Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: προβλημα με gsxr 600 k8....

προβλημα με gsxr 600 k8....

γεια σας γρηγοροι θα ηθελα την βοηθεια σας κ να μ πειτε οι κατοχοι του συγκεκριμενου μοντελου αν σας εχει παρουσιαστει κατι παρομοιο...τις τελευταιες 3 βδομαδες παρατηρω ενα τριξιμο στο τιμονι οταν φρεναρω αποτομα με το μπροστινο κ οταν ανεβαινω καποιο πεζοδρομιο η σε καποια λακουβα ...το εχω σφιξει 4 φορες σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο χωρις καποιο αποτελεσμα..οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι ειναι πολυ ενοχλητικο...κ κατι ακομα αν γνωριζετε επειδη ειμαι δευτερο χερι αν ισχυει η εγγυηση...

Παλαιό μέλος
    η εγγυηση δεν ειναι σαν την παρθενια!!! μενει οσα χερια κι αν περασουν....
    Αρκει η συντηρηση να πληρει τις προυποθεσεις του εργοστασιου.

menelaos ευχαριστω για την απαντηση αλλα να ξερεις καποιο απ τα εξουσιοδοτημενα της suzuki μ ειπε αυτη την βλακεια...οτι κ καλα αφου ειμαι δευτερο χερι δεν ισχυει...

Παλαιό μέλος
    Οσο για το τριξιμο με τοσο γενικη περιγραφη δε νομιζω καποιος να σου δωσει λυση απο δω μεσα...

οταν φρεναρω αποτομα με το μπροστινο ακουω ενα θορυβο(σαν κρακ) π προερχεται απ τον λαιμο το οποιο το νιωθω στα χερια,οχι εντονα αλλα το νιωθω..εχω παει σε 3 διαφορετικα συνεργεια κ εχω ακουσει 3 διαφορετικες γνωμες.1 οτι απλα θελει συνεχεια σφιξιμο.2 οτι θελει αλλαγη το ρολεμαν κ 3 οτι ο η χος προερχεται απ τα δισκοφρενα...χθες το εσφιξα για 4 φορα το τιμονι κ σημερα μ εκανε παλι τα ιδια..

Παλαιό μέλος
    οταν ειναι κρυα τα φρενα παιζει να σου κανουν οι δισκοπλακες,αλλα αμα ειναι ζεστα κατι αλλο γινεται

μπα,δεν παιζει ρολο..μ το κανει συνεχεια,ειτε κρυο ειτε ζεστο..ακομα κ σταματημενο οταν το πιεζω προς τα μπρος παλι το κανει..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yiorgakis24
    γεια σας γρηγοροι θα ηθελα την βοηθεια σας κ να μ πειτε οι κατοχοι του συγκεκριμενου μοντελου αν σας εχει παρουσιαστει κατι παρομοιο...τις τελευταιες 3 βδομαδες παρατηρω ενα τριξιμο στο τιμονι οταν φρεναρω αποτομα με το μπροστινο κ οταν ανεβαινω καποιο πεζοδρομιο η σε καποια λακουβα ...το εχω σφιξει 4 φορες σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο χωρις καποιο αποτελεσμα..οποιος ξερει ας βοηθησει γιατι ειναι πολυ ενοχλητικο...κ κατι ακομα αν γνωριζετε επειδη ειμαι δευτερο χερι αν ισχυει η εγγυηση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από yiorgakis24
    οταν φρεναρω αποτομα με το μπροστινο ακουω ενα θορυβο(σαν κρακ) π προερχεται απ τον λαιμο το οποιο το νιωθω στα χερια,οχι εντονα αλλα το νιωθω..εχω παει σε 3 διαφορετικα συνεργεια κ εχω ακουσει 3 διαφορετικες γνωμες.1 οτι απλα θελει συνεχεια σφιξιμο.2 οτι θελει αλλαγη το ρολεμαν κ 3 οτι ο η χος προερχεται απ τα δισκοφρενα...χθες το εσφιξα για 4 φορα το τιμονι κ σημερα μ εκανε παλι τα ιδια..

ρε ομορφοπαιδο ποιο τιμονι??
    τιμονι εχουν τα καραβια, τα αυτοκινητα, τα TDM αλλα εσυ εχεις clip on.
    1 αυτο.

2) τι σφιγεις? βιδα? και αν ναι που ειναι αυτη η βιδα που σφιγγεις? αν δεν ειναι βιδα μηπως ειναι το ρουλεμαν του λαιμου??

3)αν ακους τριξιμο (τσιριγμα) οντως μπορει να παιζει κατι με τα φρενα σου ή ακομα και με το πηρουνι σου...

αν ΟΝΤΩΣ ακους κρακ και δεδομενου του γεγονοτος οτι εχεις suzuki και μαλιστα gsxr, αστο να παει στο διαλο και βαλτου ενα φοκο, κριμα ειναι και εισαι νεο παλικαρι...

με τον μπροστινο τροχο στον αερα στριψε το τιμονι απο τερμα δεξια, τερμα αριστερα και παλι τουμπαλιν αργα, αν αισθανθεις καπου να μαγκωνει τοτενες χρειαζεσαι αλλαγη ρουλεμαν λαιμου.

υγ. οταν λες οτι το εχεις σφιξει 4 φορες τι εννοεις?? το σφιγκεις μια, μετα απο λιγο καιρο το καργαρεις κιαλο και μετα τα ιδια?
    ή το σφιγκεις εσυ, αυτο ξεσφιγκει, το ξανασφυγκεις εσυ, αυτο παλι το χαβα του...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    αλλαξε τακακια!το ειχε και το δικο μου Κ8 απο οσο καταλαβαινω απο την περιγραφη!

το τριξιμο ερχετε απο τις δισκοπλακες να ελέγξεις η τακακια η την πλευστότητα των δισκων

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Το δικο μου παντως δε κανει κατι.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Το δικο μου παντως δε κανει κατι.
    δε νομιζω οτι ολες οι μοτοσυκλετες βγαζουν τις ιδιες ζημιες υπαρχει πιθανοτητα μια παρτιδα απο συγκεκριμενα μοντελα να εχει το ιδιο προβλημα και οι αλλες (παρτιδες) να μην το εχουν. Επισεις ειναι και η χρηση ...

το τριξιμο ερχετε απο τις δισκοπλακες να ελέγξει η τακακια η την πλευστότητα των δισκων (το κοπιαρω και στη πρωτη μου απαντηση)

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ρε φιλε μηπως φελουν σφυξιμο τα clip on? Λεω μηπως?

Παλαιό μέλος
    Ρε φιλε μηπως φελουν σφυξιμο τα clip on? Λεω μηπως?
    Μπορει και το μουτρο, φαναρια, πλαστικα...

εννοειτε πως οτι κανω στην μηχανη δεν το κανω μονος μ..σε συναργειο τα παντα..το τιμονι στον αερα δεν μαγκωνει..ο μηχανικος ξεβιδωνει την τιμονοπλακα κ το σφιγγει...μ φαινετε απο δευτερα θα παρω σβαρνα ολα τα suzuki συνεργεια της αττικης μεχρι να βρω τι παιζει..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Gsxr 600 K8 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ
    από ΣΤΗ ΜΙΑ στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2010, 04:08
  2. Πρόβλημα με gsxr 600 k6
    από cartman στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2009, 09:41
  3. Προβλημα με gsxr 600 k6
    από firefox στο forum Suzuki GSXR's