Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: Ανασφαλιστη moto

Ανασφαλιστη moto

Παιδία έκανα το τραγικό λάθος και κυκλοφόρησα μια ανασφάλιστη μηχανή,χτες το βράδυ με σταμάτησαν για έλεγχο και την πάτησα...Τους είπα ότι δεν την είχα πάνω μου και πρέπει να τους την παώ μέχρι σήμερα το βράδυ...Σήμερα το πρώι την ασφάλισα,αλλά τώρα δεν λέει κάτι...Ξέρετε τι παίζει τώρα με πρόστιμα κλπ?

Παλαιό μέλος
    κατ αρχήν κάνε το σταυρό σου που σε σταμάτησαν για έλεγχο κι δεν είχες ατύχημα με την ανασφάλιστη μοτο.

Εκεί να δείς πουρτσάλα που θα τρωγες μετά.

Κάνε το λακαμα, πήγαινε στο τμήμα παραδέξου το λάθος σου και μπορεί, ΜΠΟΡΕΙ ξαναλέω ο δοίκας να στη χαρίσει.

Αμα αρχίσεις τα μα μου κλπ εξυπνάδες (γιατί την ασφάλισες σήμερα οπότε ασφαλιστήριο δεν έχεις, αλλά απόδειξη υποθέτω)θα στη καρφώσουν όπως και να έχει και θα έχουν και δίκιο.

Και να σου κάνω κ μια ερώτηση, εχθές λοιπόν ανασφάλιστος όπως ήσουν προκαλούσες ατύχημα. Εσύ δε χτύπαγες. Θα σταματούσες να δεχθείς τις συνέπειες των πράξεων σου έτσι ανασφάλιστος που ήσουν?

Αντιστρέφω την ερώτηση, σου την κοπανάει άλλος,φταίει και τελικά ανακαλύπτεις ότι είναι ανασφάλιστος κι εσύ θα πάρεις τ @ρχίδι@ μου μέχρι να βρείς το δίκιο σου.πως αισθάνεσαι?

Αρκετα παλια που το ειχα παθει αυτα, εκανα ασφαλεια την επομενη μερα με παλαιοτερη ημερομηνια... Νομιζω οτι γινεται απο τις μη-μεγαλες ασφαλιστικες

Φιλε typhoon εχεις απολυτο δικιο...Εκανα μαλακια και χοντρη μαλιστα...Δεν μου έκανε καμια ασφαλιστικη με παλαιοτερη ημερομηνια...Το προστιμο ξέρετε σε τι τιμές παίζει?

εχεις γνωστο ασφαλιστη??ενα φιλος μ επαθε το ιδιο κ εβγαλε μια ψευτικη κ την καθαρισε..

Παλαιό μέλος
    ρε φίλε έριξα μια γρήγορη ματιά στον κοκ αλλά δε μπόρεσα να βρώ αρθρο που να λέει το πρόστιμο για οδήγηση ανασφάλιστου οχήματος.

Το μονο που λέει είναι ότι αν δεν την έχεις μαζί σου το προστιμο είναι 20 ?, αλλά αυτό δε λεει τίποτα,για να σου είπαν να περάσεις απο το τμήμα με την ασφάλεια σου γνωρίζουν τη μπινιά που θα παίζαμε όλοι (ώχ τα ξέσχασα στο σπίτι τα χαρτια!)

Πάντως χτύπα κοκ στο google και ρίξε μια ματιά στο κεφάλαιο των προστίμων μπας και μου ξέφυγε.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Αρκετα παλια που το ειχα παθει αυτα, εκανα ασφαλεια την επομενη μερα με παλαιοτερη ημερομηνια... Νομιζω οτι γινεται απο τις μη-μεγαλες ασφαλιστικες
    Δεν παιζει με την καμια αυτο που λες..πλεον τουχαλιστον.

Αρχικά δημιουργήθηκε από typhoon
    ρε φίλε έριξα μια γρήγορη ματιά στον κοκ αλλά δε μπόρεσα να βρώ αρθρο που να λέει το πρόστιμο για οδήγηση ανασφάλιστου οχήματος.

Το μονο που λέει είναι ότι αν δεν την έχεις μαζί σου το προστιμο είναι 20 ?, αλλά αυτό δε λεει τίποτα,για να σου είπαν να περάσεις απο το τμήμα με την ασφάλεια σου γνωρίζουν τη μπινιά που θα παίζαμε όλοι (ώχ τα ξέσχασα στο σπίτι τα χαρτια!)

Πάντως χτύπα κοκ στο google και ρίξε μια ματιά στο κεφάλαιο των προστίμων μπας και μου ξέφυγε.
    ?500 ειναι ακατεβατα αν ειναι ανασφαλιστο το οχημα. Εγραψαν ενα γνωστο μου με αμαξι πριν 3 μηνες.
    Ακατεβατα λεω γιατι δεν κατατασεται στα αστικα αδίκηματα (ΚΟΚ)....αλλα στα ποινικα οπου δεν ισχυουν τα εντος 10 ημερων -50%.
    Λογικα επρεπε να σου ειχαν παρει διπλωμα και πινακιδα αφου ησουν ανασφαλιστος.

Παλαιό μέλος
    ?500 ειναι ακατεβατα
    Ωχ...Βάλε τη πιο κλαμμένη σου φάτσα και προχώρει. Στο φινάλε παραδέξου το λάθος σου σαν άντρας και δέξου τις συνέπειες.

Όσο είμαστε όρθιοι όλα είναι καλα

προστιμο και μηνυση ειναι νομιζω..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    πηστευω οτι αν παραδεχτεις το λαθος σου χωρις ηλιθιες δικαιολογιες δυσκολα θα σε γραψουν, μιλαω απο προσωπικη εμπειρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    ...αν δεν σε εγραψαν οταν σε βρηκαν ανασφάλιστο πως θα γράψουν τώρα?
    Αυτη την στιγμή είσαι ασφαλισμένος και προφανώς δεν μπορουν ουτε αυτοι να κόψουν κλήση με παλαιότερη ημερομηνία.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    επιβεβαιωνω κι εγω οτι ειναι 500?

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    ...αν δεν σε εγραψαν οταν σε βρηκαν ανασφάλιστο πως θα γράψουν τώρα?
    Αυτη την στιγμή είσαι ασφαλισμένος και προφανώς δεν μπορουν ουτε αυτοι να κόψουν κλήση με παλαιότερη ημερομηνία.

+1

και γω ξέρω ότι είναι μισο χιλιάρικο το πρόστιμο αλλά αφου δεν μπορούν να αποδείξουν ότι σε έγραψαν προχτες, δεν ξέρω αμα μπορούν να σε κάνουν κάτι...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  2. poio einai to palikari me to portokali mavro sakidio moto?
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 18:55
  3. αναρτήσεις moto
    από pit-salonika στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 02:15
  4. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43
  5. Μία moto-βόλτα από το πουθενά…