Επειδη μαλλον την "ακουσε στερεωφονικα" το ρελε της μιζας απο το ιταλικο μου και παω για αλλαγμα ξερουμε αν μπορω να βρω καποιο aftermarket στο εμποριο ή αν ταιριαζει μονο απο την Ducati?!![]()
Επειδη μαλλον την "ακουσε στερεωφονικα" το ρελε της μιζας απο το ιταλικο μου και παω για αλλαγμα ξερουμε αν μπορω να βρω καποιο aftermarket στο εμποριο ή αν ταιριαζει μονο απο την Ducati?!![]()
εχεις προβλημα με τα ηλεκτρικα ρε camen?? σε ιταλικο??![]()
πολυ περιεργο μου κανει...
![]()
![]()
![]()
![]()
Και εμενα ρε φιλε:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εχεις προβλημα με τα ηλεκτρικα ρε camen?? σε ιταλικο??![]()
πολυ περιεργο μου κανει...
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Αντε πειτε τωρα τι πρεπει να παρω για να ταιριαζει...![]()
Γεια σας
Αμα πας σε ηλεκτρολογο θα σου ταιριαξει κατι σε φθηνο
Βεβαια θα πληρωσεις
Αμα ξερεις απο ηλεκτρικα μπορεις να ταιριαξεις απο Χτ που υπαρχει ημιτασιον
βεβαια η ζωη του θα ειναι λιγοτερη απο του γνησιου
Ενα αντίστοιχο ρελέ από ηλεκτρικά αυτοκινήτων θα σου λύσει το πρόβλημα πάμφθηνα αλλά θέλουν μετατροπές οι ακροδέκτες. Αξίζει να κανιβαλίσεις τέτοιο μηχανακι;
Άλλη λύση είναι να δεις τι μαρκα είναι το δικό σου (magneti-mareliκαι να το πάρεις εκεί
Μετά μεταχειρισμένο και τέλος e-bay
Μωρε το προβλημα μου ειναι οτι τωρα η ducati δεν εκτελει παραγγελιες ανταλλακτικων λογω γιορτων.Ισα και προλαβα και πηρα προχθες καποια πραγματα που ηθελα. Κ απλα θελω ενα για να κανω την δουλεια μου και βλεπω μετα... Ενταξει πιστευω θα βρω σε καποιο μαγαζι ιμιτασιον σε πρωτη φαση μεχρι να μου ερθει το κανονικο...
Αλλιως θα κυκλοφορω με το κατσαβιδι στην κωλοτσεπη για να βαζω μπροστα...![]()
![]()
![]()
Kαλα απο οτι βλεπω το ΟΕΜ κανει καμια 80αρια οποτε τα @ρχιδια μου θα παρουν...Καλυτερα να παρω 3-4 ιμιτασιον να υπαρχουν... Magneti marelli ξερω που εχει αντιπροσωπια εδω Πατρα αλλα χλωμο μου φαινεται να μπορουν να μου βρουν...![]()
Θα δω τι θα μου πει ο μαστορας μου αυριο... Αυτα τα ρελε εχει το καθενα συγκεκριμενες προδιαγραφες,πχ πρεπει να ειναι για συγκεκριμενα Αμπερ?!
τι λες μωρε μιναρα...
3? εχει ο καθενας ρελες...σιγα μην εχει και 800:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αμα δε τους εχει ο σαρελας εχω να σου δωσω να κανεις τη δουλεια σου
oi reledes einai tyco oxi magneti marelli de vgazoun reledes auti kai molis tsekara oti exo dio...
Αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε γιαπωνέζικο βέβαια και παρά τις διαβεβαιώσεις των πωλητών με τα imitation δεν έβγαλα ακρη, δεν δούλεψαν ποτέ. Τελικά παρήγγειλα απο ebay ενα μεταχειρισμένο το οποίο θα φτάσει στα χέρια μου αύριο!
-- MOTOR IS THE BODY RIDER IS THE SOUL --
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
oi reledes einai tyco oxi magneti marelli de vgazoun reledes auti kai molis tsekara oti exo dio...
Διαθέσιμους ή στο μηχανάκι ;
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Διαθέσιμους ή στο μηχανάκι ;
διαθεσιμους φυσικα
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
διαθεσιμους φυσικα
![]()
![]()
![]()
Respect man....![]()
![]()
logika prepei na ine sigekrimeni i entasi pou pernaei apo mesa...