Θελα να μοιραστω κατι μαζι σας ρε παιδια, για να ξερω μηπως εχω αδικο ή μηπως η τρελα μου βαρεσε την πορτα.
Χθες οπως θα μαθατε επεσε στο αεροδρομιο των Μεγαρων ενα apache με διμελες πληρωμα. Νεκροι και οι δυο. Και ανοιγω τηλεοραση και βλεπω πρωτο θεμα τους οδηγους φορτηγων ή οπως τους εχουν αναφερει παλιοτερα "εφοπλιστες της ασφαλτου" να χτυπιουνται και να κοπανιουνται για την διακοπη των αποκλειστικων επαγγελματων (και μαλιστα αφιερωνοντας τους αρκετη ωρα) για κατι που ξερανε οτι καποτε θα συμβει, για κατι που μας πιεζουν απ' την Ευρωπη. Και μετα απλη αναφορα στο ατυχημα, με την παντα βεβαια αριστη και αξιοπιστη περιγραφη, αφου τα μισα απ αυτα που λενε ειναι μπαρμπουτσαλα, γιατι οι δημοσιογραφοι μας εχουν ολες τις ειδικοτητες: πιλοτοι, μηχανικοι (παντως τυπου, απο αεροσκαφων μεχρι πολιτικοι μηχανικοι) κλπ. Για το θεμα αυτο θα γινει παλι μια απλη αναφορα και απλα στις κηδειες των πιλοτων θα τρεξουν σαν κορακια να τραβηξουν τα φερετρα με την σημαια πανω και τις οικογενεις να κλαινε πανω απ τους ταφους.
Ισως επειδη ειμαι του χωρου της αεροποριας να το βλεπω το θεμα πιο ζεστα, αλλα περα απο τα συμφεροντα μας υπαρχει και μια αξια που λεγεται ζωη και η οποια απ' οτι φαινεται, στην Ελλαδα τουλαχιστον, ερχεται ιεραρχικα δευτερη......