Που μπορω να βρω dynojet kit για xt600?Σε τιμες παιζει και η δουλεια που κανει αξιζει τα λεφτα?
Απο οτι καταλαβα το dynojet ειναι μαρκα..Παιζουν και αλλα carb kits?Εχω ακουσει οτι ειναι βασικο αν το μηχανακι φοραει εξατμιση,ισχυει?
Που μπορω να βρω dynojet kit για xt600?Σε τιμες παιζει και η δουλεια που κανει αξιζει τα λεφτα?
Απο οτι καταλαβα το dynojet ειναι μαρκα..Παιζουν και αλλα carb kits?Εχω ακουσει οτι ειναι βασικο αν το μηχανακι φοραει εξατμιση,ισχυει?
xoris ejatmish jexasto an kai h dynojet tha soy poylhsei kit akoma kai me std exhaust.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Alla papala kalytera kopse to ellathrio ligo sto slide na exei kalyterh apokrish xoris aftermarket ejatmish mhn xalas jamba ta lefta soy.
Edo an exoyn oi dynojet gia XT600:
http://www.fwdevelopments.com/
h valto sto google. factory pro etc einai alla paromoia.
Η αντιπροσωπεια βρισκεται στον παραλληλο δρομο της συγγρου απο την μερια της ακροπολης που ειναι ανοδος (προς το κεντρο) και δεν θυμαμαι πως λεγεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Σε οποια μηχανη το εχω δοκιμασει (σε συνδυασμο με ΚΝ και εξατμιση) εχει βελτιωσει πολυ την λειτουργια της και ως εκ τουτου το συστηνω.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
καλλιρρόης 12Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Η αντιπροσωπεια βρισκεται στον παραλληλο δρομο της συγγρου απο την μερια της ακροπολης που ειναι ανοδος (προς το κεντρο) και δεν θυμαμαι πως λεγεται.
Φοραω και ολοσωμη και k&n.Το θεμα ειναι για τι κοστος μιλαμε στο περιπου?Δεν θα το κρατησω πολυ ακομα το μηχανακι και το βρισκω ψιλοανουσιο να το φορτωνω με extras που θα φυγουν αερα μετα.Ειναι 20ευρω,50,100,παραπανω;o?
κανα 75αρι ευρω εχει.υπολογισε και τοποθετηση(αν δεν μπορεις μονος)και μαλλον χρειαζεται και δυναμομετρησεις για να επιτευχθει το επιθυμητο αποτελεσμαΑρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Φοραω και ολοσωμη και k&n.Το θεμα ειναι για τι κοστος μιλαμε στο περιπου?Δεν θα το κρατησω πολυ ακομα το μηχανακι και το βρισκω ψιλοανουσιο να το φορτωνω με extras που θα φυγουν αερα μετα.Ειναι 20ευρω,50,100,παραπανω;o?
RIDE MORE TALK LESS
Μέσα στο κιτ της dyno δίνει οδηγίες αναλυτικά για την σωστή τοποθέτηση,αλλά και την ρύθμιση του καρμπιρατέρ,αν πιάνουν τα χέρια σου το περνάς και μόνος σου.
Μαζί με φίλτρο και εξάτμιση αξίζει να το βάλεις....