περιμενεις να ερθει καποιος να σε μαμησει???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλλον 'φιλαει" το χωμα
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
xxxxxxxaxaxxaxaxaxax nice
![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
ελα ρε φιλαρακι...!!!![]()
![]()
![]()
Σ' ευχαριστω ρε μαν! Τα σπαει η φωτο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(βρωμο-ιταλέ, η παραγελλια -μεσω sms- ηταν να μου φιλησει τα αγια χωματα της Σουηδιας)![]()
Ωραια φωτογραφια....
Το ταξιδιωτικο εχει πεσει στο φορουμ;
Θελουμε περισσοτερες φωτο (με τον Καπταιν στα τεσσερα).
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
ελα ρε φιλαρακι...!!!![]()
![]()
![]()
Σ' ευχαριστω ρε μαν! Τα σπαει η φωτο!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι ακόμα, καντε υπομονήΑρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
[...]Το ταξιδιωτικο εχει πεσει στο φορουμ; [...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
οχι,εχει δουλεψει...φοτοσοπ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν κρίνω από τη θέση του ήλιου και τις σκιές μάλλον είναι σούρουπο και έχεις γονατίσει ανατολικά για την προσευχή![]()
μεχρι και το τοπιο στα συνορα ειναι πολυ ωραιο και προσεγμενο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Παρακαλείται ο κάτοχος της φωτογραφικής μηχανής να μην ανεβάσει φωτογραφίες από το εσωτερικό της χώρας γιατί υπάρχουν και αναγνώστες του foroum με ασθενή καρδιά.... και οι συγκρίσεις με την εδώ πραγματικότητα θα είναι δολοφονικές!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Παρακαλείται ο κάτοχος της φωτογραφικής μηχανής να μην ανεβάσει φωτογραφίες από το εσωτερικό της χώρας γιατί υπάρχουν και αναγνώστες του foroum με ασθενή καρδιά.... και οι συγκρίσεις με την εδώ πραγματικότητα θα είναι δολοφονικές!!!
Μην λες μαλακιες γιατι ειναι ικανος να μην τις ανεβασει και μετα θα κλαιμε
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Ελπίζω να μην είσαι καπετάνιος...Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
αν κρίνω από τη θέση του ήλιου και τις σκιές μάλλον είναι σούρουπο και έχεις γονατίσει ανατολικά για την προσευχή![]()
:a029:
Απο το εσωτερικό της συγκεκριμένης χώρας δεν έχω πολλές... Απο τη διπλανη της όμως, έχουμε περίπου 1500Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Παρακαλείται ο κάτοχος της φωτογραφικής μηχανής να μην ανεβάσει φωτογραφίες από το εσωτερικό της χώρας γιατί υπάρχουν και αναγνώστες του foroum με ασθενή καρδιά.... και οι συγκρίσεις με την εδώ πραγματικότητα θα είναι δολοφονικές!!!![]()
Καποια στιγμή θα τις ανεβάσουμε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δυστυχώς τα λεφτά έφτασαν μόνο για να πάρω το δίπλωμα ιστιοπλοΐας.... τώρα περιμένω να μου κάτσει το τζόκερ για να αρχίσω και τα ταξίδια!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ελπίζω να μην είσαι καπετάνιος...:a029:
![]()
Βάλτε σε μια σειρά τις φώτο γιατί έρχεται χειμώνας και χρειαζόμαστε υλικό μελέτης....