Χθες το πρωι κατα τις 9,χτυπησε το κουδουνι μου ενας πολυ ευγενικος αστυνομικος,ο οποιος μου εν ολιγοις μου εξηγησε οτι πρεπει να περασω απο την τροχαια για να παραλαβω μια ωραια κλησουλα για υπερβολικη ταχυτητα.
Να μην τα πολυλογω,επειδη πραγματικα δεν τρεχω πηγαινοντας αργοτερα μεσα στην απορια μου,ανακαλυψα οτι το ρανταρ με φωτογραφησε στην Λεωφορο Σπατων,πηγαινοντας με την ιλλιγιωδη ταχυτητα των 80χλμ/ωρα.Το ρανταρ ειχε τοποθετηθει λιγο μετα απο μια ταμπελα με οριο..........τα 40χλμ/ωρα!!!!Σε ανοιχτο δρομο παιδια,σε ευθεια.
Τελος παντων η δικαιολογια ειναι οτι σε κατοικημενη περιοχη πρεπει να πηγαινεις με 40....
Και ρωταω εγω με μια απορια.....μα καλα....ολη η Αθηνα και τα περιχωρα δεν ειναι κατοικημενες περιοχες...???Ολοι πανε με 40?Η απλα να στησουνε φωτορανταρ σε ολους τους δρομους της Αθηνας τα οποια να τραβανε φωτογραφιες ολα τα οχηματα που πανε πανω απο 40?
Οι υπουργοι που κατεβαινουν στην βουλη το πρωι,με 40 κανουν ολη την διαδρομη?![]()
Και καλα....εστω οτι δεχομαι τα 80χλμ σε αδειο δρομο και ευθεια ειναι πολλα...ομως μετα απο μενα ηρθε ενας συμπαθεστατος κυριος ο οποιος εδωσε το διπλωμα του γιατι εκεινον τον επιασε η καμερα να πηγαινει......με τα εξωφρενικα 50χλμ/ωρα!!!
Πραγματικα τον λυπηθηκα και αυτον και εμενα.Απλα ειναι πραγματικα αδικο...δεν πηγαιναμε με 140 η 150...εκει θα το καταλαβαινα....με επιασες..το δεχομαι...
Αλλα με 80 εγω και με 50 ο αλλος?Μα 50????
Τι να πω...