θα σου εστελνα πμ.. αλλα μιας και θεωρω πως η γνωσεις ειναι καλο να μοιραζονται ανοιξα θεμα. μιας και μ'αρεσω να διαβαζω για μετατροπες και βελτιωσεις, πρεπει καποιος να γραψες γι'αυτες...
επι του θεματος λοιπον..σημερα πηγα στο μαγαζι του φιλου μου στη βεροια οπου ανοιχθηκε μια Busa η οποια καταρχην φοραει: πιστονια υψηλης συμπιεσης σφυρηλατα wossner. εξατμιση ολοσωμη (μαρκα δεν θυμαμαι νομιζω ακραπα.. φιλτρο αερα. προγραμμα δεν εχει. η μηχανη εσπασε τα retainers ο τυπος που την οδηγαει βαζει 100αρα μια στο τοσο και δουλευει συνεχεια κοφτες (κοντρες). η βλαβη λεω εγω προεκυψε ισως απο στροφαρισμα, ο μαστορας λεει απο πειρακια που δεν τα ακουγε κι εσκαγε μεσα... τωρα η λυση ειναι??? προγραμμα... ρεταινερς να βαλουμε τιτανιου?? αν ναι ποια? ειδα της ape στα 240 δολλαρια to set τιτανιου. ελλατηρια βαλβιδων? τα γνησια θα αντεξουν? (δε νομιζω... ισως ειναι ηδη καθισμενα και να'ναι κι η αιτια της βλαβης..) α.. εχει 40000 χλμ τωρα.. τα πιστονια οχι τοσο βεβαια..
υγ1 μπορει να τα γραφω ολα λιγο πουτανα αλλα μονο ετσι τα θυμαμαι..![]()
υγ2 ευχαριστω
υγ3 ασχετοι μην απαντατε αν δεν εχετε ανοιξει μοτερ οι ιδιοι.. εγω που τα εχω κανει και παλι ρωταω γιατι δεν ξερω..