Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Συμπεριφορά οδήγησης

Παλαιό μέλος

Συμπεριφορά οδήγησης

Γεια σας παιδιά

Είμαι καινούργιος μηχανόβιος, αν και "παλιός" στα χρόνια. Οδηγούσα παλιότερα μοτοσυκλέτα και τα τελευταία χρόνια ποδήλατο και αυτοκίνητο. Οδηγώντας μοτοσυκλέτα την τελευταία εβδομάδα έχω να παρατηρήσω ότι πολλοί οδηγοί μοτοσυκλέτας είναι εντελώς απαράδεκτοι! Μόνο που δεν περνάνε από πάνω σου! Ειδικά μερικοί με παπιά, δεν καταλαβαίνουν από τίποτα, δεν κοιτάνε πουθενά και εμφανίζονται σε οποιαδήποτε θέση ανά οποιαδήποτε στιγμή. Το έβλεπα και σαν οδηγός των άλλων οχημάτων, απλώς σαν πρώτο μου μήνυμα, θα ήθελα να κάνω μια παράκληση, να είμαστε πιο ευγενικοί και να χρησιμοποιούμε λίγο περισσότερο το μυαλό μας. Ο άλλος έχει κουβά και θα σωθεί, εμείς θα αποδημήσουμε από το μάταιο τούτο κόσμο!

Κώστας

Re: Συμπεριφορά οδήγησης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Specialized
    Γεια σας παιδιά

Είμαι καινούργιος μηχανόβιος, αν και "παλιός" στα χρόνια. Οδηγούσα παλιότερα μοτοσυκλέτα και τα τελευταία χρόνια ποδήλατο και αυτοκίνητο. Οδηγώντας μοτοσυκλέτα την τελευταία εβδομάδα έχω να παρατηρήσω ότι πολλοί οδηγοί μοτοσυκλέτας είναι εντελώς απαράδεκτοι! Μόνο που δεν περνάνε από πάνω σου! Ειδικά μερικοί με παπιά, δεν καταλαβαίνουν από τίποτα, δεν κοιτάνε πουθενά και εμφανίζονται σε οποιαδήποτε θέση ανά οποιαδήποτε στιγμή. Το έβλεπα και σαν οδηγός των άλλων οχημάτων, απλώς σαν πρώτο μου μήνυμα, θα ήθελα να κάνω μια παράκληση, να είμαστε πιο ευγενικοί και να χρησιμοποιούμε λίγο περισσότερο το μυαλό μας. Ο άλλος έχει κουβά και θα σωθεί, εμείς θα αποδημήσουμε από το μάταιο τούτο κόσμο!

Κώστας
    welcome to greek traffic...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Re: Re: Συμπεριφορά οδήγησης

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    +10000.....απλα προσοχη για εμας τους ιδιους.....
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    και οπου μπορουμε κραξιμο, οπως το καταλαβαινει ο καθενας, για να μην συνεχιζουν να θεωρουν τους εαυτους τους αποδεκτους απο ολους μας..

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Έχεις να δεις πολλά ακόμη αγαπητέ. Απ΄ό,τι άκουσα, λόγω της αύξησης της βενζίνης, των τελών κυκλοφορίας, των τεκμηρίων των Ι.Χ. κλπ. οι πωλήσεις παπιών και σκούτερ αυξήθηκαν (εν μέσω κρίσης) κατά 80% σε σχέση με το 2008. Το τι θείτσα, παππούς, άσχετος μεσήλιξ και γενικώς "φοβισμένος κι επικίνδυνος" έχει να βγει στους δρόμους, ακόμη δεν το έχεις δει....
    Τελευταία, στο κέντρο βλέπω πολύ συχνά συγκρούσεις (έστω και χαζές) μεταξύ διτρόχων.
    Dura lex, sed lex.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA

Re: Re: Συμπεριφορά οδήγησης

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    και μην σου τυχει!!...........ο gixxerpap!!!
    εε, Αντωνη??
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    και οπου μπορουμε κραξιμο, οπως το καταλαβαινει ο καθενας, για να μην συνεχιζουν να θεωρουν τους εαυτους τους αποδεκτους απο ολους μας..

ναι καλα .........θα πεσεις σε κανα τρελο και θα μπλεξεις

Παλαιό μέλος
    Παιδιά ο κόσμος έχει παλαβώσει! Χθες ήμουν στην παραλιακή με το ποδήλατο μου και σε μια στάση λεωφορείου τρεις έφηβοι (14-15 χρονών). Ενώ περνούσα από δίπλα τους ο ένας προσπάθησε να με τρομάξει, προσποιούμενος ότι μου πετά το σκέιτμπορντ που κρατούσε. Δεν αιφνιδιάστηκα ευτυχώς, γιατί αν έπεφτα εκεί θα είχα γίνει κιμάς από τα διερχόμενα αυτοκίνητα! Έπειτα μου έκαναν και τις απαραίτητες χειρονομίες!

Τι να κάνεις; Να χειροδικήσεις; Θα καταλάβει τίποτα ο ανεγκέφαλος; Από την άλλη αν υπάρχει καθεστώς ατιμωρησίας και ασυδοσίας, τι θα κάνει ο πανηλίθιος αργότερα;

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    Το εβλεπες σαν οδηγος αλλων οχηματων, αλλα δεν σ ενδιεφερε. Τωρα που τα βλεπεις απο πρωτο χερι ενδιαφερθηκες.
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Africaptan
    Το εβλεπες σαν οδηγος αλλων οχηματων, αλλα δεν σ ενδιεφερε. Τωρα που τα βλεπεις απο πρωτο χερι ενδιαφερθηκες.

Αυτό από που το κατάλαβες? Όταν κάνεις 4-5000 χιλιόμετρα κάθε χρόνο με ποδήλατο, λες να μη σε ενδιαφέρει το θέμα? Όταν έχεις χάσει 5 φίλους σε τροχαία λες να μη σε ενδιαφέρει?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Vamael
    Παιδιά ο κόσμος έχει παλαβώσει! Χθες ήμουν στην παραλιακή με το ποδήλατο μου και σε μια στάση λεωφορείου τρεις έφηβοι (14-15 χρονών). Ενώ περνούσα από δίπλα τους ο ένας προσπάθησε να με τρομάξει, προσποιούμενος ότι μου πετά το σκέιτμπορντ που κρατούσε. Δεν αιφνιδιάστηκα ευτυχώς, γιατί αν έπεφτα εκεί θα είχα γίνει κιμάς από τα διερχόμενα αυτοκίνητα! Έπειτα μου έκαναν και τις απαραίτητες χειρονομίες!

Τι να κάνεις; Να χειροδικήσεις; Θα καταλάβει τίποτα ο ανεγκέφαλος; Από την άλλη αν υπάρχει καθεστώς ατιμωρησίας και ασυδοσίας, τι θα κάνει ο πανηλίθιος αργότερα;
    Τον αρπάς τον πιτσιρικά, καλείς αστυνομία και εκείνοι κυνηγάνε τον πατέρα που δεν του έχει πει δυό πράγματα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
    Τον αρπάς τον πιτσιρικά, καλείς αστυνομία και εκείνοι κυνηγάνε τον πατέρα που δεν του έχει πει δυό πράγματα.
    Αυτό περνά από το μυαλό σου, αλλά νομίζω ότι δεν προτείνεται (κατά την άποψη μου) γιατί πρώτον μπορεί να τον χτυπήσεις άσχημα από τα νεύρα σου και δεύτερον μπορεί να σε χτυπήσει άσχημα (ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλά ο άλλος). Να σου πω την αλήθεια, νομίζω ότι η παρουσία της ομάδας Δίας (έτσι δεν λέγονται οι Ζητάδες τώρα είναι κάπως αποτρεπτική για τον κάθε λογής ηλίθιο, αρκεί να αναλάβουν δράση εκεί που πρέπει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Vamael
    Αυτό περνά από το μυαλό σου, αλλά νομίζω ότι δεν προτείνεται (κατά την άποψη μου) γιατί πρώτον μπορεί να τον χτυπήσεις άσχημα από τα νεύρα σου και δεύτερον μπορεί να σε χτυπήσει άσχημα (ποτέ δεν ξέρεις τι κουβαλά ο άλλος). Να σου πω την αλήθεια, νομίζω ότι η παρουσία της ομάδας Δίας (έτσι δεν λέγονται οι Ζητάδες τώρα είναι κάπως αποτρεπτική για τον κάθε λογής ηλίθιο, αρκεί να αναλάβουν δράση εκεί που πρέπει.
    Όταν λέω τον αρπάς δεν εννοώ στο ξύλο. Τον κρατάς εκεί με το ζόρι μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
    Όταν λέω τον αρπάς δεν εννοώ στο ξύλο. Τον κρατάς εκεί με το ζόρι μέχρι να έρθει η αστυνομία.
    ήταν 3 και μάλλον "ασυγκράτητοι"! Άν ήταν ένας και φορούσα κανονικά παπούτσια και όχι τα ποδηλατικά τότε ναι. Το κακό είναι ότι όταν είναι πολλοί μαγκεύουν!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    ναι καλα .........θα πεσεις σε κανα τρελο και θα μπλεξεις
    τοτε μπορεις να πεσεις απο κανεναν τρελο..
    δυστυχως ετσι σκεφτομαστε καλως η κακως..
    δεν θα αλλαξει η αστυνομια τη συμπεριφορα στους δρομους-οι ιδιοι ανθρωποι ειναι με μπλε ρουχα..

μπορεις να αδιαφορεις, για να μην μπλεξεις οπως λες, αλλα να το κανεις εν γνωση σου-και οταν συμβει(που θα συμβει..) να ξερεις οτι φερεις κ εσυ το μικρο μεριδιο ευθυνης σου.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τεχνικες Οδηγησης !
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 17:53
  2. τεχνικες οδηγησης για αρχαριους
    από Rezeguet στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2005, 19:15
  3. Αποψεις για μαθηματα οδηγησης
    από gmakris στο forum Off topic