Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Σκισμενο μπουφαν . τι να κανω ?

Μέλος

Σκισμενο μπουφαν . τι να κανω ?

Παιδια οπως λεει και ο τιτλος σκιστηκε το μπυφανακι μου ... Μια και μοναδικη πτωση ηταν αρκετη . Αγκωνα κυριως , που ειναι κ πιο εντονο αλλα βρηκε και λιγο ωμοπλατη . Ειναι υφασμα κορντουρα , της richa . Ξερει κανεις αν ραβεται η οτιδηποτε αλλο ? α ειναι μαυρο χρωμα (ετσι για μια καλυτερη εικονα Ωστοσο σκεφτομαι να το κρατησω σκισμενο αφου 1. ειναι το πρωτο μου μπουφαν 2. ειναι η πρωτη μου τουμπα 3. με τον πρωτο 2κυκλο ερωτα ακουω επιλογες !!

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Βάλε μπαλώματα στους αγκώνες και τέλος.
    Το γδάρσιμο στην ωμοπλάτη (αν δεν εχει τρυπα) άστο όπως ειναι. Παράσημο κιετσ'!
    Αν ειναι σκίσιμο στην ωμοπλάτη και όχι γδάρσιμο βρες ένα ραφτό που να ταιριάζει και κότσαρε το πάνω.

Αντε μεγειά!

Μία είναι η λύση: http://www.ridersartandcraft.gr/Repair.html

Μιλάω από προσωπική εμπειρία. Είχα στείλει το μπουφάν μου με τα ΚΤΕΛ σε αυτούς από Καβάλα. Έκαναν υπέροχη δουλειά!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

μελος Το avatar του/της mikepap
    αν δειτε αντρα σε μπαλκονι,να ποτιζει γλαστρες,προφανως τα φυτα καπνιζονται.

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Μία είναι η λύση: http://www.ridersartandcraft.gr/Repair.html

+1.
    Give me fuel, Give me fire

Μέλος
    Ωραιες ιδεες !! μαλλον θα το παω σε ραφτη και θα αφησω την ωμοπλατη για παρασημο :P οπως ειπε κ ο ramore !! και βλεπω για δευτερη επιλογη το site αν δεν ικανοποιηθω !! Ευχαριστω μαγκες !!

Γιατί να το αφήσεις να φαίνεται ρε φίλε; αμαρτία είναι... Με πολύ μικρό κόστος το φτιάχνουν!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Μέλος
    Δεν ειναι αμαρτια ειναι το πρωτο μου παρασημο !!! (ελπιζω κ το τελευταιο) . θα δω τι θα κανω viper . βασικα δεν εχω και πολυ χρονο για να τρεχω και η φαση ειναι οτι καθημερινα κινουμαι με το μηχανακι .. θα το μονταρουμε το θεμα ομως !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mitsos_chania Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι αμαρτια ειναι το πρωτο μου παρασημο !!! (ελπιζω κ το τελευταιο) . θα δω τι θα κανω viper . βασικα δεν εχω και πολυ χρονο για να τρεχω και η φαση ειναι οτι καθημερινα κινουμαι με το μηχανακι .. θα το μονταρουμε το θεμα ομως !
    Εσύ ξέρεις αδερφέ... Σημασία έχει να συνεχίσεις να φοράς εξοπλισμό προστασίας. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα!
    Άλλο "παράσημο" πάντως ελπίζω να μην χρειαστεί να αποκτήσεις!!!

Μέλος
    Ο εξοπλισμος ειναι στανταρακι ακομη και για τις μικρες αποσταςσεις ! Ευκαρια να το ακουσουν και οι νεοι γιατι αν θελει να πεσεις θα πεσεις και εξω απο το σπιτι σου ... Αχρειαστα τα παρασημα λοιπον και καλες βολτες

Παρόμοια θέματα

1. Μου χάλασε!!! τι να κάνω ? που να παω ?
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 61
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2015, 20:56
  2. δεν ξερω τι να κανω
    από μοτορας στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2005, 13:56
  3. τι να κανω?
    από jek στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2005, 19:01
  4. Τι να κάνω;
    από toyota στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2005, 11:39
  5. CBR 125 R: Πινακίδα...Τι να κάνω;;
    από georgep800 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 23:21

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα