Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 67

Θέμα: i am confused !

i am confused !

λοιπον παιδια......ειμαι στην τελικη ευθεια !!!!

ειμαι ενα τσακ πριν δωσω την μηχανη μου για να παρω ενα TDM 900

εχω βρει αγοραστη και απλα εκρεμει το θεμα για να το σκεφτω καλυτερα (γιατι μπορει και να το μετανιωσω!!!)

εχω ενα HONDA NX 650 DOMINATOR του '00

αυτο ακριβως... http://www.poulato.gr/cars/car_ad_de...hp?ad_id=31729

και θελω να το πουλησω για να παρω TDM 900.
    (την μηχανη την εχω κα@@@λα εδω και καιρο !)

θελω ομως να σηγκρινω : καταναλωση βενζηνης,τελοι κυκλοφοριας,λαστιχα. και γενικα τα εξοδα του DOMI VS. TDM
    για να μην κανω καμια βιαστικη κινηση και το μετανιωσω(δλδ. να δουλευω μονο για να σηντιρισω μια μηχανη η' να μου ζηταει η μηχανη οσο ζηταει ενα αμαξι)

οποιος θελει ......ας πει την γνωμη-εμπηρια του να με κατατοπισει γιατι ειμαι μπερδεμενος!

ευχαριστω πολυ!!
    Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ! ! !

Aν δεν το πάρεις , θα λες ...Γιατί δεν το πήρα .

Σίγουρα έχει παραπάνω έξοδα , αλλά μπροστά σε αυτά που θα σου προσφέρει δεν συγκρίνεται .
    Το έχεις οδηγήσει το TDM ;

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν, οι αριθμοί είναι βάση πρωσοπικής εμπειρίας με TDM-900, μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις:

Βενζίνη: Με ένα ντεπόζιτο 270 χιλ. με μεγάλη ταχύτητα και στροφές. Σε πιο χαλαρό ταξίδι πιθανώς θα είναι καλήτερα. Εντός πόλης με καθυμερινή χρήση με κρατάει μια εβδομάδα και ίσως και παραπάνω κάποιες φορές.

Λάστιχα: ότι πληρώνεις παίρνεις. Με 300 ευρώ πάντως βάζεις πολύ καλά (εγώ βάζω τα Conti-attack και είμαι ευχαρηστιμένος, αλλά και τα michelin είναι πάρα πολύ καλά αν και λιώνουν πιο γρήγορα)

Service: Γενικά το μηχανάκι βγάζει μόνο τα αναμενόμενα (μπουζί, λάδια, τακάκια). Ένα μέσο service παει γύρω στα 200 ευρώ. Τώρα όταν θα σου ζητήσει αλυσιδογράναζο θα δώσεις κάτι παραπάνω, αλλά δεν θα στο ζητήσει γρήγορα.

Τα τέλη αν θυμάμαι είναι κάπου στα 100, θα σου πώ σίγουρα όταν μου έρθει το καινούριο.

Συγκρινε και δες τι σε βολεύει.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Υπολόγισε 112 ευρώ για τέλη

Σέρβις 20000 χλμ εξουσιοδοτημένο συνεργείο YAMAHA Θεσνικη.
    Λαδια Yamalube 20W50 52 ευρω
    Φίλτρο λαδιου 6ευρω
    Φίλτρο αερα 25ευρω
    Μπουζι χ2 5 ευρω

Λάστιχα: Απο 230 και ανέβαινε, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τακάκια νομίζω καμιά 80αριά ευρώ.
    Λάδια κάθε 5χιλ χλμ απαράβατα.
    Στα 20χιλ χλμ θες λάδια μπροστινού, υπολόγιζε πάνω απο 60 ευρώ.

λοιπον....
    για το 650 сс

εγω πληρωσα 45 ευρω για τελοι κυκλ.
    95 ασφαλια
    200 λαστιχα cirac(michelen)
    40 για λαδια+μπουζι+φιλτρο λαδιαου
    εχει 16 λτρ. ντεποζιτο και με βγαζει περιπου 200 χλμ
    (γενικα δεν το ζοριζω,συνιθως το πηγαινω μεχρι 4000 στρογες και πολυ ελαχιστες φορες μεχρι 5000+)

δεν εχω οδηγησει ποτε τδμ. lioulios

ας φλιαρισω λιγο!..... εγω την μηχανη την θελω κυριος για να πιγενω στην σχολη μου. (απο μενιδι=>παν/ουπολι)
    απο τιν αττικι οδο κανω 24 χλμ και αλλα 24 να ερθω........οποτε σκεφτομουν γιατι να ζοριζω το μονοκυλινδο (που ειναι και 5 ταχυτο)
    με 100χλμ/ωρα με 4000 στροφες και να μην παρω το τδμ (που το εχω και ερωτα) και να ειμαι με 6 ταχυτητα και με 2500-3000 στροφες
    .
    ειναι και τεχνολογιας injection(που σημενει οτι καιεθ ακριβως οσο χρειαζετε) ενω το δικο μου ειναι με καρμπιρατερ
    (αρα δουφαει περισοτερο )

σκεφτομαι σωστα????
    τι λετε?
    Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ! ! !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Εγω ρε παιδια θα το πω και οποιος θελει συμφωνει...Επεσε στα χερια μου το καλοκαιρι ενα TDM 900 και το οδηγησα 4-5 φορες... Ε λοιπον...

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...Μου φανηκε πραγματικα σαν μαουνα,με απιστευτα βαρη τιμονι στις στροφες,οπου ηθελε τραβαγε μοναχο του,παλευα να το κρατησω στην γραμμη που του εδινα και γενικα ενα ματσο χαλια...

Κ μην πει κανεις οτι εφταιγε οτ συγκεκριμενο μηχανακι γτ ηταν καινουργιο...Φιλικα ετσι και προσωπικη αποψη εκφραζω,μην βγει κανενας κατοχος και αρχισει τα μπινελικια

Νέο μέλος Το avatar του/της sky7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Εγω ρε παιδια θα το πω και οποιος θελει συμφωνει...Επεσε στα χερια μου το καλοκαιρι ενα TDM 900 και το οδηγησα 4-5 φορες... Ε λοιπον...

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΕΧΩ ΟΔΗΓΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...Μου φανηκε πραγματικα σαν μαουνα,με απιστευτα βαρη τιμονι στις στροφες,οπου ηθελε τραβαγε μοναχο του,παλευα να το κρατησω στην γραμμη που του εδινα και γενικα ενα ματσο χαλια...

Κ μην πει κανεις οτι εφταιγε οτ συγκεκριμενο μηχανακι γτ ηταν καινουργιο...Φιλικα ετσι και προσωπικη αποψη εκφραζω,μην βγει κανενας κατοχος και αρχισει τα μπινελικια

κοιτα να δεις...εν μερη δεν εχεις και πολυ αδικο...!!!

.....αλλα η αισθηση που περνεις οταν ανοιγεις το γκαζιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....και σου κολλαει το στομαχι στην πλατη....νονιζω οτι τα ακυρωνει ΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sky7
    κοιτα να δεις...εν μερη δεν εχεις και πολυ αδικο...!!!

.....αλλα η αισθηση που περνεις οταν ανοιγεις το γκαζιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....και σου κολλαει το στομαχι στην πλατη....νονιζω οτι τα ακυρωνει ΟΛΑ !!!!!!!!!!!!!
    Μα αμα οταν ανοιγεις το γκαζι δεν μπορεις να το πας το μηχανακι τι να λεμε τοτε...
    Εγω ειλικρινα ΠΑΛΕΥΑ με το μηχανακι στις στροφες...

Τελος παντων,ξανα λεω προσωπικη αποψη εκφραζω...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen

Συμφωνω απολυτα....εχει την πιο λαθος θεση οδηγησης σε μηχανη που εχα την ατυχια ποτε να καβαλησω. Προσπαθω ακομα να το ξεχασω....Με τα χερια τεντωμενα στο θεο νομιζεις οτι εισαι πανω απο την πισω ροδα. Καμια αισθηση στη στροφη ναδα.

Φυγε απο τη ζωη μου...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Συμφωνω απολυτα....εχει την πιο λαθος θεση οδηγησης σε μηχανη που εχα την ατυχια ποτε να καβαλησω. Προσπαθω ακομα να το ξεχασω....Με τα χερια τεντωμενα στο θεο νομιζεις οτι εισαι πανω απο την πισω ροδα. Καμια αισθηση στη στροφη ναδα.

Φυγε απο τη ζωη μου...
    Και εγώ ακριβώς την ίδια αίσθηση είχα, όταν οδήγησα ένα 900αρι ενός φίλου.
    Θα συμφωνήσω με τον camen και με το DrBig.
    Χάλια και σιγά το γκάζι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

ναι αλλα με το γκαζι του v-strom δεν συγκρινεται!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ναι αλλα με το γκαζι του v-strom δεν συγκρινεται!!
    Ααααααα....!!!! Συμφωνώ και επαυξάνω

edit:alkis1990 κράτα το domi σου.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    edit:alkis1990 κράτα το domi σου.
    η παρε ενα versys

ασυγκριτα καλλιτερο απο το TDM
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    η παρε ενα versys

1000 φορες το versys αδερφε

ετσι νομισε κι ενας στο φαναρι σημερα

σουφρώσαμε το παγκαρι παλι...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •