Χαιρετώ όλη τη παρέα και ιδιαίτερα τους brosάκιδες του forum.
Έχω δυο τρία θεματάκια πρός συζήτηση διότι πολλά έχώ ακουσει περί αυτών και νομίζω πως χάνω τη μπάλα. Τα λάστιχα που φοράει το κτήνος είναι metzeler lasertec χρονολογίας 08 όπου λόγω ακινησίας είναι ξερά. Οι διαστάσεις τους είναι εμπρός 110/80-17 και πίσω 150/70-17. θα ήθελα να μου προτείνεται αντίστοιχα λάστιχα και μία σωστή μέση πίεση.![]()
Θέλω ακόμα να αλλάξω λάδια και φίλτρο λαδιού διότι έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα με τα λάδια που έχω τώρα περι τα 5000 τα περισσότερα σε ταξίδια. Τα λάδια που μου έβαλαν νομίζω ότι είναι motul ενω εγώ ήθελα να βάλω castrol.
Δεν περίμενα να ενθουσιαστώ με το bros οταν ήρθε στα χέρια μου αλλά με κέρδισε η τιμιότητα του. Εδω και 6 μήνες που το έχω, το μάζεψα και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο κάνοντας επικά ταξίδια ακούραστα και σταθερά.
Είμαι στη φάση που καλώς ή κακώς το πονάω και θέλω να το φτιάξω. Ρωτησα για βάψιμο και μου είπαν 120 όλα αλλά θέλω να αλλάξω ουρά και τεπόζιτο. Η ουρά έχε ήδη κοληθεί αλλά έσπασαν οι βάσεις πίσω στην ουρά με το κωλοφάναρο και το τεπίζοτιο έχει μία μπασά είχε πέσει σε γωνία κατακόρυφου τοίχου και έχει κάνει νέωρωση το μέταλλο κάτο απο το σήμα στη δεξιά πλευρά. Με παρέπεψαν σε ρεζερβουερά για το τεπόζιτο. Αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ μία ουρά και ένα τεπόζιτο με τιμές αν είναι δυνατό θα με βοηθούσε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.![]()