οπωσ λεει και ο τιτλος μολις κλαπηκε μια μαυρη/χρυση αφρικα απο το μολ....
παρακαλω οποιος δει κατι ας επικοινωνησει με το παιδι που την κλεψανε....
το τηλ. ειναι 6997724109 χρηστος
το μηχανακι εχει αριθμο κυκλοφοριας ΥΧΤ336
ευχαριστω πολυ
οπωσ λεει και ο τιτλος μολις κλαπηκε μια μαυρη/χρυση αφρικα απο το μολ....
παρακαλω οποιος δει κατι ας επικοινωνησει με το παιδι που την κλεψανε....
το τηλ. ειναι 6997724109 χρηστος
το μηχανακι εχει αριθμο κυκλοφοριας ΥΧΤ336
ευχαριστω πολυ
Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)
Απο το the mall ? που την ειχε αφημενη ?
Κρίμα!!
Αλλά την είχε παρκάρει στο πάρκινγκ για τις μοτό έξω από το ΜΩΛ?
Ελπίζω να βρεθεί
![]()
![]()
Εκεί στο mall, (στο παρκιγκ) εχω ακουσει οτι μαζευουν συχνα πυκνα.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
παιδια δεν γνωριζω και πολλα μολις με πηρε το παλικαρι(πηγαινουμε μαζι στην ιδια σχολη)και μου ειπε οτι του την κλεψανε....
μακαρι να βρεθει γιατι ειναι κριμα.....
Ενας αγγελος και ενας διαβολος με συνοδευουν...μου μιλανε συνεχως σα να με δασκαλευουν...ο ενας μου λεει συνεχος να χω το νου μου κι ο αλλος με ωθει στο ανοιγμα του δεξιου καρπου μου(θηριο-σε 2 ροδες)
Θα ψαχνουμε ολοι !Μακαρι να βρεθει!!Αλλα κανενα λουκετο ειχε βαλει?????ή το τιμονι το ειχε κλειδωσει ?????
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Παίδες, καλό θα ήταν να κρατήσουμε το θρεντάκι χωρίς άσκοπες ερωτήσεις "που το είχες παρκάρει", αν ήταν κλειδωμένο με λουκέτο η όχι...
Πιστεύετε πως το παλλικάρι που έχασε την μηχανή, να έχει την διάθεση να απαντήσει σε τέτοιες ερωτήσεις???
Η μηχανή κλάπηκε, όλα τα άλλα περισσεύουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Παίδες, καλό θα ήταν να κρατήσουμε το θρεντάκι χωρίς άσκοπες ερωτήσεις "που το είχες παρκάρει", αν ήταν κλειδωμένο με λουκέτο η όχι...
Πιστεύετε πως το παλλικάρι που έχασε την μηχανή, να έχει την διάθεση να απαντήσει σε τέτοιες ερωτήσεις???
Η μηχανή κλάπηκε, όλα τα άλλα περισσεύουν.
Eχει πολυ μεγαλη σημασια να μαθουμε τι ειχε κανει για την ασφαλεια της!!!!
Για να ξερουμε και μεις με ποιον τροπο να προφυλακτουμε !!!!!
Εγω στην δικη μου !ΠΑΝΤΟΤΕ της βαζω 2 λουκετα !!!Είτε για 5 λεπτα, είτε για 5 ωρες !!!
Αν και ο φιλος την ειχε λουκεταρει και την κλεψανε απο το ΜΟΛ υπαρχει τεραστιο προβλημα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!(αυτα ειναι αυτονοητα !!!!!!)![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Αν ειναι δυνατόν, από το ΜΩΛ να κλαπεί? Εκεί που παρκάρουμε όλοι τις μοτό στο πάρκινγκ του?
σημαντικό... την είχε παρκάρει στο parking για μοτό κάτω απο την γέφυρα του ΗΣΑΠ, ή την είχε παρκάρει εκεί που έχει τα εμπόδια επί της Γ.Παπανδρέου;... αν την είχε στο δεύτερο μπορεί να την σήκωσε γερανός!!! Το κάνουν συχνά πυκνά (η δουλειά μου είναι σχεδόν δίπλα στο Mall).
Αν την είχε βάλει στο κανονικό Parking... εκεί υπάρχει θέμα μεγάλο για όλους μας πιστεύω.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
παιδια ειλικρινα δεν γνωριζω ουτε πως την εχει κλειδωσει...ουτε που την ειχε παρκαρει....
μακαρι να την εχει παρει γερανος....γιατι αλλιως εχει γινει κομματια.....
μπα θα την βρει μετα τη ληστεια.....
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
παιδια τελικα το αφρικα βρεθηκε...
πολυ φαρδος ο κολλυτος....
ευχαριστω ολουσ για την βοηθεια....
Αρχικά δημιουργήθηκε από melowolem
παιδια τελικα το αφρικα βρεθηκε...
πολυ φαρδος ο κολλυτος....
ευχαριστω ολουσ για την βοηθεια....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()