Εχει δυναμομετρησει κανεις το Hornet του;
Aν ναι, ας μας πει νουμερα .......
Εχει δυναμομετρησει κανεις το Hornet του;
Aν ναι, ας μας πει νουμερα .......
αμα δεις στο site της akrapovic λεει 90 τροχο.
Εχει και γραφικες
πλακα πλακα το fazer που εχει ονομαστικη 98hp βγαζει περισσοτερα τροχο![]()
hornet 2007, φιλτρο k&n, εξατμιση acrapa gp open-megaphone, 91 αλογα τροχο.
Αυτα τα νουμερα ειναι δυναμομετρημενα??Και οταν λες εξατμιση εννοεις μονο τελικο??
Παντως λιγα μου φαινονται!Δηλαδη τελειως μαμα ποσο βγαζει τροχο??
ειχε ανοιχτει ενα θρεντ εδω καποτε που ελεγε οταν βαζεις φιλτρο ελευθερας, αλλαζεις και εξατμιση, πρεπει να βαλεις και pc για να διαχειριζεται το νεο μειγμα, γιατι αλλιως θα ειναι φτωχο.
Μαμα παντως βγαζει 90.
Εγω εχω εξατμιση φιλτρο αλλα pc δν εχω βαλει ακομα αν κ θελω..Καποια στιγμη θα γινει!Ελπιζω μ,εχρι τοτε να μην παει χειροτερα τ μηχανακι!
αλλιως παρε fazer![]()
απο πανω ρε
Παντως ενας φιλος μου ειπε οτι αν βαλεις εξατμιση και φιλτρο απλα ρυθμιζεις το μιγμα χωρις να βαλεις pc και το μηχανακι δουλευει ρολοι χωρις κενα στην ροπη...Απλα δεν περνεις και πολλα πραγματα οπως με το pc αλλα το μηχανακι δν εχει και κενα οπως ειχε πει ενας φιλος πιο πανω...Ισχυει κατι τετοιο γνωριζετε??
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
ειχε ανοιχτει ενα θρεντ εδω καποτε που ελεγε οταν βαζεις φιλτρο ελευθερας, αλλαζεις και εξατμιση, πρεπει να βαλεις και pc για να διαχειριζεται το νεο μειγμα, γιατι αλλιως θα ειναι φτωχο.
Μαμα παντως βγαζει 90.
δεν υπαρχει περιπτωση να βγαζει 90 μαμα, αν θες βαλε μια δυναμομετρηση, καποια στιγμη θα ανεβασω και την δικια μου, φιλτρο ελευθερας, τελικο ελευθερας, 91 αλογα τροχο με καμια πτωση στην αποδοση ουτε κενα.
απο το σάιτ της akrapovic δεν σου κανει;;![]()
Τα δυναμομετρουν πριν και μετα. Ολοκαινουρια μοτερ.
Το δικο μου ειναι 3 ετιας...
600άρι naked και να βγάζει μαμά 90+ άλογα το θέωρω όνειρο θερινής νυκτός. Το δυναμόμετρο τους πρέπει να είναι πολύ αισίοδοξοοοο.
80-85άλογα τροχό παίζει.. θεωρώ.
http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest