Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: βελτιωσεις λίγο από δω λίγο από κει...βοηθειαααα!!

Ο κόσμος όλος 1000 κυβικά

βελτιωσεις λίγο από δω λίγο από κει...βοηθειαααα!!

Κάτοχος αστρέα με λίφαν μοτέρ 4χρονο 125 (δεν υπήρχε μια για άλλη λύση όταν έπρεπε να διορθωθει)θέλω να βάλω εξάτμιση της προκοπής αφτερ και αν βοηθάει φιλτροχοάνη διότι είμαστε και μοσχαράκια 100kg 1,9m και το βάρος και η αντίσταση στον αέρα τις κρύες μέρες ειναι μεγάλη.λίγα χιλίομετρα κάνει αλλά..σε δρόμους με ταχύτητα και δεν ρισκάρουμε σβησίματα και ζημιές από λάθος.πρέπει λοιπόν λίγο να ανασάνει το καημένο...τι προτέινετε?και αν κοτσαρουμε σωστή mm φιλτροχοάνη πάνω στο καρμπυ θέλει πάλι ρυθμισμα το καρπυρατέρ??ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΣ ΕΔΩΩ!! και λεφτά για συνεργέια αν είναι κάτι απλό γιοοοκκ αλλά φοβάμαι να του βάλω χερι απάνω χωρίς οδηγίες..το χέρι μου πιάνει μα δεν έχω και πολύ ιδέα αν με κατατοπισετε θα το καταφέρω τσακ μπαμ..επίσης κανα σαιτ της προκοπής για μηχανολογικές οδηγίες και κανένα για να ψωνισούμε τα χρειαζούμενα για τον μπασταρδεμένο με κινέζο αστρέα??

επίσης ότι άλλο για φτηνή και βασική (δεν θέλω να πειράζουμε πολύ) βελτίωση έχετε να προτέινετε ευχαρίστως ακούω...γενικώς λύσεις και προτάσεις...!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    Σε αυτά τα μοτέρ τα φιλαράκια μου, (όχι πολυ) παλιότερα φοράγανε την κλασσική την cebring..η τη μότοσπορτ με την χοντρή μπούκα την "ελεύθερη" που στοίχιζαν περί τα 100 ? και τα 50 ? αντίστοιχα νομίζω..(η 1η πιο ποιοτικό μέταλλο, η 2η πολυ θόρυβο.. πολύ όμως..) Για τις φιλτροχοάνες οι απόψεις διίσταντο.. Άλλοι λέγανε οτι έδινε, άλλοι οτι έκοβε.. Πρόβλημα με το καρμπ κυρίως είχαν όσοι το "σκαλίζανε"
    ..και με μια εξατμισούλα μόνο θα πάρει λίγο τα πάνω του το μοτέρ πάντως..

Το λιφάν μην το πειράξεις παραπάνω γιατί τον κινέζο άμα τον τσαντίσεις γίνεται τούρκος.. και δε θα περάσεις καλά...

π.σ... Μηχανικά με τις πάπιες δεν εχω ασχοληθεί ποτέ και τα παραπάνω είναι εντελώς εμπειρικά απο τότε που η παρέα μου ασχολιόταν με το παπι-tuning, και όταν τους σπάγανε τα μοτέρ παίρνανε κινέζικα για να "ησυχάσουν"..

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    σου χαριζω χρυσοταμπελη sebring,και για να εχεις τη χαρα της δημιουργιας θα σου δειξω πως να τη γυαλισεις

λεπρομερειες με πμ...

Mε την χοάνη θα πάρεις ψηλά αλλά θα χάσεις ελαστικότητα χαμηλά. Για να είναι ολοκληρωμένη η μόντα βάλε κι ένα ζιγκλεράκι να δροσίζεται λίγο το μοτέρ αλλά μην περιμένεις ότι θα πάρει φωτιά η άσφαλτος..
    RWD is all we need

πφφ με τον λιφαν να παρει φωτιά?μπαα δε θέλω και δεν έχω και τετοιεσ βλέψεις...να μην χαζεύει θέλω τρώγωντας ρύζι στο δρόμο ειδικά στον περιφερειακό που παρόλο που βγαίνουμε για 3-4 χμ όλοι πάνε σαν παλαβοί με 110 και δεν συγχωρούνται τεμπελιές και χαζολογίες εκει...ασε που όσο ναναι...125 κινεζάκι είναι και του χει φορτωθεί απάνω ενας μ..κας 100 κιλών..δε πειράζουμε πολλά δεν συμπαθούμε τον πολύ θόρυβο και γνωρίζω οτι ο κινέζος αμα του βάλειςχέρι..σελτζούκος γενίτσαρος γινεται κ μετα αντε να βγαλεις ακρη...μικρές και ουσιαστικές αλλάγές ψάχνω να βγαίνουν οι ανηφόρες στο επταπύργιο εστω και ψηλά που λες λίγο πιο άνετα...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Erianis
    ..μικρές και ουσιαστικές αλλάγές ψάχνω να βγαίνουν οι ανηφόρες στο επταπύργιο εστω και ψηλά που λες λίγο πιο άνετα...
    Πήγαινε από τους "κόκκινους" δρόμους και θα με θυμηθείς ..!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	clipboard01.jpg 
Προβολές:	288 
Μέγεθος:	93,4 KB 
ID:	210623
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Πήγαινε από τους "κόκκινους" δρόμους και θα με θυμηθείς ..!!

Παρόμοια θέματα

1. και άλλη βοήθεια απο δω....
    από tati στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2007, 15:41
  2. απο δω ή απο "κει"?
    από adam_tsouk στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2006, 22:09
  3. Γειά κ απο δώ
    από Ksames στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37