οπως καποιοι απο σας ξερετε,συχνα-πυκνα,πιανω μηχανακια και λεω οτι τα βελτιωνω...![]()
στο εγγυς (ισως και πολυ εγγυς) μελλον ,λεω να το κανω κυριο επαγγελμα,με το σκεπτικο οτι οταν η καβλα γινεται δουλεια ,συνηθως πετυχαινεις...το μονο σιγουρο ειναι οτι αισθανεσαι πολυ καλα,πραγμα το οποιο ειναι και το βασικοτερο για μενα...
το θεμα που προκυπτει στο δια ταυτα ειναι το εξης...
μονο βελτιωσεις,η και σερβις? εξυπακουεται οτι αυτα που βελτιωνω ,θα τα αναλαμβανω πληρως στην συνεχεια,οποτε μιλαμε καθαρα για τον κοσμο που δεν ενδιαφερεται για βελτιωση,αλλα μονο για συντηρηση...
το κακο ειναι οτι την συντηρηση την βαριεμαι περισσοτερο και απο παντρεμενο την γυναικα του...αλλα αυτο ειναι κατι που ξεπερνιεται,οταν μιλαμε για λεφτα...
το δευτερο κακο ειναι οτι με την ψυχοπαθεια που με δερνει,ειμαι αντιπαραγωγικος...
τι εννοω...ειμαι τοσο ψειρας που ,οσο γρηγορα και να δουλεψω,θελω στην καλυτερη τον τριπλασιο χρονο,απο εναν αλλο μηχανικο για να κανω την ιδια δουλεια...
ενα παραδειγμα εδω για να καταλαβετε τι λεω...
ας πουμε οτι ερχεται ενα τετρακυλινδρο για βαλβιδες...ο κατασκευαστης λεει διακενα εισαγωγης απο 0.10 εως 0.20...οπερ μεθερμηνευομενον,εαν βρεις δυο διπλανες βαλβιδες με αυτη την διαφορα δεν υπαρχει κανενα προβλημα...
εγω θα τις κανω ολες το ιδιο,ακομη κι αν χρειαστει να τριβω καπελοτα ,σαν τον μαλακα,για δυο ωρες...η διαφορα ειναι ουσιαστικη απο πλευρας αποδοσης-καλης λειτουργιας, για μενα...
επισης,δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει μηχανακι απο τα χερια μου,αν πρωτα δεν τσεκαρω ολα τα δομικα στοιχεια του...
ο προβληματισμος-βολιδοσκοπηση ειναι ουσιαστικα ο εξης...
θα δεχοσαστε εσεις , ως πελατες, να μεινετε χωρις μηχανακι τον τριπλασιο χρονο ετσι ωστε να εχετε την τελεια ρυθμιση?
η το θεωρειτε λεπτομερεια που δεν αξιζει τον κοπο αυτης της αναμονης?