Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Φωτορανταρ τροχαιας..

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS

Φωτορανταρ τροχαιας..

Χθες το πρωι κατα τις 9,χτυπησε το κουδουνι μου ενας πολυ ευγενικος αστυνομικος,ο οποιος μου εν ολιγοις μου εξηγησε οτι πρεπει να περασω απο την τροχαια για να παραλαβω μια ωραια κλησουλα για υπερβολικη ταχυτητα.
    Να μην τα πολυλογω,επειδη πραγματικα δεν τρεχω πηγαινοντας αργοτερα μεσα στην απορια μου,ανακαλυψα οτι το ρανταρ με φωτογραφησε στην Λεωφορο Σπατων,πηγαινοντας με την ιλλιγιωδη ταχυτητα των 80χλμ/ωρα.Το ρανταρ ειχε τοποθετηθει λιγο μετα απο μια ταμπελα με οριο..........τα 40χλμ/ωρα!!!!Σε ανοιχτο δρομο παιδια,σε ευθεια.
    Τελος παντων η δικαιολογια ειναι οτι σε κατοικημενη περιοχη πρεπει να πηγαινεις με 40....
    Και ρωταω εγω με μια απορια.....μα καλα....ολη η Αθηνα και τα περιχωρα δεν ειναι κατοικημενες περιοχες...???Ολοι πανε με 40?Η απλα να στησουνε φωτορανταρ σε ολους τους δρομους της Αθηνας τα οποια να τραβανε φωτογραφιες ολα τα οχηματα που πανε πανω απο 40?
    Οι υπουργοι που κατεβαινουν στην βουλη το πρωι,με 40 κανουν ολη την διαδρομη?
    Και καλα....εστω οτι δεχομαι τα 80χλμ σε αδειο δρομο και ευθεια ειναι πολλα...ομως μετα απο μενα ηρθε ενας συμπαθεστατος κυριος ο οποιος εδωσε το διπλωμα του γιατι εκεινον τον επιασε η καμερα να πηγαινει......με τα εξωφρενικα 50χλμ/ωρα!!!
    Πραγματικα τον λυπηθηκα και αυτον και εμενα.Απλα ειναι πραγματικα αδικο...δεν πηγαιναμε με 140 η 150...εκει θα το καταλαβαινα....με επιασες..το δεχομαι...
    Αλλα με 80 εγω και με 50 ο αλλος?Μα 50????
    Τι να πω...
    "Sir, we are surrounded!"
    "Excellent, so we can attack in every direction!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δεν το χειρίστηκες καλά...Έπρεπε να τους πείς ότι τα 80 δεν είναι ούτε το 1/4 της τελικής του V-Strom.
    Και αν δεν σε πίστευαν μπορούσες κάλλιστα να τους δώσεις κανένα λινκ από εδώ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στα σοβαρά τώρα....Είναι άδικη η ζωή... Και σε περιόδούς που το κράτος πρέπει να μαζέψει λεφτά γίνεται ακόμα πιο άδικη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Πάλι;;;

Την είχαν κάνει αυτή την πατέντα το καλοκαίρι και είχαν μαζέψει αρκετά διπλώματα και φράγκα...

λόγω γιορτών να φανταστώ...

Υπ' όψιν ότι ο δρόμος μόλις διαπλατύνθηκε και στρώθηκε με καινούργια άσφαλτο. Επίσης κατοικημένη την περιοχή δεν την λες. Ένας δρόμος είναι που ενώνει το Σταυρό με τα Σπάτα. Το ότι πολύ κακώς έχουν αφήσει να χτιστούν παράλληλα με το δρόμο μαγαζιά, βιομηχανίες, φούρνοι κλπ δε λέει τίποτα.

Έχει μείνει το όριο 40 από τότε που ήταν τέσσερα μέτρα ο δρόμος και τα δυο ρεύματα και το εκμεταλλεύονται τώρα...

π00στηδες... κινδυνεύεις με μηχανή αν πηγαίνεις με 40... δεν κοιτάς μπροστά, πίσω κοιτάς!

edit: τι ημερομηνία έχει η κλήση;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Με τόσα χιλιόμετρα ίσως θα ηταν καλό αν μπορείς ακόμα να δώσεις ώς δικαιολογία στον διοικητή του Α.Τ. που πήγε η κλήση οτι έκανες προσπέραση στο σημείο και αναγκαστικά έδωσες λίγο παραπάνω γκάζι για να μην προκληθεί ατύχημα... αρκεί να είναι σε δύο λωρίδες η φωτό και να έχει και άλλο όχημα στην φωτό αν δεν είναι μόνο πάνω σε εσένα η πόζα.

Συνήθως σε τέτοιες "λογικές" ταχύτητες , αν πέσεις και σε λογικό άνθρωπο, κάπου την γλυτώνεις. Τώρα τι να σου πω ρε αδερφέ;... παρά μόνο καλά ξεμπερδέματα.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Με τόσα χιλιόμετρα ίσως θα ηταν καλό αν μπορείς ακόμα να δώσεις ώς δικαιολογία στον διοικητή του Α.Τ. που πήγε η κλήση οτι έκανες προσπέραση στο σημείο και αναγκαστικά έδωσες λίγο παραπάνω γκάζι για να μην προκληθεί ατύχημα... αρκεί να είναι σε δύο λωρίδες η φωτό και να έχει και άλλο όχημα στην φωτό αν δεν είναι μόνο πάνω σε εσένα η πόζα.

Συνήθως σε τέτοιες "λογικές" ταχύτητες , αν πέσεις και σε λογικό άνθρωπο, κάπου την γλυτώνεις. Τώρα τι να σου πω ρε αδερφέ;... παρά μόνο καλά ξεμπερδέματα.
    Δεν παίζει. Μια λωρίδα πάνω κάτω είναι με διπλή διαχωριστική στη μέση.

Στο σημείο τη στήνουν για να μαζέψουν χρήματα.-

Εν γνώσει τους είναι, γι' αυτό λέω ότι είναι π00στιά. Λίγο πριν το καλοκαίρι φτιάχτηκε ο δρόμος, το όριο ταχύτητας όμως δεν αναπροσαρμόστηκε.
    Το κακό είναι ότι δεν σε γράφουν για λίγο μεγαλύτερη ταχύτητα ώστε να "συνετιστείς" και να τη βγάλεις φθηνά.

Δείτε και μια συζήτηση ΕΔΩ για το ίδιο θέμα.

Με 40 σε αυτόν τον δρόμο κινδυνεύεις να πεθάνεις. Στεγνά.
    Μιχάλης Δερτούζος

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Καλα τα λες για τους λογικους ανθρωπους, αλλα εγω ξερω οτι αν ειναι φωτογαφικη η κληση, μονο την ιδια μερα ισως τη γλυτωσεις. Αν πας εστω και την επομενη, το ξεχνας.
    Πριν 6 χρονια μου ηρθε ενα "χαρτακι" σπιτι και εγραφε να παραδωσω αδεια και διπλωμα για 6 μηνες. Η φωτο, εγραφε οτι πηγαινα (και οντως πηγαινα) 180 χιλ σε σημειο με οριο τα 80. Εχω αρκετους γνωστους σε τροχαια κτλ, και τους επιασα ολους. Το τι δεν τους εταξα για να την σβησουν, δεν περιγραφεται. (Ηταν Απριλης και σαν οδηγος τουριστικου λεωφορειου, δεν μου επαιρναν απλα το διπλωμα, αλλα στην ουσια εχανα και τη δουλεια μου). Αναγκαστικα το "χωνεψα" κι εψαχνα για αλλη δουλεια, μεχρι που εντελως τυχαια συναντησα ενα γνωστο και αναφερθηκε το γεγονος. Μου ζητησε την κληση, μου ειπε την ιδια στιγμη να ξεχασω το θεμα και απο τοτε δεν μ ενοχλησε κανεις και για τιποτα. Τι εκανε, τι δεν εκανε, δεν εμαθα ποτε. Το μονο που εμαθα μετα απο πολυ καιρο ηταν οτι ο τυπος ειχε γερο δοντι σε καποιο κομμα...
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS
    δυστηχως η κληση ειχε ημερομηνια γυρω στις 6 Μαιου.
    Το διπλωμα το γλυτωσα,μου το εδωσαν πισω,αλλα τα φραγκα δεν τα γλυτωσα.
    Αν στο σημειο αυτο πας με 40 εχεις πολλες πιθανοτητες καποιος να σε χτυπησει απο πισω
    "Sir, we are surrounded!"
    "Excellent, so we can attack in every direction!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
    δυστηχως η κληση ειχε ημερομηνια γυρω στις 6 Μαιου.
    Το διπλωμα το γλυτωσα,μου το εδωσαν πισω,αλλα τα φραγκα δεν τα γλυτωσα.
    Αν στο σημειο αυτο πας με 40 εχεις πολλες πιθανοτητες καποιος να σε χτυπησει απο πισω
    Εντάξει κομπλέ, παλιά είναι, ησύχασα...

Μ@λ@κί@ αλλά σκέψου ότι πολλοί είχαν χάσει το δίπλωμά τους το καλοκαίρι...

Στο σημείο αυτό -που είναι μια ευθεία μερικών χιλιομέτρων- αν πας με 40 και ΔΕΝ σε χτυπήσει κάποιος από πίσω, θα είσαι πολύ τυχερός...

Το 40 είναι γελοίο. Με 60-70 όριο και να γράφανε πάνω από 70-80 κοντερίσια θα είναι σούπερ. Σωστή ροή κυκλοφορίας και πιάνουμε αυτούς που τρέχουνε. Με τόσα πάνε και τα λεωφορεία που περνάνε.

Αλλά προφανώς δεν γράφουνε για να μην γίνονται ατυχήματα...
    Μιχάλης Δερτούζος

Τι να πεις...

Κατι τετοια διαβαζω και μετα πως να κοιμηθεις ησυχος? Μπορει να σε περιμενουνε 10 κλησεις και εσυ να μην εχεις παρει μυρωδια τιποτα... Ακους εκει 6 μηνες μετα...

Ερωτηση λιγο offtopic αλλα still: Ξερει κανεις _ΣΙΓΟΥΡΑ_ αν υπαρχουν ρανταρ στην ελλαδα που ειναι τοποθετημενα χαμηλα και παιρνουν φωτο απο πινακιδα που ειναι τοποθετημενη απο κατω απτην ουρα? (στα ss)

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
    Τι να πεις...

Κατι τετοια διαβαζω και μετα πως να κοιμηθεις ησυχος? Μπορει να σε περιμενουνε 10 κλησεις και εσυ να μην εχεις παρει μυρωδια τιποτα... Ακους εκει 6 μηνες μετα...

Ερωτηση λιγο offtopic αλλα still: Ξερει κανεις _ΣΙΓΟΥΡΑ_ αν υπαρχουν ρανταρ στην ελλαδα που ειναι τοποθετημενα χαμηλα και παιρνουν φωτο απο πινακιδα που ειναι τοποθετημενη απο κατω απτην ουρα? (στα ss)

:rotflmao: :rotflmao:

να'σαι καλά ρε φίλε ,μου φτιαξες το κέφι...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Re: Φωτορανταρ τροχαιας..

Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
    ...ομως μετα απο μενα ηρθε ενας συμπαθεστατος κυριος ο οποιος εδωσε το διπλωμα του γιατι εκεινον τον επιασε η καμερα να πηγαινει......με τα εξωφρενικα 50χλμ/ωρα!!!
    Πραγματικα τον λυπηθηκα και αυτον και εμενα.Απλα ειναι πραγματικα αδικο...δεν πηγαιναμε με 140 η 150...εκει θα το καταλαβαινα....με επιασες..το δεχομαι...
    Αλλα με 80 εγω και με 50 ο αλλος?Μα 50????
    Τι να πω...
    Καλά για 10 χλμ πάνω σου παίρνουν το δίπλωμα ;
    Give me fuel, Give me fire

η καμερα ειναι σταθερη???και αν ναι ειχε πινακιδα για την υπαρξη της???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    η καμερα ειναι σταθερη???και αν ναι ειχε πινακιδα για την υπαρξη της???
    Απ' όσο ξέρω όχι. Τη στήνουν κάπου κρυμμένη. Ναι πινακίδες φρόντισαν να βάλουν.
    Μιχάλης Δερτούζος

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Απ' όσο ξέρω όχι. Τη στήνουν κάπου κρυμμένη. Ναι πινακίδες φρόντισαν να βάλουν.
    την στηνουν....την αφηνουν μια μερα....και μετα την μαζευουν????

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    την στηνουν....την αφηνουν μια μερα....και μετα την μαζευουν????
    Η μπάζα έγινε το καλοκαίρι.

Από ό,τι μου έχει πει φίλος που μένει Σπάτα την έστηναν κάπου και κάθονταν εκεί κρυμμένοι μερικές ώρες και μετά γύριζαν για το homework.

Επαρχιακός δρόμος είναι. Αν ήταν κάπου σταθερά δεν θα την έβγαζε μέχρι το απόγευμα...
    Μιχάλης Δερτούζος

Παρόμοια θέματα

1. Tdmhellas - Σεμιναριο Τροχαιας
    από moustakias στο forum Ανακοινώσεις
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 23:18
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2008, 23:09
  3. Κρυπτανάλυση εναντίον Τροχαίας
    από bartlal στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3