Και ναι μετα απο σχετικα σύντομο ψαξιματάκι και λίγη υπομονη βρεθεικε και για μένα η καταληλη ''κόπέλα'' μονο που μου βγήκε λίγο πορτοκαλί![]()
![]()
έιμαι σοβαρά γιατρέ????
Εχουμε και λέμε 950 adv 05 19.500km πορτοκαλι όπως καταλάβατε , ότι και να πώ είναι λίγο αν και δε μπόρω να πω πόλλα καθως εδώ και μία βδομάδα έχω συνεχώς μια ηλίθια φάτσα και γενικα έχω χεστει απο τη χαρα μου.
Το ''θηριο'' το βρήκα Θεσ/νίκη 6.000Ε Για αρχη έστειλα φιλαράκι το είδε και μου έδωσε το οκ οπότε τρενο και ανέβηκα αυθημερόν κι εγω. Το πήγα και στα 2 τα ktm πανω καθως ο ένας ήταν ο μαστορας του και για το ''φοβο των ιουδέων...'' όλα κομπέ. Κατεβαίνω λοιπόν Αθήνα κάνω κάτι ψωνακια(αδειάβροχα κτλπ) και μετά απο 2 εβδομαδες ξανα ανεβαινω κραδενοντας το Δανειάκι...
Εξήγα το παλικάρι μεταβήβαση 50/50 κεπ και νάμε να κυκλοφορώ μεσα στη Θεσ/νίκη μέσα στην κ@yL@... πρώτη εκδρομούλα με φιλαρακι στο Χωρτιάτι πρώτη φορα χώμα πρωτη φορά όλα ...no comment
Second day πλύσιμο, λαδομα αλυσιδα, φουλάρισμα και κατεβαίνω Αθήνα ..... παει μια βδομαδα τωρα και ακόμα δε μπορω να το συνιδητοποιήσω ένα όνειρο έγινε πραγματικότιτα (ααα και πέρασε και η τρίτη άθηκτος :smilea: :smilea: )
Ενα μεγάλο ευχαριστο στο γαμάτο αυτο forum που πραγματικα βοήθησε τοσο πολυ και σε όλους όσους συμετέχουν σε αυτο.... Αυτο που σκεφτόμουν τώρα είναι πως θα πρέπει αν δε κάνω λάθως να κάνω το service του για τα 20.000(τιμή?) καθως και με το κατεβασμα εχω φτάσει τα 20.300 καθώ επίσης ότι θέλει λάστιχα (τιμή)λόγο του οτι Ακουσατε Ακουσατε φοραει ακομα τα μαμα (5 ετων)![]()
![]()
![]()
Το service book γραφει οτι του έχουν γίνει στα 1.000, 5.000, 10.000 και 15.000 ακυρο???
παρακληση όποιος μπορεί να με φωτισει πανω στο θεμα καθω σκεφτόμουνα μια απο αυτες τις μέρες να περασω απο τη Φρατζή καθως επισης για το αν μπορω να βρω καπου το manual διοτι το παλικαρι δε μπορουσε να το βρει και το ψαχνει ακόμα....
good night we love you all....