Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 91

Θέμα: Πόσο εύκολο ή δύσκολο....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Πόσο εύκολο ή δύσκολο....

...η συζήτηση θα μπορούσε να έχει γενικότερο χαρακτήρα όμως ας εστιάσουμε στο αντικείμενο μας, την οδήγηση.

Εχω αναρωτηθεί πολλές φορές και μερικές μάλιστα προβληματίζομαι όταν βλέπω ή διαβάζω αντιδράσεις διαφορετικές από τις δικές μου.
    Καθε ανθρωπος όμως ειναι διαφορετικός και ασφαλώς αντιδρά διαφορετικά.

...η κριτική - αυτοκριτική έρχεται μετά...ή και ποτέ...

Στο θέμα μας!

Πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει κάποιος την ψυχραιμία του σε μια δύσκολη?
    Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να πείς "α στο διάολο, φεύγω να μην έχουμε άλλα"!
    Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να πείς "κατεβαίνω κάτω και του σπάω τα κόκκαλα"!
    Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να μήν υπολογίσεις τις δυνάμεις σου και να τον αφήσεις στον τόπο?
    Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι απλώς να κανεις ΕΣΥ το μαλακα ενω δε φταίς?

Ποσο εν τέλει λεπτή είναι η γραμμή να περάσεις σε αυτό που λέμε "θόλωσε το μυαλό"!

Μπορώ να γίνω πολύ πιο συγκεκριμένος όμως το αφήνω για τη συνέχεια!

Να πώ εκ των προτέρων ότι το αν κάνεις "τουμπεκί" σε μια τέτοια φάση γιατί ο άλλος είναι π.χ γομάρι, το θεωρώ αστεία απάντηση στο θέμα!
    Ή θολώνεις, ανεβαίνει η αδρεναλίνη σου γιατί κόντεψε να σε στείλει στο νοσοκομείο στην καλύτερη, τρελένεσαι, δε καταλαβαίνεις Χριστό, ή γενικότερα είσαι κούλ άτομο και αντιμετωπίζεις διαφορετικά τις καταστάσεις! Γιόγκα π.χ

Σαφώς και περιμένω ότι θα παίξουν απαντήσεις του τύπου "του φευγάτου η μάνα...", "αν ο άλλος κρατάει σίδερο" κτλ κτλ όμως δεν είναι το point μου αυτό!

ΥΓ Διευκρινίζω ότι προσωπικά αν ο άλλος πεί τη μαγική λέξη (συγνώμη) τότε λες και μου κατεβάζεις διακόπτες! Περίεργο πράγμα!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Πόσο εύκολο ή δύσκολο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ...η συζήτηση θα μπορούσε να έχει γενικότερο χαρακτήρα όμως ας εστιάσουμε στο αντικείμενο μας, την οδήγηση.

Εχω αναρωτηθεί πολλές φορές και μερικές μάλιστα προβληματίζομαι όταν βλέπω ή διαβάζω αντιδράσεις διαφορετικές από τις δικές μου.
    Καθε ανθρωπος όμως ειναι διαφορετικός και ασφαλώς αντιδρά διαφορετικά.

...η κριτική - αυτοκριτική έρχεται μετά...ή και ποτέ...

Στο θέμα μας!

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να μήν υπολογίσεις τις δυνάμεις σου και να τον αφήσεις στον τόπο?

Ποσο εν τέλει λεπτή είναι η γραμμή να περάσεις σε αυτό που λέμε "θόλωσε το μυαλό"!

Μπορώ να γίνω πολύ πιο συγκεκριμένος όμως το αφήνω για τη συνέχεια!

Να πώ εκ των προτέρων ότι το αν κάνεις "τουμπεκί" σε μια τέτοια φάση γιατί ο άλλος είναι π.χ γομάρι, το θεωρώ αστεία απάντηση στο θέμα!
    Ή θολώνεις, ανεβαίνει η αδρεναλίνη σου γιατί κόντεψε να σε στείλει στο νοσοκομείο στην καλύτερη, τρελένεσαι, δε καταλαβαίνεις Χριστό, ή γενικότερα είσαι κούλ άτομο και αντιμετωπίζεις διαφορετικά τις καταστάσεις! Γιόγκα π.χ

Σαφώς και περιμένω ότι θα παίξουν απαντήσεις του τύπου "του φευγάτου η μάνα...", "αν ο άλλος κρατάει σίδερο" κτλ κτλ όμως δεν είναι το point μου αυτό!

εξαρτάται...

Re: Re: Πόσο εύκολο ή δύσκολο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εξαρτάται...

απο πάνω ήσουνα???? Ούτε το ΥΓ δε προλαβα να γράψω!

Πες! Ασε τα "εξαρτάται"! ΚΟΤΑ!

Re: Re: Re: Πόσο εύκολο ή δύσκολο....

απο πάνω ήσουνα???? Ούτε το ΥΓ δε προλαβα να γράψω!

Πες! Ασε τα "εξαρτάται"! ΚΟΤΑ!

ισως να σκεφτεις πως "μεγαλωσες" για τετοιες μαλακιες

ισως να κοτεψεις γιατι μπορει ο απεναντι να ειναι μπατσος-ασφαλιτης κλπ

ισως να κανεις πισω για να μη γυρισεις σπιτι με γρατσουνιες και αιματα (κι ας τον πηραν τον αλλον με σπασμενα πλευρα) το εταιρο ημισυ θα εχει αλλη γνωμη

ισως κανεις πισω για το ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ο κοσμος

βεβαια μπορει να πεσεις με νυχια και με δοντια να τον φας....ΓΙΑΤΙ σε αλλη φαση το επαιξες τρελλιτσα και το μετανιωνεις μια ζωη...

μπορει να Θολωσεις και να μη προλαβεις να "ζυγισεις" την κατασταση

τι να πω

Re: Re: Re: Re: Πόσο εύκολο ή δύσκολο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ισως να σκεφτεις πως "μεγαλωσες" για τετοιες μαλακιες

ισως να κοτεψεις γιατι μπορει ο απεναντι να ειναι μπατσος-ασφαλιτης κλπ

ισως να κανεις πισω για να μη γυρισεις σπιτι με γρατσουνιες και αιματα (κι ας τον πηραν τον αλλον με σπασμενα πλευρα) το εταιρο ημισυ θα εχει αλλη γνωμη

ισως κανεις πισω για το ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ο κοσμος

βεβαια μπορει να πεσεις με νυχια και με δοντια να τον φας....ΓΙΑΤΙ σε αλλη φαση το επαιξες τρελλιτσα και το μετανιωνεις μια ζωη...

μπορει να Θολωσεις και να μη προλαβεις να "ζυγισεις" την κατασταση

τι να πω

αυτο λεω αγορι μου!
    Πως σκατα μπορεις να ελεγχξεις ολους αυτους τους παραγοντες στα κλασματα που μεσολαβουν οταν σου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι! Εκτος αν δεν σου ανεβαινει οποτε ας μας πει καποιος τον τροπο!

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    εξαρταται οπως ειπε και ο σβξ.

Υπηρξε φορά που και με συγγνωμη (αλλαξε λωριδα στην βαρης - κορωπιου απο αριστερα στην δεξια εκει ημουνα εγω, και αν δεν κορναρα και φρεναρα ταυτοχρονα δεν την γλυτωναμε με την γυναικα μου), εγω συνεχιζα να τον καντηλιαζω διπλα στο παραθυρο του για 1-2 χιλιομετρα.

και υπηρξε και φορα που περασε στοπ (ευτυχως ειχα κοψει αρκετα γιατι το ξερω το γ@μημενο το σημειο οτι ειναι τυφλο αν ο αλλος δεν σταματησει τελειως στο στοπ να ελεγξει), εφαγα και φασκελο με ειπε και μ@λ@κ@ επειδη του κορναρα και εγω απλα κουνησα το κεφαλι μου και συνεχισα τον δρομο μου....

εξαρταται λοιπον απο την διαθεση σου αν εχεις και αλλον πισω σου που αισθανεσαι υπευθυνος και για την ζωη του, το ποσο κοντα θα φτασεις να τα λες με τον παππου σου, κτλ κτλ...

παντως γενικα στο μυαλο μου εχω παντα το μην αρπαζεσαι, κανε την παρατηρηση αλλα μην αρπαζεσαι
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    Πως σκατα μπορεις να ελεγχξεις ολους αυτους τους παραγοντες στα κλασματα που μεσολαβουν οταν σου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι!
    μετρας μεχρι το δεκα με βαθειες ανασες ή κατεβαινεισ απο το μοτο και κανεις την σταση
    αγελαδας που βοσκει

The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Re: Re: Re: Re: Re: Πόσο εύκολο ή δύσκολο....

αυτο λεω αγορι μου!
    Πως σκατα μπορεις να ελεγχξεις ολους αυτους τους παραγοντες στα κλασματα που μεσολαβουν οταν σου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι! Εκτος αν δεν σου ανεβαινει οποτε ας μας πει καποιος τον τροπο!
    να βλεπεις ολες τις πλευρες

αν ειναι να θολωσεις τοτε να ξερεις οτι μπαινεις σε "Animal Mode"

και οπως ειπε ο Morihei Ueshiba "- την μαχη που θα καταφερεις να μην ξεκινησει, σε αυτη την μαχη εισαι νικητης"

δεν εχετε παιξει μπουνιες ποτε σας?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER

Όσο οδηγούσα αυτοκίνητο, είχα ΠΑΡΑ πολλά νεύρα μονίμως και έριχνα μπινελίκια αβέρτα. ΜΙΑ φορά μόνο πιάστηκα στα χέρια. Με περίμενε κάποιος σε φανάρι (50-55 ετών), αφού είχε ακούσει τις παναγίες του 5 λεπτά πριν και με αιφνιδίασε, μου άνοιξε την πόρτα πριν πάρω χαμπάρι και άρχισε τους τσαμπουκάδες. Φυσικά βγήκα έξω και όταν άπλωσε χέρι, ε δεν ήθελα 2η κίνηση. Μία άρπαξε και δεν ξαναγύρισε ούτε να με κοιτάξει. Σημειώνω εδώ ότι είμαι (και δείχνω :P) πολύ ήρεμο άτομο και δε μπλέκομαι ποτέ σε καυγάδες. Αλλά μερικά πράγματα δεν τα ανέχομαι.

ΑΛΛΑ με το μηχανάκι είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Συναντώ τόσους μαλάκες καθημερινά, που δε μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πλέον. Άλλα τα αντιμετωπίζω με μια ατάκα και χαμόγελο, άλλα με μια ατάκα και το βλέμμα του θανάτου, με μια χειρονομία, άλλα απλά τα αγνοώ και συνεχίζω. Σπάνια θα κάτσω να ασχοληθώ και μόνο αν έχω κινδυνέψει ΠΟΛΥ. Ναι, έχω κατέβει από το μηχανάκι, έτοιμος για φασαρία, αλλά δεν έκατσε ποτέ. Ίσως καλύτερα. Ίσως, όμως, κάποιοι χρειάζονται λίγες σφαλιάρες για να καταλάβουν. Ένα "συγνώμη", μια χειρονομία "ναι, φίλε, είμαι μαλάκας" συνήθως αρκεί για να γνέψω και να συνεχίσω το δρόμο μου. Αλλά σπάνια συναντώ τέτοιους. Δύσκολο θέμα...
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Προσωπικά να σου πω μέχρι τον οκτώβριο δεν υπήρχε περίπτωση να μου κάνεις μαλακία στον δρόμο και να μην σε αρπάξω αλλα μετά απο μια άσχημη διάγνωση του γιατρού είπα οτι δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι απο την κάθε μαλακία που σου συμβαίνει γιατί η ζωή είναι πολύ ωραία και μικρή για να ασχολείσαι με μαλακίες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Πόσο εύκολο ή δύσκολο....

ΥΓ Διευκρινίζω ότι προσωπικά αν ο άλλος πεί τη μαγική λέξη (συγνώμη) τότε λες και μου κατεβάζεις διακόπτες! Περίεργο πράγμα!

αυτο ισχυει ακριβως με εμενα.
    αν μου πει συγνωμη...ακομη και την μεγαλυτερη μ@λακια του κοσμου να εχει κανει...κατεβαζω ασφαλειες και φευγω.

δεν μπορεις, νομιζω, να κανεις τιποτα σε εναν ανθρωπο ο οποιος παραδεχθηκε οτι εφταιξε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Εξαρτατε απο τον χαρακτηρα σου πρωτα απο ολα (εχει πολλα νευρικα ατομα που ειναι μονιμος με το αιμα ανεβασμενο στο (πανω) κεφαλι)...
    Νομιζω βεβαια παιζει σημαντικο ρολο και το πως εισαι ψυχολογικα την ωρα που καβαλας για να πας την βολτουλα σου.....αν ξεκινησεις χαλαρος με καλη διαθεση (τουλαχιστον εγω) δεν τρεχει καστανο και ουτε που θα ασχοληθω σε περιπτωση που ερθω αντιμετωπος με καποιον *τροχοφονια*...
    Αλλες φορες ειδικα οταν εχω και κατι *κακο* να με απασχολει εκεινη τη μερα αλλαζει το πραγμα...
    Γενικα πρεπει να με φερει καποιος/καποια κατασταση στα ακρα για να αντιδρασω.
    Σε περιπτωση συγνωμης γνεφω απλα καταφατικα και περνουμε ολοι το δρομο μας
    Θα το στρωσω που θα παει..

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Δημητρο...

Οταν εχεις 1-2 παιδια στο σπιτι να σε περιμενουν...Το πραγμα ζοριζει!

Το δε σηκωνω μυγα στο σπαθι μου καλο ειναι να φυγει απο μεσα μας! Προχτες στη διασταυρωση Σωλονος και Β. Σοφιας, ξεκινησε τσακωμος μεταξυ ενος ταξιτζη και ενος τυπου με ενα golf, δεν ξερω ακριβως γιατι. Κατεβηκα να τους χωρισω, ο ενας εβγαλε απο το αυτοκινητο του ενα λοστο και ο αλλος ενα μαχαιρι 20 ποντους... Εκανα 2 βηματα πισω και τους κοιταγα, σκεφτομουν οτι για μια ηλιθια αφορμη μπορει ο ενας απο τους δυο ή και οι δυο να μην γυρισουν σπιτι τους..Δεν αξιζει!!!

Ολοι μας εχουμε παιξει μπουνιες, αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο, δεν αξιζει!!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Banned Το avatar του/της WebD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από g.kounoupis
    Προσωπικά να σου πω μέχρι τον οκτώβριο δεν υπήρχε περίπτωση να μου κάνεις μαλακία στον δρόμο και να μην σε αρπάξω αλλα μετά απο μια άσχημη διάγνωση του γιατρού είπα οτι δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι απο την κάθε μαλακία που σου συμβαίνει γιατί η ζωή είναι πολύ ωραία και μικρή για να ασχολείσαι με μαλακίες
    Αυτό καλό θα ήταν να το βάλουν όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού τους!!!

Είναι τόσο λεπτή η γραμμή ζωής - θανάτου που δεν αξίζει να χάνεις ούτε δευτερόλεπτο για πράγματα που δεν αξίζει... και συνήθως το καταλαβαίνεις όταν πλησιάσεις πάρα πολύ αυτήν τη γραμμή

Και ειδικά εμείς που παίζουμε καθημερινά την ζωή μας κορώνα γράμματα (εν γνώση μας) δεν θα κερδίσουμε τίποτα περισσότερο με μπινελίκια, χειρονομίες ή ακόμη και μπουνιές.

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πόσο ευκολο ειναι να γινεις Moto GP star?
    από sapila racing στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2012, 18:44
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2010, 23:11
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 14:30
  4. Ποσο Ποναει.........
    από niko13g στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 16:17
  5. Πόσο έχει το Ducati