Ξέρει κανείς ρε παιδιά να μου πει κάποιο σάιτ αγγελιών για μουσικά όργανα?
Έχω μία ακουστική Fender και κάθετε τσάμπα και βερεσέ, και λέω να την πουλήσω ή να την ανταλλάξω με μία κλασσική.
Οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμούσα αφάνταστα.![]()
Ξέρει κανείς ρε παιδιά να μου πει κάποιο σάιτ αγγελιών για μουσικά όργανα?
Έχω μία ακουστική Fender και κάθετε τσάμπα και βερεσέ, και λέω να την πουλήσω ή να την ανταλλάξω με μία κλασσική.
Οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμούσα αφάνταστα.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Για οτιδήποτε μουσικό χρειάζεσαι μπές στο www.noiz.gr!Θα βρείς τα πάντα.Είναι το μεγαλύτερο φόρουμ σχετικά με τη μουσική και δεν έχει μόνο αγγελίες....Σίγουρα θα κάνεις δουλειά...
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!
Για πες λεπτομερειες η στειλε πμ καλυτερα.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
Για οτιδήποτε μουσικό χρειάζεσαι μπές στο www.noiz.gr!Θα βρείς τα πάντα.Είναι το μεγαλύτερο φόρουμ σχετικά με τη μουσική και δεν έχει μόνο αγγελίες....Σίγουρα θα κάνεις δουλειά...
![]()
![]()
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Ωπα ρε παλικάρι....Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Για πες λεπτομερειες η στειλε πμ καλυτερα.
Δημόσια Vales, έχω μια αλάμπρα που κάθεται...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ειπα πως θα το ξυριζες κι αυτο γιατι εχεις παρει φορα.Δημοσια λοιπον.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ωπα ρε παλικάρι....
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ειπα πως θα το ξυριζες κι αυτο γιατι εχεις παρει φορα.Δημοσια λοιπον.
οπου μας συμφερει φιλε
![]()
Ειμαστε σε καφενείο....
Δεν κόβουμε γιατί δν υπάρχει τι να κόψεις στα άσχετα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ωπα ρε παλικάρι....
Αν είναι να κάθονται και οι δύο, είναι κρίμα.
Για πες λεπτομέρειες (είτε με π.μ. είτε Δημόσια)
Από τα άλλα παιδιά περιμένω απάντηση. Να σημειώσω πως δεν γνωρίζω πολλά πολλά... οπότε...![]()
Άντε γεια... Blog
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Να σημειώσω πως δεν γνωρίζω πολλά πολλά... οπότε...![]()
ΩΧ![]()
Άντε γεια... Blog
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΩΧ![]()
Ωχ ντε... ωχ... αν είναι σφάλμα να μη γνωρίζεις και να το παραδέχεσαι... έσφαλα.![]()
Άντε γεια... Blog
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
DG-14 S TF, νομίζω ημερομηνία παραγωγής το ΄03 χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος.
Exmmmm ΑΚΥΡΗ η ανταλλαγή με την Αλάμπρα!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Exmmmm ΑΚΥΡΗ η ανταλλαγή με την Αλάμπρα!![]()
![]()
![]()
![]()
Οκ.![]()
Άντε γεια... Blog