"into a mind absolutely free from thoughts and emotions, even the tiger finds no room, to inserts its fierce claws/one and the same breeze passes among the trees over the valleys and the mountains. And hence, why do they give such a different sound?"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
πω πω ρε φιλε.....
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
μην κοροϊδεύεις ρε :a1:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
πω πω ρε φιλε.....
![]()
οκ είμαι άσχετος...το ξέρω.αλλά τουλάχιστον δε μου λέτε τι είναι;
"into a mind absolutely free from thoughts and emotions, even the tiger finds no room, to inserts its fierce claws/one and the same breeze passes among the trees over the valleys and the mountains. And hence, why do they give such a different sound?"
σωληνάκια υπερχείλισης, τα έχουν όλες οι μοτο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δεν είναι το σωληνάκι υπερχείλισης. (Αυτό το ξέρω). ΤΟ σωληνάκι υπερχείλισης είναι ΔΙΠΛΑ στο stand, στα "θηκάκια" που έχει.
Τότε ισχύει το πρώτο ποστ μου
(ακους Λεωνίδα;)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν μπορεις να δεις απο που ερχεται το σωληνακι ?
Μηπως ειναι της μπαταριας ?![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τότε ισχύει το πρώτο ποστ μου
(ακους Λεωνίδα;)
![]()
spammer
Απο θερμοκρασια τι λεει το μηχανακι?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ok...πέρασες ένας φίλος (μην πάθουμε και τίπτα γονείς πράμα...αχ και πάει ούτως ή αλλως για πούλημα...)
Βγάλαμε σέλα κλπ. Και η άλλη άκρη από το λάστιχο ήταν στον αέρα. Ίσως να είναι όντως υπερχείλισης αλλά (όπως φαίνεται και στις φωτό) έχω άλλα δύο υπερχείλισης.
Θα πάω για συνεργείο να μου λύσει την απορία.
Ξέρει κανείς πόσα σωληνάκια υπερχείλισης μπορεί να έχει μια μηχανή;
σημ. εξακολουθώ να μην έχω ιδέα
Αυτό πρέπει να πηγαίνει στο φιλτοκούτι. Στο φιλτροκούτι πάνε οι αναθυμιάσεις του λαδιού από τον "αναπνευστήρα" (breather) που έχουν όλοι οι κινητήρες και από εκεί αδειάζουν μέσω αυτού του σωληνακίου. Γι' αυτό έχει και τάπα για να μην στάξουν λάδια κάτω και τα πατήσει η πίσω ρόδα και γειά σας... Είναι ίδια η ταπίτσα κάτω σε όλα τα Honda...
Επίσης έχεις υπερχείληση βενζίνης, παραφλού, πιθανόν να έχει και το αμορτισέρ κανένα σωληνάκι αν ξεράσει καθόλου λάδι, δεν μου έρχεται κανένα άλλο...
Το service manual κανονικά λέει ότι πρέπει κάθε χ χιλιόμετρα να βγάζεις την ταπίτσα για να φύγει τυχόν λάδι που έχει μέσα και μετά να την ξαναβαζεις.![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Βάλτο στο breather και είσαι οκ..
Sent from me using a computer.
Η δικια μου honda cbr600f εχει 3 σωληνακια υπερχειλισης. Οποτε και το δικο σου φυσιολογικο ειναι, απλα κρεμασε.
Δες πανω στο φιλτροκουτι στο δοχειο του παραφλου και ενα η δυο φευγουν απο το ντεποζιτο καυσιμου.
Dankannn
CBR 600F THE BEST