Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Zx-9r ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Thumbs down Zx-9r ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Γνωστες της μοτοσυκλετας καλησπερα. Θα μακρυγορησω λιγο για να σας πω την ολη ιστορια.
    Πριν περιπου 1000 κατι χιλιομετρα ανοιχτηκε καπακι και αλλαχτηκαν τσιμουχακια βαλβιδων και ελλατηρια πιστονιου(ηταν να αλλαξω μοτερ μπας και βγει πιο φτηνα αλλα δεν βρηκα κατι αξιολογο).
    Μετα λοιπον απο περιπου 700 χιλιομετρα απο την "ανακατασκευη" βγαινω εθνικη να δω τι κανει το μηχανακι, και το προβλημα εχει ως εξης, ολες οι ταχυτητες ανοιγουν κανονικα εκτος απο την 5η που φτανει μεχρι τις 10χιλ στροφες και μετα απο 3-4 δεφτερολεπτα βαραει κοφτη, και η 6η δεν βγαζει πανω απο 10χιλ στροφες. Δεν μπορω να ελεγξω ποσα χιλιομετρα εχω τη δεδομενη στιγμη γιατι εχω θεμα με το κοντερ, και λογο μεγαλων ταχυτητων δε μπορω να καταλαβω αν αυξανω ταχυτητα και εχει προβλημα το στροφομετρο( αν και νομιζω πως δεν επιταχυνω).

Ευχαριστω λοιπον για τις οποιες απαντησεις λαβω

Μέλος
    Κατα 99% κλασικο προβλημα τρομπας βενζινης. Τετοια συπτωματα εχει.
    Πριν την αλαξεις βγαλτη και καθαρισε τη, καθαρισε κ τη σιτα που εχει.
    Αν μετα το καθαρισμα παλι δεν ανεβαζει χρειαζετε αλαγη.
    Υπαρχει και τροπος να τη μετρησεις για να δεις αν φερνει την απαιτουμενη ποσοτητα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Καλοστον
    Κατα 99% κλασικο προβλημα τρομπας βενζινης. Τετοια συπτωματα εχει.
    Πριν την αλαξεις βγαλτη και καθαρισε τη, καθαρισε κ τη σιτα που εχει.
    Αν μετα το καθαρισμα παλι δεν ανεβαζει χρειαζετε αλαγη.
    Υπαρχει και τροπος να τη μετρησεις για να δεις αν φερνει την απαιτουμενη ποσοτητα.
    Δεν παιρνω ορκο αλλα ρε φιλε μαλλον δεν εχω τρομπα βενζινης γιατι τα καρμπυρατερ ειναι υποπιεσης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
    Δεν παιρνω ορκο αλλα ρε φιλε μαλλον δεν εχω τρομπα βενζινης γιατι τα καρμπυρατερ ειναι υποπιεσης...
    Ακυρο τελικα εχω τρομπα βενζινης. Αλλα αν ειναι εκει το προβλημα δεν επρεπε να το κανει σε ολες τις ταχυτητες? 'Η η ποσοτητα τηε βενζινης που πρεπει να αντληθει αλλαζει αναλογα με τα χιλιομετρα?

ελα να φας κουνελι μελος
    μηπως φταινε τα οργανα που δεν εχεις?το εχω ξανακουσει σε μηχανακια που δεν εχουν οργανα να μην λειτουργουν κανονικα
    απο πανω ρε

Και όμως γυρίζει! Το avatar του/της arazw.ara.zw
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditv400limit
    μηπως φταινε τα οργανα που δεν εχεις?το εχω ξανακουσει σε μηχανακια που δεν εχουν οργανα να μην λειτουργουν κανονικα

Δέν έχει gsxr o άνθρωπος...... :rotflmao:
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!

Εχω οργανα απλα, απο πισω εχουν 16 πινακια(καλωδιακια της φυσας) οπου μαλλον δυο απο αυτα εχουν φυγει και πρεπει να κανουν βραχυκυκλωμα το ενα με το αλλο(γιατι μερικες φορες το ταχυμετρο λειτουργει) συνεπως δεν εχω ταχυμετρο και οταν ανοιγω τα φωτα δεν εχω led στα οργανα, το στροφομετρο λειτουργει κανονικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
    χαχαχαχαχα πετυχημενο:rotflmao: αν και ειναι ομορφα μηχανακια γενικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Ομοιως και στο kawasaki zxr400
    οταν εβγαζα τα οργανα σαν να εμπαινε ενας κοφτης αλλα σε ολες τις σχεσεις
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
    Ακυρο τελικα εχω τρομπα βενζινης. Αλλα αν ειναι εκει το προβλημα δεν επρεπε να το κανει σε ολες τις ταχυτητες? 'Η η ποσοτητα τηε βενζινης που πρεπει να αντληθει αλλαζει αναλογα με τα χιλιομετρα?
    Οχι δεν επρεπε να το κανει σε ολες τις ταχυτητες. Οταν εισαι με 1η και 10000 στροφες σε σχεση με το να εισαι με 6η και 10000 στροφες η αντισταση του αερα εχει τοση μεγαλη διαφορα που ο κινητηρας χρειαζετε πολυ περισσοτερο καυσιμο για να ανταπεξελθει. Η ποσοτητα βενζινης που χρειαζετε στις 10000 με οποια ταχυτητα κ αν εχεις στο σασμαν αλαζει αναλογα με την αντισταση του αερα και τις τριβες που προκαλουντε απο τα πολλα χιλιομετρα.

Ενας μπακαλιστικος τροπος να δεις αν εχει προβλημα η τρομπα ειναι να μετρησεις ποση ποσοτητα φερνει τωρα και ποση ποσοτητα θα φερνει αφου την καθαρισεις.
    Οποτε βγαλτη συνδεσετη στη μπαταρια και μετρα ποσα ml αντλει σε 30δευτερολεπτα και αφου την καθαρισεις ξαναμετρα ποσα ml θα αντλισει παλι σε 30 δευτερολεπτα. Αν αντλισει περισσοτερα πιθανον ελυσες το προβλημα σου.
    Αν ψαξεις και βρεις και το manual λογικα θα λεει ποσα ml πρεπει να αντλει σε συγκεκριμενη ωρα.
    Δες και εδω.
    http://www.kawasaki-bikers.gr/core/i...w-to&Itemid=19

ok παιδες θα φτιαξω οργανα και θα ελεγξω τρομπα, εχω καποιες ερωτησεις μονο, 1)ποσο κανει μια τρομπα μαμα, υπαρχει aftermarket καλυτερη? 2)ποσο παει η αλλαγη,καθαρισμος ή ελεγχος σε ενα μαστορα?

Μέλος
    Δε μιλησε κανεις για μαστορα. Σιγα μην κατσει να σου κανει τετοια διαδικασια μαστορας. Μονος σου καντο ειναι απλο.

ok οταν εχω νεοτερα θα ενημερωσω, ευχαριστω απαντες

ελα να φας κουνελι μελος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
    ε ενταξει κανεις δεν ειναι τελειος ευτυχως ο ανθρωπος τουλαχιστον εχει μηχανακι κ οχι πλυντηριο χεχεχε
    απο πανω ρε

Παλαιό μέλος

c

den exei trompa to zx9 stadar.katarxin exei roubineto sto plai....
    NS50-F,TDR 80,TDR 250,NSR 250,TDR 250,ZX 400,RM 250,CBR 600F,KTM DUKEii,DUCATI MONSTER 600,YAMAHA YZFR6,TTR 600 kai synexizoume

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. zx-9r προβλημα με το νερο
    από metaltheo στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2009, 17:06
  2. Πρόβλημα με ZX-9R
    από tolis_glx στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 17:36
  3. Undertail - hugger για ZX-9R
    από periklisk στο forum Kawasaki