μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
Με τι κατηγορία θα σε πάνε στο δικαστήριο????
Οτι "έπαιξες" τα φώτα σου σε κάποιον????
NO BOOTS,
NO JACKETS,
NO HELMETS,
JUST BALLS.
"Σύμφωνα με τους άνδρες της τροχαίας αυτοί φέρουν ένα μέρος της ευθύνης των ατυχημάτων, καθώς ουσιαστικά ακυρώνουν τα μπλόκα της Τροχαίας."
απόσπασμα από το άρθρο
αυτό είναι άλλη μια απόδειξη ότι τους ενδιαφέρουν μόνο τα φράγκα, γιατί ως γνωστόν αυτοί στα περισσότερα σημεία στήνονται ΜΕΤΑ από στροφές, οπότε το να με προειδοποιήσει ο απέναντι και να με κάνει να κόψω ταχύτητα θα με κάνει να περάσω πιο σιγά, θα γλιτώσω την κλήση αλλά μπορεί να γλιτώσω και μια έξοδο ενώ τον άλλο δεν τον ενδιάφερει αν θα βγω στη στροφή, αλλά αν θα βγάλω τη στροφή για να με γράψει μετά
τώρα επί της ουσίας, για μούφα μου φαίνεται γιατί θα πρέπει να αποδείξει ότι έπαιξα τα φώτα με σκοπό να προειδοποιήσω για ένα μπλόκο, πώς θα το κάνει αυτό;
και με την ευκαιρία
δύο νεά σημεία για μπλόκα
(πάλι από το autotriti.gr)
Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει μια πρωτοφανής υπουργική απόφαση που υπεγράφη από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, κ. Γιώργο Σουφλιά και σύμφωνα με αυτήν το όριο ταχύτητας σε ορισμένα επικίνδυνα σημεία της εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών και Κορίνθου-Τρίπολης ορίζεται στα 30 χ.α.ω.
Στην εθνική οδό το όριο των 30 χιλιομέτρων καθορίζεται σε δύο σημεία, στο 205ο χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα και στο 94,5ο προς την Πάτρα, όπου υπάρχουν επικίνδυνες στροφές.
ευτυχως που ειμαστε σε ενα κράτος δικαίου και ο πολίτης νιώθει την αμέριστη συμπαράσταση της αστυνομίας σε ολα τα προβλήμα τα του...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
που ειναι ρε παιδες αυτα??Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
Στην εθνική οδό το όριο των 30 χιλιομέτρων καθορίζεται σε δύο σημεία, στο 205ο χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα και στο 94,5ο προς την Πάτρα, όπου υπάρχουν επικίνδυνες στροφές.
![]()
![]()
ξερει κανένας??
και η ζωή συνεχίζεται...
Απιστευτο και ομως Ελληνικο..... Η Ελληνικη Μ Α Λ Α Κ Ι Α στο αποκορυφωμα της..τώρα επί της ουσίας, για μούφα μου φαίνεται γιατί θα πρέπει να αποδείξει ότι έπαιξα τα φώτα με σκοπό να προειδοποιήσω για ένα μπλόκο, πώς θα το κάνει αυτό;
Οταν βαλουν φωτισμο κατα μηκος των εθνικων οδων τοτε ισως να σταματησω να παιζω με τα φωτα μου.
Τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ αντι να φτιαξουν δρομους τυπου Μαλιακου & Πατρων/Κορινθου που θεωρουνται με το ετσι θελω "εθνικες οδοι", πανε και βαζουν ηλιθια ορια..Λες και υπαρχει εστω και ΕΝΑΣ ανθρωπος που θα παει με 30 γαμημενα χιλιομετρα σε αυτον τον κωλοδρομο
Ασε θα παω με τα ποδια.
![]()
![]()
![]()
Orea apofasi,Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
και με την ευκαιρία
δύο νεά σημεία για μπλόκα
(πάλι από το autotriti.gr)
Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει μια πρωτοφανής υπουργική απόφαση που υπεγράφη από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, κ. Γιώργο Σουφλιά και σύμφωνα με αυτήν το όριο ταχύτητας σε ορισμένα επικίνδυνα σημεία της εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών και Κορίνθου-Τρίπολης ορίζεται στα 30 χ.α.ω.
![]()
Pia omos iperisxiei?? afti pou sou epibalei na pas me 30 km, i o nomos pou sou apagarobei na kinise me ligotero ton 50 km se aftokinitodromo??( an bebea epitrepete na tous onomazis aftokinitodromous afta ta narkopedia)
Στ αρχίδια μας !
Και θα παιζουμε φώτα και θα κορνάρουμε και ότι γουστάρουμε θα κάνουμε.
as always
![]()
Always made to mean nothing
Δεν ξερεις που ειναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
που ειναι ρε παιδες αυτα??
![]()
![]()
ξερει κανένας??
ΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ!!!??!??!
Εγω τις προαλες κοντεψα να βγω απο την στροφη με την υπερβολικη ταχυτητα που πηγαινα!
Ευτυχως ειχα πιασει 28km/h,αν πηγαινα 32-33km/h θα ειχα σκοτωθει στα σιγουρα....![]()
- αυτοκίνητο με ηλιοροφή
- πλακάτ με ''Πρόσεχε μ@λάκες παρακάτω απ όξω''
κι αν θέλουν ας με γράψουν. Εγω θα πώ ''δεν εννοούσα εσας για μαλ@κα κύριε μπάτσε μου... αλοίμονο...''
αντί να μαζευτούμε να τραβήξουμε ομαδικές μυνήσεις σε κάθε Δήμο, θα μας γράφουνε επειδή κλ@νουμε στο τέλος![]()
-0o-
Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
- αυτοκίνητο με ηλιοροφή
- πλακάτ με ''Πρόσεχε μ@λάκες παρακάτω απ όξω''
κι αν θέλουν ας με γράψουν. Εγω θα πώ ''δεν εννοούσα εσας για μαλ@κα κύριε μπάτσε μου... αλοίμονο...''
αντί να μαζευτούμε να τραβήξουμε ομαδικές μυνήσεις σε κάθε Δήμο, θα μας γράφουνε επειδή κλ@νουμε στο τέλος![]()
εσυ τώρα τι πετάγεσαι?
ήμΑν σμηνίτης στην αεροπορία εγω και μΕ αρέσει να πετάγωμαι. Λογαριασμό θα σΕ δώκω? :hypnotize![]()
-0o-
ναι για να σε κάνω την κατάθεση!
λουφάρουμε ε??
επεσε και το σαιτ, σκατα ανασκόπηση θα χεις.....
ξεκίνα κανα ζώδιο
ότι δουλεια δεν βγάλαμε, θα την βγάλουμε τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
ναι για να σε κάνω την κατάθεση!
λουφάρουμε ε??
![]()
![]()
-0o-