Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 111

Θέμα: Τι λένε ρε!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon

Τι λένε ρε!!!!

Απο εδώ
    "
    ο μαθητής ... παίρνοντας για βόλτα τη μηχανή ενός φίλου του, όταν αστυνομικοί με περιπολικό τον κάλεσαν να σταματήσει. Ο 17χρονος δεν σταμάτησε ... δεν είχε δίπλωμα και δεν φορούσε κράνος.

Τον καταδίωξαν δύο μηχανές της ΔΙΑΣ. Τελικά η μηχανή του έσβησε... και ο ίδιος ύψωσε τα χέρια στους ένστολους.

«Δεν με ρώτησαν τίποτα. Δεν πρόλαβα να βγάλω λέξη. Δύο από τους αστυνομικούς άρχισαν να με χτυπάνε με γκλομπς και με έσυραν σε ένα στενό, συνεχίζοντας να με ξυλοκοπούν, να με κλωτσάνε και να με κουτουλούν με τα κράνη που φορούσαν. Ακολούθησαν οι χειροπέδες και με οδήγησαν στην Ασφάλεια. Εκεί δεν με μεταχειρίστηκαν άσχημα, αλλά με ρωτούσαν εάν έχω διαπράξει κλοπές. Τους έλεγα όχι. Εμφανίστηκαν τότε οι τέσσερις αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και με οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο. Εκεί ένας από αυτούς με χτύπησε πάλι. Με άφησαν να φύγω στις 11:30 το βράδυ περίπου», καταγγέλλει ο 17χρονος. Μάλιστα, σημειώνει ότι δεν του έκοψαν καν κληση για τις τροχονομικές παραβάσεις.

...

Για τραύματα που προκλήθηκαν από ατύχημα, (!!!!!) όταν ο 17χρονος κατά τη διάρκεια της καταδίωξης έχασε σε μια στροφή τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε στο έδαφος, κάνουν λόγο αστυνομικές πηγές.
    "

ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ!!!!!! :a37:
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

Παλαιό μέλος
    Βασικά έχει κάνει μαλακια , ο πιτσιρικάς αλλά τα γουρούνια ότι στολή και να τα βάλεις παραμένουν γουρούνια δεν γίνονται ποτέ άνθρωποι .
    Κρίμα γιατί υπάρχουν και καλά παιδιά στο σώμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    εγώ θα μου επιτραπεί να κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το τι πραγματικά συνέβη...

Δε μπορουμε να ξερουμε τι πραγματικα συνεβει αν και τα χτυπηματα δεν μοιαζουν για πτωσης απο μηχανη.Παρολαυτα τιποτα δεν αποκλειει να εγιναν απο τον ιδιο.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Δε μπορουμε να ξερουμε τι πραγματικα συνεβει αν και τα χτυπηματα δεν μοιαζουν για πτωσης απο μηχανη.Παρολαυτα τιποτα δεν αποκλειει να εγιναν απο τον ιδιο.

Δεν λέω ότι τα πράγματα έγιναν όπως τα λέει ο 17χρονος αλλά πως διάολο μπορείς να αυτο-τραυματιστείς έως κώφωση ??????

Έριχνε μπάτσες στον εαυτόν του???

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Mια άλλη άποψη (βάση αληθινού πρόσφατου γεγονότος εδώ κοντά μου στο οποίο υπήρξα και αυτόπτης μάρτυρας).
    Πιτσιρικάς άνευ διπλώματος, ασφάλειας, πινακίδας, κράνους κτλ κτλ δεν σταματάει σε μπλόκο της ΔΙΑΣ. Τον καταδιώκουν.
    Αυτός καβαλάει πεζοδρόμια και μπαίνει παράνομα σε μονόδρομο όπου και χτυπάει το αυτοκίνητο μιας γυναίκας η οποία δεν πρόλαβε να κάνει ελιγμό να τον αποφύγει.
    Ο πιτσιρικάς τραυματίζεται σοβαρά και τη βγάζει-δεν τη βγάζει.
    Η γυναίκα τρέχει και δε φτάνει στα δικαστήρια προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
    Πλέον δεν πιστεύω σχεδόν τίποτε από αυτά που δημοσιεύονται.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    εγώ θα μου επιτραπεί να κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το τι πραγματικά συνέβη...
    +990
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    +1
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σαν τι να συνεβη δηλαδη? Να τους εβρισε και γι'αυτο τον χτυπησαν? Δεν νομιζω οτι ειναι δικαιολογια αυτη. Τα σημαδια στη φωτο παντως μοιαζουν να ειναι απο γκλομπ.
    Χτες βραδυ κατα τις 11 κατεβαινα την Καβαλας (προς Κηφισο) οταν ειδα ενα ZZR πεσμενο. Σταματησα μηπως ειναι κανας γνωστος αλλα δεν ειδα οδηγο. Ηταν εκει 3-4 μηχανες διας και ενα ανακριτικο. Αμαξι δεν ειδα,ουτε ασθενοφορο. Μου εκανε εντυπωση οτι το ανακριτικο εφυγε με σειρηνα. Μου περασε απ'το μυαλο μπας και τον εριξαν πανω σε καταδιωξη αλλα δεν θελω να πιστεψω οτι εχουν φτασει σε σημειο να ριχνουν μηχανακια επειδη δεν σταματησαν σε μπλοκο ρισκαροντας και τη δικη τους ζωη γιατι ποτε δεν ξερεις αναμεσα σε δυο μηχανες που σπρωχνονται ποιος θα πεσει.
    Παντως δεν ημουνα μπροστα για να ξερω τι εγινε.
    γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εγώ θα μου επιτραπεί να κρατώ τις επιφυλάξεις μου για το τι πραγματικά συνέβη.
    +100000000000

Μπορεί να αντιστάθηκε.. μπορεί όντως να αυτοτραυματίστηκε για να έχει πάτημα στο δικαστήριο για την απίθεια κατά αρχής (δεν σταμάτησε σε έλεγχο) κοκ..

Φυσικά μπορεί και να έγινε όπως τα λέει... κανείς δεν το αποκλείει.

Διάβασα και το άρθρο.. στοιχεία παράξενα λοιπόν...

1. Του έσβυσε η μηχανή και σταμάτησε. Πως σε μια καταδίωξη μπορεί να σου σβύσει η μηχανή και να μην πέσεις... σκεφτείτε ώς αναβάτες εδώ.. 99% έχεις τούμπα!

2. Τον χτύπησαν λέει, είχε μάρτυρα λέει... αλλά προτίμησε να μην πεί κουβέντα στους γονείς του;;;;; Για ποιό λόγο;;;

Εν πάση περιπτώση... όπως ειπώθηκε.. προτιμώ να είμαι λίγο επιφυλακτικός πριν μπω σε διαδικασία συμπεράσματος και κρίσης.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

παίδες δεν έχει καταργηθεί η καταδίωξη σε ανηλίκους; Θυμάμαι παλιά στην Καλαμάτα τον χαμό ενός παιδιού απο πτώση σε καταδίωξη. Ύστερα από χρόνια είχα ακούσει ότι και καλά απαγορεύεται, λόγω του ότι οι μικροί δεν έχουν την οδηγική εμπειρία ενός ενήλικα κτλ. κτλ. ΑΝ λέω π@παρια εξκιούσμι.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    όταν δεν σταματάει , δεν μπορείς να γνωρίζεις αν είναι ανήλικος ή οχι...
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ποσες φορές τα χω δει αυτα τα θρεντ

Αντε να ξυνησουν κι οι υπολοιποι να αρχισει καυγας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

παλι HONDA ρε παιδια??
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ποσες φορές τα χω δει αυτα τα θρεντ

Αντε να ξυνησουν κι οι υπολοιποι να αρχισει καυγας

σωστος---
    θεε ποσο μπλε ξοδεψες για να μη σε βλεπω!!!
    Ο. ΕΛΥΤΗΣ

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    μπορει να ειναι αληθεια,μπορει και ψεμα!!
    αλλα ευκαιρια να το πω για μια ακομα φορα

Μ πατσοι
    Γ ουρουνια
    Δ ολοφονοι
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι εγινε ρε παιδια;
    από arhagellos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 16:10
  2. Τί έγινε ρε παιδιά;;;
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2005, 14:46
  3. Τα Ζώδια και τι λένε μετά από το sex!!!!!!!
    από free rider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 22:01
  4. Τί λένε τα ζώδια...
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 19:23
  5. Τι εγινε ρε παιδια;
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 07:37

Κανόνες δημοσιεύσεων