...και όχι ασφαλίτες
Εκείνη η περιβόητη βάση δεδομένων που "ταχαμ" έχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες
με όλα τα αυτοκίνητα που έχουν εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα (κι έχει καταγραφεί φυσικά)
υπάρχει τελικά ή είναι hoax ?
...και όχι ασφαλίτες
Εκείνη η περιβόητη βάση δεδομένων που "ταχαμ" έχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες
με όλα τα αυτοκίνητα που έχουν εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα (κι έχει καταγραφεί φυσικά)
υπάρχει τελικά ή είναι hoax ?
Έχουν σίγουρα πρόσβαση αλλά δεν ξέρω σε πόσο βάθος χρόνου.Προ ημερών μιλώντας με γνωστό μου ασφαλιστή για να βάλω εκεί το ΙΧ ενός θείου μου, είδε τα δύο πρόσφατα τροχαία που είχε και μου είπε ότι αυτό συνυπολογίζεται (αρνητικά) σε κάποιες εταιρείες.
Αχα.
Και πως μπορουμε να τσεκαρουμε οι υποψήφιοι αγοραστες ενα αυτοκίνητο ?
Πρεπει να βρουμε γνωστό στην ασφαλιστική ?
Παίρνεις τηλέφωνο και δίνεις πινακίδα. Ή βάζεις κάποιον ασφαλιστή να το κάνει. Δεν αποτελούν μυστικά του κράτους τα ατυχήματα.
Life begins at 45°.
Ε πάρε στην Anytime.Δοκίμασες και σου αρνήθηκαν;
Life begins at 45°.
Όχι απαραίτητα στην ασφαλιστική που είναι ασφαλισμένο...άλλωστε μπορεί πριν από ένα χρόνο να ήταν σφαλισμένο σε άλλη εταιρεία.Ο δικός μου ας πούμε συνεργάζεται με πολλές ασφαλιστικές και (εικάζω πως) έχει πρόσβαση σε αρκετές,αν όχι σε όλες.Αν μιλήσεις με κάποιον ασφαλιστή και του πεις τον αρ.κυκλοφορίας του οχήματος,μπορεί να σε βοηθήσει αν θέλει.
Λοιπόν ?
Ποιος καλος ασφαλιστής "θέλει" να με βοηθήσει ?
(p.m.)+
"Είμαι στην Anytime, αλλά θέλω τη βοήθεια κάποιου ασφαλιστή."![]()
Life begins at 45°.
ε όχι, δίκιο έχει και τώρα περιμένω να πεταχτεί ο Wise και να σε "ευχηθεί" όπως σου αξίζει![]()
Ενταξει λοιπον....θα παρω anytime τηλεφωνο και θα τους τριξω τα δοντια
Εσεις δε μου λεγατε χωρις μεσαζοντες ? Λοιπον τωρα θέλω μεσαζοντα...αλλιως θα φύγω και θα καταστραφειτε σαν εταιρεια.
Δεν ειναι και Παρασκευή απογευμα, να ευθυμήσουν τα κοριτσια στο call center της anytime, που αναθεμα κι αν μπορουν,
περα απο το να κλεισουν νεα συμβολαια να κανουν και κατι αλλο.
Να λοιπον γιατι "ασφαλιστες".
![]()
Βασικά απλά σε πρόλαβα, πριν ακούσεις το κράξιμο από τον Wise.
Πάρε την ασφαλιστική και ενημέρωσε κι εμάς. Πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα. Δε μπορεί να χρειάζεσαι βύσμα ακόμα και γι'αυτό.
Life begins at 45°.