Αν έχει κανείς το Sirocco της Revit, έχει τόσο καλό αερισμό το καλοκαίρι όσο λένε αυτοί που το πουλάνε; Δηλαδή θα κάνατε ταξίδι Αύγουστο στην Ελλάδα με αυτό το μπουφάν;
Αν έχει κανείς το Sirocco της Revit, έχει τόσο καλό αερισμό το καλοκαίρι όσο λένε αυτοί που το πουλάνε; Δηλαδή θα κάνατε ταξίδι Αύγουστο στην Ελλάδα με αυτό το μπουφάν;
Οποιοδήποτε διάτρητο μπουφάν είναι ότι πρέπει για ταξίδι εκτός πόλης με μεγάλη μηχανή. Και δεν είναι μόνο το θέμα ασφάλειας από τις προστασίες σε ενδεχόμενη πτώση... αλλά κυρίως το θέμα εγκαύματος από τον καυτό ήλιο ειδικά μεσημεριανές ώρες.
Δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο αλλά ένα απλό spool που έχω, με έχει σώσει τα καλοκαίρια.
Υ.Γ. Διάτρητο παντελόνι υπάρχει;;;
Υ.Γ.2 Γράψε λάθος γιατί τώρα πρόσεξα ότι δεν είναι διάτρητο το συγκεκριμένο.....
ναι υπαρχειΑρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Οποιοδήποτε διάτρητο μπουφάν είναι ότι πρέπει για ταξίδι εκτός πόλης με μεγάλη μηχανή. Και δεν είναι μόνο το θέμα ασφάλειας από τις προστασίες σε ενδεχόμενη πτώση... αλλά κυρίως το θέμα εγκαύματος από τον καυτό ήλιο ειδικά μεσημεριανές ώρες.
Δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο αλλά ένα απλό spool που έχω, με έχει σώσει τα καλοκαίρια.
Υ.Γ. Διάτρητο παντελόνι υπάρχει;;;
Tο Sirocco είναι 3 season που σημαίνει οτι δουλεύει όλο το χρόνο εκτός απο χειμώνα,
Για τη δουλειά που θες, το AIR της ίδιας εταιρίας (που είμαι κάτοχος)(του μπουφάν όχι της εταιρίας)είναι φανταστικό.
Μπορώ χωρίς υπερβολές να πω, οτι ΔΡΟΣΙΖΕΣΑΙ περισσότερο απο το να φοράς ένα απλό κοντομάνικο.(δεν καίγεσαι όπως είπε και ο gigenis)
ρίξε μια ματιά εδώ, έχουν και βιντεάτσια.
http://www.revzilla.com/product/revi...ket#videos_tab
" Όλα είναι δρόμος "
υποψιν οτι το Air εχει τα βασικοτερα των υλικων σαν κατασκευη γιαυτο και ειναι τοσο προσιτο οικονομικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Jason_ch
Tο Sirocco είναι 3 season που σημαίνει οτι δουλεύει όλο το χρόνο εκτός απο χειμώνα,
Για τη δουλειά που θες, το AIR της ίδιας εταιρίας (που είμαι κάτοχος)(του μπουφάν όχι της εταιρίας)είναι φανταστικό.
Μπορώ χωρίς υπερβολές να πω, οτι ΔΡΟΣΙΖΕΣΑΙ περισσότερο απο το να φοράς ένα απλό κοντομάνικο.(δεν καίγεσαι όπως είπε και ο gigenis)
ρίξε μια ματιά εδώ, έχουν και βιντεάτσια.
http://www.revzilla.com/product/revi...ket#videos_tab
εχει και αλλα μπουφαν η revit με πολυ καλυτερα υλικα και διατρητα με αδιαβροχη και θερμομωνοτικη επενδυση.
εχω κι εγω το air...πολυ καλη ποιοτητα του(κατι αλλα που ειχα δει ηταν πατσαβουρια μπροστα του, μαζι και dainese)...αλλα δεν ειναι τοσο δροσερο σε σχεση με αλλα...εγω το πηρα αφενος γιατι ηταν καλυτερο ποιοτητα, αφετερου γιατι μου καθοταν πραγματικα γαντι, σε αντιθεση με τα υπολοιπα...
λιγο αργα βεβαια για καλοκαιρινο μπουφαν:a13:
Κι εγώ το air έχω...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εχω κι εγω το air...πολυ καλη ποιοτητα του(κατι αλλα που ειχα δει ηταν πατσαβουρια μπροστα του, μαζι και dainese)...αλλα δεν ειναι τοσο δροσερο σε σχεση με αλλα...εγω το πηρα αφενος γιατι ηταν καλυτερο ποιοτητα, αφετερου γιατι μου καθοταν πραγματικα γαντι, σε αντιθεση με τα υπολοιπα...
λιγο αργα βεβαια για καλοκαιρινο μπουφαν:a13:
Έψαχνα άνοιξη για καλοκαιρινό μπουφάν κ με τη βοήθεια των φίλων από εδώ κατέληξα
σ' αυτό! (είχα πει ότι θα γράψω κ τα συμπεράσματά μου αλλά ποτέ δε βρήκα χρόνο)
Από άποψη απόδοση/τιμή είναι ό,τι καλύτερο θα έλεγα.
Εμένα προσωπικά μου φαίνεται αρκετά δροσερό εν κινήσει κ στα ταξίδια δεν θα έχεις κανένα
πρόβλημα. Ακόμα κ με μικρή ταχύτητα δροσίζει! Αλλά μές στην πόλη η ακινησία στα φανάρια
αποτελεί πρόβλημα (όπως κ σε κάθε άλλο μπουφάν προφανώς).
Επίσης οι προστασίες του σε ώμους κ αγκώνες είναι πολύ καλές. Η πλάτη χάνει, αλλά αργότερα
μπορείς να την αντικαταστήσεις.
Γενικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα, κάνει, κατά την ταπεινή μου άποψη, πολύ καλή δουλειά κ
η τιμή είναι λογική χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις extra το όνομα (π.χ. Dainese).
Φύγαμε...
ειχα βρει και dainese στα ιδια λεφτα...αλλα πραγματικα η διαφορα στην ποιοτητα ηταν χαοτικη...το dainese ηταν λες και απο λαικη σε σχεση με το ρεβιτ:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από foogr01
...
η τιμή είναι λογική χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις extra το όνομα (π.χ. Dainese).
Λοιπόν, από τότε που πόσταρα την ερώτηση το πήρα το μπουφάν, σε καλή τιμή από το fc-moto.de, και ταξίδεψα κιόλας 1800 χλμ ανά την Ελλάδα. Είναι πολύ καλό μπουφάν, με τέλειο αερισμό, πρακτικότατο και εργονομικό. Σε καθημερινή χρήση μέσα στη ζέστη και τον ήλιο, δεν ένοιωσα καθόλου κούραση λόγω ζέστης (εν κινήσει, πάντα). Περιμένω να το δοκιμάσω και το χειμώνα...