν οι άλλοι ενώ και οι ίδιοι στην ουσία κάνουν χρήση του ίδιου μοχλού πίεσης απο την άλλη πλευρά.
Να δώ τι θα γίνει μετά με φαρμακοποιούς, με ταξιτζήδες, με συμβολαιογράφους κτλ.. έχει να πέσει πολύ γέλιο λέμε.
Gandalf