Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Το "πακέτο"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon

Το "πακέτο"...

Δανείζομαι απο την ένωση deliverάδων Duck Street Voice το τίτλο μου, και ξεκινάω αυτό το φρεντ με την αγαπημένη μου σκηνή ever

No Signal (Shoot'em up)

Η σκηνή είναι 1 λεπτό.... Σκεφτείτε πως μέσα σε ένα τετράωρο διανομής, κάθε μα κάθε παραγγελία που πηγαίνω ζώ αυτό το λεπτό over and over again. Και κάθε φορά λέω "ρπμ, γιατί να'μαι με το παπί και να μην έχω κανα Hummer να γουστάρουμε..."
    Κάνοντας διανομή 5 χρόνια τώρα, διαπιστώσα οτι το επάγγελμα είναι αρκετά παρεξηγημένο, και παρατήρησα ότι και στο forum τρώει κράξιμο, άσχετως αν ποτέ δεν έχω πάρει θέση επι του θέματος.
    Θα προσπαθήσω μέσα απο εδώ να μοιραστώ τα βιώματά μου, παρελθοντικά και μελλοντικά, αποσκοπώντας στη ψυχανάλυσή μου και ιδανικά σε έστω και έναν να αναθεωρήσει τις απόψεις του για τους διανομείς, τη διανομή και ότι περιλαμβάνει αυτή.
    Θα επανέλθω...
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    σορρυ για το σπαμ,γιατι σιγουρα αλλο θες να πεις
    με αυτο το θεμα..
    αλλα να σου πω και εγω μια αποψη.

δεν θεωρω το κουριερ η ντελιβερι η οτιδηποτε εχει να κανει
    με μεταφορες με το μηχανακι δουλεια!! (περιμενε να εξηγηθω )

δεν μπορω να καταλαβω το λογο να παιξεις την ζωη σου
    κορωνα γραμματα...
    γιατι;
    για να φαω εγω σουβλακια (και τρωω παρα πολυ συχνα απο εξω!!)
    η για να παρω ενα δεμα!! (και δεματα παιρνω)
    με τις ελεεινες συνθηκες που υπαρχουν εξω!! (χαλια δρομοι,χαλια οδηγοι,βροχες κτλ)
    με τους ελεεινους εργοδοτες που για να βγαλουν
    παραπανω δουλεια σε πιεζουν για πιο πολλες διανομες!!
    ετυχε μια φορα να δω να κραζει ντιλιβερα ο σουβλαντζης μπροστα μου
    για πιο γρηγορες διανομες και μιλαμε τρελαθηκα!!
    και ολα αυτα γιατι;
    για το τρελο μεροκαματο μηπως;
    η για την τρελη ασφαλεια;

βεβαια εχει και τα στραβα του,
    οπως οτι το για το 90% των διανομεων δεν υπαρχουν
    ουτε ουτε ο κοκ ουτε τιποτα..
    ακομα οτι δυστυχως πολλες φορες προκαλουν μονοι τους
    την τυχη τους με πολυ επικινδυνη οδηγηση και αλλα...

το νου σου λοιπον φιλαρακι και να φυγεις απο
    αυτη τη "δουλεια" γρηγορα!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    την εχω κανει και γω την δουλεια φιλε μου...

καλα μεροκαματα και προσεχε ολους εμας εκει εξω...

σορρυ για το σπαμ,γιατι σιγουρα αλλο θες να πεις με αυτο το θεμα.. αλλα να σου πω και εγω μια αποψη. δεν θεωρω το κουριερ η ντελιβερι η οτιδηποτε εχει να κανει με μεταφορες με το μηχανακι δουλεια!! (περιμενε να εξηγηθω ) δεν μπορω να καταλαβω το λογο να παιξεις την ζωη σου κορωνα γραμματα... γιατι; για να φαω εγω σουβλακια (και τρωω παρα πολυ συχνα απο εξω!!) η για να παρω ενα δεμα!! (και δεματα παιρνω) με τις ελεεινες συνθηκες που υπαρχουν εξω!! (χαλια δρομοι,χαλια οδηγοι,βροχες κτλ) με τους ελεεινους εργοδοτες που για να βγαλουν παραπανω δουλεια σε πιεζουν για πιο πολλες διανομες!! ετυχε μια φορα να δω να κραζει ντιλιβερα ο σουβλαντζης μπροστα μου για πιο γρηγορες διανομες και μιλαμε τρελαθηκα!! και ολα αυτα γιατι; για το τρελο μεροκαματο μηπως; η για την τρελη ασφαλεια; βεβαια εχει και τα στραβα του, οπως οτι το για το 90% των διανομεων δεν υπαρχουν ουτε ουτε ο κοκ ουτε τιποτα.. ακομα οτι δυστυχως πολλες φορες προκαλουν μονοι τους την τυχη τους με πολυ επικινδυνη οδηγηση και αλλα...

φιλε μου ,ειναι και αυτη μια δουλεια σαν ολες τις αλλες...

υπαρχουν παρα πολλες επικινδυνες δουλειες εκει εξω...

το ζητημα ειναι οτι αφου πρεπει να γινει,θα ηταν καλυτερα οι εργοδοτες να προσεχαν τους συγκεκριμενους εργαζομενους καλυτερα απο το γκαρσονι που εχουν μεσα και σερβιρει τα φαγητα...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Το "πακέτο"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon

Κάνοντας διανομή 5 χρόνια τώρα, διαπιστώσα οτι το επάγγελμα είναι αρκετά παρεξηγημένο, και παρατήρησα ότι και στο forum τρώει κράξιμο, άσχετως αν ποτέ δεν έχω πάρει θέση επι του θέματος.

Κι εγω επισης για ενα χρονο, με το bros .Και οι πιτσες εφταναν καλτσονε.
    Νομιζω οτι οταν οδηγαει κανεις καθε μερα με τετοιες απαιτησεις καποια στιγμη λιγο πολυ σταματαει να προσεχει κι αρχιζει να ξεσαλωνει.
    Επισης πολλα νεαρα αλλοδαπα κανουν αυτη τη δουλεια με, αν ειναι δηνατον, λιγοτερο μυαλο κι απ τους δικους μας νεους.
    Νομιζω ειναι θεμα ηλικιας, αυτοι που περασαν τα τριαντα-φευγα, συνηθως ανθρωποι που συμπληρωνουν καποιο πενυχρο εισοδημα, προσεχουν πολυ περισσοτερο. Κρανος ομως πρεπει να φορουν, λιγοτεροι απο 1 στους δεκα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Κι εγω επισης για ενα χρονο, με το bros .Και οι πιτσες εφταναν καλτσονε.
    Νομιζω οτι οταν οδηγαει κανεις καθε μερα με τετοιες απαιτησεις καποια στιγμη λιγο πολυ σταματαει να προσεχει κι αρχιζει να ξεσαλωνει.
    Επισης πολλα νεαρα αλλοδαπα κανουν αυτη τη δουλεια με, αν ειναι δηνατον, λιγοτερο μυαλο κι απ τους δικους μας νεους.
    Νομιζω ειναι θεμα ηλικιας, αυτοι που περασαν τα τριαντα-φευγα, συνηθως ανθρωποι που συμπληρωνουν καποιο πενυχρο εισοδημα, προσεχουν πολυ περισσοτερο. Κρανος ομως πρεπει να φορουν, λιγοτεροι απο 1 στους δεκα
    ...Να προσθέσω και το ότι είναι όλοι Νεοδημοκράτες και Καρατζαφέρης, απόδειξη ότι σε προσπερνάνε μόνο από τα δεξιά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ωραιο θεμα!!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
    σορρυ για το σπαμ,γιατι σιγουρα αλλο θες να πεις
    με αυτο το θεμα..
    αλλα να σου πω και εγω μια αποψη.

κορωνα γραμματα...
    γιατι;
    για να φαω εγω σουβλακια (και τρωω παρα πολυ συχνα απο εξω!!)
    η για να παρω ενα δεμα!! (και δεματα παιρνω)
    με τις ελεεινες συνθηκες που υπαρχουν εξω!! (χαλια δρομοι,χαλια οδηγοι,βροχες κτλ)
    με τους ελεεινους εργοδοτες που για να βγαλουν
    παραπανω δουλεια σε πιεζουν για πιο πολλες διανομες!!
    ετυχε μια φορα να δω να κραζει ντιλιβερα ο σουβλαντζης μπροστα μου
    για πιο γρηγορες διανομες και μιλαμε τρελαθηκα!!
    και ολα αυτα γιατι;
    για το τρελο μεροκαματο μηπως;
    η για την τρελη ασφαλεια;

βεβαια εχει και τα στραβα του,
    οπως οτι το για το 90% των διανομεων δεν υπαρχουν
    ουτε ουτε ο κοκ ουτε τιποτα..
    ακομα οτι δυστυχως πολλες φορες προκαλουν μονοι τους
    την τυχη τους με πολυ επικινδυνη οδηγηση και αλλα...

το νου σου λοιπον φιλαρακι και να φυγεις απο
    αυτη τη "δουλεια" γρηγορα!!
    Υπαρχουν ανθρωποι που ζουν αποκλειστικα απ αυτο.Αρα ειναι δουλεια.
    Υπαρχουν καποιοι που το κανουν σαν παρεργο.
    Υπαρχουν καποιοι που το κανουν για 5-6 μηνες και μετα σταματανε.
    Αρα δεν το αντιμετωπιζουν ολοι οπως θαπρεπε.Κι εγω εχω κανει ντιλιβερι κι αν χρειαστει θα ξανακανω.Αλλα με γαντια,κρανος και μπουφαν οπως καθε φορα που καβαλαω μηχανη.Κοκκινο δεν θα περασω αλλα αναποδα στο στενακι (και παντα ελεγχομενα κι οχι με ταχυτητα φωτος) θα μπω.Μαλιοκουβαρα για να φας εσυ(οποιοσδηποτε εννοω) το σουβλακι σου καυτο,δεν προκειται να παω.Στοπ δεν παραβιαζω.
    Κρατωντας ολα αυτα σταματησα το ντιλιβερυ χωρις απροοπτα.Μονο ενα κοπροσκυλο με ειχε κοψοχωλιασει κι ενα παπαρα πελατη που εχει μαλωσει με το νερο και το σαπουνι εχω να θυμαμαι σαν
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor

κορωνα γραμματα...
    γιατι;
    Ενταξει με αυτη την λογικη δεν θα επρεπε να υπαρχουν μηχανοκινητοι αγωνες,επαγγελματιες οδηγοι αγωνων,δοκιμαστες κτλ....

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Ενταξει με αυτη την λογικη δεν θα επρεπε να υπαρχουν μηχανοκινητοι αγωνες,επαγγελματιες οδηγοι αγωνων,δοκιμαστες κτλ....
    Ωπα κοψε.Δεν μιλαμε για τα ιδια μεροκαματα .
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ωπα κοψε.Δεν μιλαμε για τα ιδια μεροκαματα .
    Kαλα σιγουρα δεν μιλαμε για τα ιδια μεροκαματα αλλα με την λογικη του φιλου και οι οδηγοι αγωνων κατα καποιο τροπο ρισκαρουν την ζωη τους επομενως δεν αξιζει.Εκτος και αν δεν καταλαβα καλα...

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    το ιδιο ειναι το μηχανοκινητο σπορ με το ντελιβρι;
    ιδια στανταρ ασφαλειας εχουν;
    και φυσικα δεν μιλαμε για τα ποσα!!

το οτι το ντελιβερι δεν ειναι δουλεια δεν το
    ειπα για να προσβαλω κανεναν (αλλοι μαζευουν σκατα να πουμε )
    αλλα θελω να τονισω οτι ρισκαρουν την ακεραιοτητα τους
    για 25? και σχεδον παντα χωρις ενσημο!!

και για ποιον λογο;
    για να χεστει ο καθε σουβλαντζης η το
    καθε κουριερ στο ταλαρο!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    ...στα λογια ειναι ολα ευκολα φιλε μου....12 χρονια εκτιμισα πολλα απο αυτη τη δουλεια αλλα οπως βλεπω δεν ειναι αξια σεβασμου.με το παπι συντηρω την οικογενεια μου να ειμαστε με αξιοπρεπεια.οι συνθηκες αθλιες ειδικα στα βορεια λογω καιρου αν κ παντου υπαρχουν επαγγελματα τα οποια παιζεις το κεφαλι σου κορωνα γραμματα χωρις καπια ασφαλιση που θα επρεπε να εχεις (βαρεα? κ ανθυγειηνα) κ με μισθο παραλληλο με τους πιο πολλους ανιδικευτους.οσο υπαρχει η αποψη οτι αυτο δεν ειναι δουλεια τοσο κ το υπουργειο θα μεριμνει αυτοι οι εργαζομενοι να τσακιζονται στην ασφαλτο κ να τους σιγοτρωνε τα χρονια αρθριτικα-ρευματοπαθειες χωρις καποια ελαφρυντικα για τα χρονια υπηρεσιας τους.
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

Re: Το "πακέτο"...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Θα προσπαθήσω μέσα απο εδώ να μοιραστώ τα βιώματά μου, παρελθοντικά και μελλοντικά, αποσκοπώντας στη ψυχανάλυσή μου

:rotflmao: :rotflmao:
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Υπαρχουν ανθρωποι που ζουν αποκλειστικα απ αυτο.Αρα ειναι δουλεια.
    Υπαρχουν καποιοι που το κανουν σαν παρεργο.
    Υπαρχουν καποιοι που το κανουν για 5-6 μηνες και μετα σταματανε.
    Αρα δεν το αντιμετωπιζουν ολοι οπως θαπρεπε.Κι εγω εχω κανει ντιλιβερι κι αν χρειαστει θα ξανακανω.Αλλα με γαντια,κρανος και μπουφαν οπως καθε φορα που καβαλαω μηχανη.Κοκκινο δεν θα περασω αλλα αναποδα στο στενακι (και παντα ελεγχομενα κι οχι με ταχυτητα φωτος) θα μπω.Μαλιοκουβαρα για να φας εσυ(οποιοσδηποτε εννοω) το σουβλακι σου καυτο,δεν προκειται να παω.Στοπ δεν παραβιαζω.
    +1.καποτε φιλος δουλευε σε γνωστη αλυσιδα η οποια ειχε προμηθευσει κρανη μπουφαν κτλπ τους ντελιβερι.οσοι το κανουν ως κυριως επαγγελμα μαλλον ειναι ασφαλισμενοι οχι ομως και οι περιστασιακοι.αυτος ο ντελιβερας παντως ειναι ολα τα λεφτα :rotflmao: http://www.youtube.com/watch?v=KRVyZZXBICA
    RIDE MORE TALK LESS

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ