Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: Ψωνίστικα για τα καλα

Talking Ψωνίστικα για τα καλα

Και ναι μετα απο σχετικα σύντομο ψαξιματάκι και λίγη υπομονη βρεθεικε και για μένα η καταληλη ''κόπέλα'' μονο που μου βγήκε λίγο πορτοκαλί έιμαι σοβαρά γιατρέ????

Εχουμε και λέμε 950 adv 05 19.500km πορτοκαλι όπως καταλάβατε , ότι και να πώ είναι λίγο αν και δε μπόρω να πω πόλλα καθως εδώ και μία βδομάδα έχω συνεχώς μια ηλίθια φάτσα και γενικα έχω χεστει απο τη χαρα μου.
    Το ''θηριο'' το βρήκα Θεσ/νίκη 6.000Ε Για αρχη έστειλα φιλαράκι το είδε και μου έδωσε το οκ οπότε τρενο και ανέβηκα αυθημερόν κι εγω. Το πήγα και στα 2 τα ktm πανω καθως ο ένας ήταν ο μαστορας του και για το ''φοβο των ιουδέων...'' όλα κομπέ. Κατεβαίνω λοιπόν Αθήνα κάνω κάτι ψωνακια(αδειάβροχα κτλπ) και μετά απο 2 εβδομαδες ξανα ανεβαινω κραδενοντας το Δανειάκι...

Εξήγα το παλικάρι μεταβήβαση 50/50 κεπ και νάμε να κυκλοφορώ μεσα στη Θεσ/νίκη μέσα στην κ@yL@... πρώτη εκδρομούλα με φιλαρακι στο Χωρτιάτι πρώτη φορα χώμα πρωτη φορά όλα ...no comment

Second day πλύσιμο, λαδομα αλυσιδα, φουλάρισμα και κατεβαίνω Αθήνα ..... παει μια βδομαδα τωρα και ακόμα δε μπορω να το συνιδητοποιήσω ένα όνειρο έγινε πραγματικότιτα (ααα και πέρασε και η τρίτη άθηκτος :smilea: :smilea: )

Ενα μεγάλο ευχαριστο στο γαμάτο αυτο forum που πραγματικα βοήθησε τοσο πολυ και σε όλους όσους συμετέχουν σε αυτο.... Αυτο που σκεφτόμουν τώρα είναι πως θα πρέπει αν δε κάνω λάθως να κάνω το service του για τα 20.000(τιμή?) καθως και με το κατεβασμα εχω φτάσει τα 20.300 καθώ επίσης ότι θέλει λάστιχα (τιμή)λόγο του οτι Ακουσατε Ακουσατε φοραει ακομα τα μαμα (5 ετων)

Το service book γραφει οτι του έχουν γίνει στα 1.000, 5.000, 10.000 και 15.000 ακυρο???

παρακληση όποιος μπορεί να με φωτισει πανω στο θεμα καθω σκεφτόμουνα μια απο αυτες τις μέρες να περασω απο τη Φρατζή καθως επισης για το αν μπορω να βρω καπου το manual διοτι το παλικαρι δε μπορουσε να το βρει και το ψαχνει ακόμα....

good night we love you all....

very nice, πολύ ωραία φιλαράκι, καλοτάξιδο. Και εγώ το ζαχαρώνω καιρό και που θα μου πάει θα το πάρω

καλή τιμή για τα χιλιόμετρα. βάλε φωτοφραφίες να το δούμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    καλορίζικο το εργαλείο φίλε!

χώσε φωτό

Καλοταξιδο και παντα ορθιος...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Τραβαμε το καναλι Το avatar του/της mars696
    Kαλα και ορθια χιλιομετρα!!
    Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
    Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
    :a015:

Καλορίζικη η περτικαλιά!
    Καλοτάξιδοι κι αγρατζούνιστοι κι οι δυό σας !!!

Βάλε φώτο επειγόντως φιλαράκι να τη θαυμάσουμε κι εμείς.
    Και μην αμελήσεις τα ελαστικά. 5 χρόνια...

Μεγειές !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος
    Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος μπορεί να γλύτωσες από την τρίτη αλλά έχει και τέταρτη
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.ktm.com/Service-Safety-Check.213.0.html
    στο site γραφείς αριθμό πλαισίου στο πάνω κελί και στο κάτω αριθμό ταυτότητας ή παράδοσης μοτοσυκλέτας αυτό το βρίσκεις σε ένα χαρτί που έχει μέσα στο βιβλίο του service

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro

Re: Ψωνίστικα για τα καλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mpokis
    Και ναι μετα απο σχετικα σύντομο ψαξιματάκι και λίγη υπομονη βρεθεικε και για μένα η καταληλη ''κόπέλα'' μονο που μου βγήκε λίγο πορτοκαλί έιμαι σοβαρά γιατρέ????

Εχουμε και λέμε 950 adv 05 19.500km πορτοκαλι όπως καταλάβατε , ότι και να πώ είναι λίγο αν και δε μπόρω να πω πόλλα καθως εδώ και μία βδομάδα έχω συνεχώς μια ηλίθια φάτσα και γενικα έχω χεστει απο τη χαρα μου.
    Το ''θηριο'' το βρήκα Θεσ/νίκη 6.000Ε Για αρχη έστειλα φιλαράκι το είδε και μου έδωσε το οκ οπότε τρενο και ανέβηκα αυθημερόν κι εγω. Το πήγα και στα 2 τα ktm πανω καθως ο ένας ήταν ο μαστορας του και για το ''φοβο των ιουδέων...'' όλα κομπέ. Κατεβαίνω λοιπόν Αθήνα κάνω κάτι ψωνακια(αδειάβροχα κτλπ) και μετά απο 2 εβδομαδες ξανα ανεβαινω κραδενοντας το Δανειάκι...

Εξήγα το παλικάρι μεταβήβαση 50/50 κεπ και νάμε να κυκλοφορώ μεσα στη Θεσ/νίκη μέσα στην κ@yL@... πρώτη εκδρομούλα με φιλαρακι στο Χωρτιάτι πρώτη φορα χώμα πρωτη φορά όλα ...no comment

Second day πλύσιμο, λαδομα αλυσιδα, φουλάρισμα και κατεβαίνω Αθήνα ..... παει μια βδομαδα τωρα και ακόμα δε μπορω να το συνιδητοποιήσω ένα όνειρο έγινε πραγματικότιτα (ααα και πέρασε και η τρίτη άθηκτος :smilea: :smilea: )

Ενα μεγάλο ευχαριστο στο γαμάτο αυτο forum που πραγματικα βοήθησε τοσο πολυ και σε όλους όσους συμετέχουν σε αυτο.... Αυτο που σκεφτόμουν τώρα είναι πως θα πρέπει αν δε κάνω λάθως να κάνω το service του για τα 20.000(τιμή?) καθως και με το κατεβασμα εχω φτάσει τα 20.300 καθώ επίσης ότι θέλει λάστιχα (τιμή)λόγο του οτι Ακουσατε Ακουσατε φοραει ακομα τα μαμα (5 ετων)

Το service book γραφει οτι του έχουν γίνει στα 1.000, 5.000, 10.000 και 15.000 ακυρο???

παρακληση όποιος μπορεί να με φωτισει πανω στο θεμα καθω σκεφτόμουνα μια απο αυτες τις μέρες να περασω απο τη Φρατζή καθως επισης για το αν μπορω να βρω καπου το manual διοτι το παλικαρι δε μπορουσε να το βρει και το ψαχνει ακόμα....

good night we love you all....

καλοτάξιδος φίλε μου

σε καταλαβαίνω απόλυτα....

οπου να ναι σου ρχωμαι και εγώ................

Μεγειές και καλοτάξιδο

Τα λαστιχα να αλλαξεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    καλοτάξιδο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Καλοταξιδο το εργαλειο ρε...

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Καλοτάξιδο φίλε, ακούγετε πολύ καλή αγορά...
    Λαστιχακια 200 ευρώ, τα scorpion που βάζει και η μαμά..., μια χαρά για γενική χρήση...
    Στα 15 πρέπει να έκανε το μεγάλο σέρβις και κάθε 5 λάδια φίλτρο και αν υπάρχει κάνα αναλώσιμο που χρειάζεται... τσέκαρε και μπαταρία...
    τα λέμε
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ευχαριστώ , ευχαριστώ ....καλα χιλιόμετρα σε όλουσ μας και...όρθεια.

Δεν είναι και η πιο καλη, θα ανεβάσω κι άλλες σύντομα. Αυτή έιναι στη Λάμία
    όταν γύριζα απο πάνω... Θεσ/νίκη Αθήνα σταμάτησε να βρέχει στη Μαλακάσα....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	photo-0101_e1#1.jpg 
Προβολές:	955 
Μέγεθος:	19,8 KB 
ID:	214521

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ