Moto-καφέ στο «Άλσος»;; (πρώην «ΔΕΛΕΑΡ» )
Αν και 09 Αυγούστου, προτείνω για όσους είναι εντός πρωτεύουσας και φυσικά το επιθυμούν, και δεν έχουν φύγει ακόμη για διακοπές, καφεδάκι, σαν τον παλαιό καιρό, στο πρώην «ΔΕΛΕΑΡ». Σήμερα το βραδάκι από τις 07:00 ή 08:00 και όσο κρατήσει.
Για τους παλαιούς του «Δέλεαρ», δεν χρειάζονται «συστάσεις» για το που βρίσκεται το μαγαζί.
Για τους νέους μας φίλους η παρακάτω πληροφορία πιστεύω να βοηθήσει. Ανεβαίνοντας ή κατεβαίνοντας την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, για να πάμε Ευελπίδων περνάμε κάτω από μία γέφυρα (η οποία βρίσκεται στην οδό Μουστοξύδη). Πάνω από αυτή (την γέφυρα) μέσα στο πράσινο με θέα τον Λυκαβηττό βρίσκεται το «Άλσος» ή πιο γνωστό ως «Δέλεαρ» (πρώην καφέ των «Δικαστικών» ). Από την Μουστοξύδη, (όταν βρισκόμαστε σε αυτή ερχόμενοι από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, φτάνουμε στο φανάρι Α. Κάνουμε αριστερά και συναντάμε, λίγα μέτρα πιο κάτω, το φανάρι Β (ή Β2 αν ανεβαίνουμε την οδό Ευελπίδων (με κατεύθυνση προς δικαστήρια). Μετά το φανάρι Β (ή λίγο πριν το Β2 υπάρχει μια «είσοδο» για παρκινγκ (Parking). Ακολουθώντας αυτή την οδό, στα αριστερά μας συναντάμε μια «είσοδο» για το πάρκο, είσοδο ποδηλάτων, πεζών, καροτσιών μωρού, αναπήρων και φυσικά, είσοδο για τα φορτηγά ανεφοδιασμού του καφέ. Στο δεύτερο δρομάκι κάνετε δεξιά και έχετε φτάσει.
Είναι και στο κέντρο, και διαθέτει χώρο για τις μοτοσικλέτες μας, και φυσικά θα έχουμε και πάλι τον δικό μας χώρο. Θέλω να πιστεύω ότι σας κατατόπισα.
Εγώ θα είμαι εκεί.
από μένα .. καλή μας ημέρα.
![]()