Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: περι ΕΚΑΒ

περι ΕΚΑΒ

Δεν ξερω αν καποιος εχει παρακολουθησει τα γεγονοτα που ταλανιζουν το ΕΚΑΒ, αλλα το τελευταιο ειναι ο,τι χειροτερο μπορει να γιναει.
    Εκτος απο τους αγωνες του ΕΚΑΒ για την καταβολη των δεδουλευμενων περασμενων ετων, το υπουργειο αποφασισε το παγωμα των προσληψεων Πιστοποιημενων Διασωστων, και αντι αυτων να μεταταξει γυρω στα 300 ατομα, οδηγους της ΕΘΕΛ (κυριως) και του ΟΣΕ.
    Δηλαδη ο κος Λοβερδος θελει να ''φυτεψει'' 300 συμβασιουχους και μή, που οι περισσοτεροι γνωριζουμε την πορτα εισοδου τους στο δημοσιο, στο ΕΚΑΒ και να τους βαφτισει Διασωστες, χωρις να εχουν καμμια γνωση περι αυτου, και φυσικα χωρις να ειναι πιστοποιημενοι αποφοιτοι της σχολης ΕΚΑΒ.
    Καταλαβαινετε ολοι, θελω να πιστευω, οτι η πολιτικη του κου Λοβερδου, εκτος απο ανευθυνη ειναι και επικινδυνη για την δημοσια υγεια.
    Στα πλαισια αυτης της παραλογης τακτικης, δημιουργηθηκε ενα κινημα Αδιοριστων Διασωστων, χωρις καμμια συνδυκαλιστικη ή πολιτικη βαση, με σκοπο την ενεργοποιηση ολων αυτων που θελουν και μπορουν βοηθησουν με οποιοδηποτε τροπο νομιζουν.
    Επειδη η κοινοτητα του Moto.gr ειναι αρκετα μεγαλη, οποιος πιστευει οτι εχει καποια καλη ιδεα, το συζηταμε.

Ευχαριστω.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    στο Ελεος του Θεου....

γιατι δε παιρνει και μαναβηδες να τους μεταταξει σε βιογενετιστες ????? :a31: :a31: :a31: :a31:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    στο Ελεος του Θεου....

γιατι δε παιρνει και μαναβηδες να τους μεταταξει σε βιογενετιστες ????? :a31: :a31: :a31: :a31:
    Γιατί προηγούνται οι σκληρά απασχολούμενοι από τον Οργανισμό Αποξήρανσης Λίμνης Κωπαΐδας ....
    (νεοεκπαιδευόμενοι οδηγοί ιπτάμενων δίσκων)

γτπ τελείως λέμε ...

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Φίλε χίλια δίκια να έχεις , δεν θα τα βρεις . Το θέμα της απασχόλησης είναι πού ευαίσθητο και ειδικά για το δημόσιο ταμπού κατά μία έννοια . Με την ίδια λογική και προκειμένου να αποσπάσει τις υπογραφές του σωματίου των πιλότων , η προηγούμενη κυβέρνηση δέχτηκε να του μετατάξει όλους στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, χωρίς αντικείμενο, και μάλιστα με μισθολόγιο παρόμοιο και εκείνο που είχαν στην Ολυμπιακή , ώστε να πουληθεί η Ολυμπιακή . Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν αυτοί εξαιρεθούν και από νέο μισθολόγιο .
    Με το κλείσιμο πολλών ΔΕΚΟ θα δημιουργηθεί αυτομάτως το ερώτημα " τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι " . Από την στιγμή που η κυβέρνηση δεν προχωράει στο ΣΟΚ της απόλυσης , κάτι θα πρέπει να τους κάνει όλους αυτούς . Κάπου να τους κρύψει για να μην φαίνονται .Το να μπουν στα ασθενοφόρα οδηγοί δεν με πειράζει . Δεν ξέρω βέβαια και ο οδηγός πρέπει να είναι διασώστης ταυτόχρονα .
    Πάντως επειδή βλέπω την κατάσταση καθημερινά απο μέσα τα πράγματα είναι τραγικά παντού . Δεν υπάρχει ευρώ για τίποτα και το σύστημα περπατάει χάρη στο φιλότιμο λίγων . Για πόσο ακόμα άγνωστο
    Modenas Kriss 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    .......Δεν ξέρω βέβαια και ο οδηγός πρέπει να είναι διασώστης ταυτόχρονα .
    ......
    Για τα υπολοιπα δεν μπορω να σου απαντησω, αλλα σε αυτο μπορω να σου πω με σιγουρια οτι βασει κοινοτικης οδηγιας, σε καθε ασθενοφορο του ΕΚΑΒ (Paramedics, EMS, PHTLS, ABLS) πρεπει να βρισκονται δυο Διασωστες...το ποιος απο τους δυο θα οδηγει ειναι αδιαφορο στην υπηρεσια.

Και ρωταω κατι πολυ απλο... αν χρειαστεις εσυ, ή καποιο μελος του κυκλου σου προνοσοκομειακη βοηθεια, και σου ερθει ο οδηγος του αστικου που δεν ξερει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως, παρα μονο να σε βαλει οπως-οπως στο φορειο, τι θα κανεις?
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Προσωπικά αμφιβάλλω αν ποτέ θα έρθει κάποιος . Και αν υπάρχει διαθέσιμο πλήρωμα , μπορεί να μην υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο σε λειτουργία . Σε τούτο το μπουρδέλο δεν δουλεύει τίποτα , γιατί να είναι το ΕΚΑΒ εξαίρεση . Και άντε σε μαζέψανε κανονικοί διασώστες και όχι μηχανοδηγοι. Και άντε σε πήγανε στο νοσοκομείο αρτιμελή. Εκεί τι γίνεται ? Περιμένεις να βρεις γιατρεία ?? Δίκιο έχεις , αλλά πλέον το δίκιο οι 300 λεβέντες το έχουνε μετατρέψει σε πολυτέλεια για λίγους .
    Αυτά
    Modenas Kriss 125

Λογικο ειναι οταν αντιστοιχει ενα ασθενοφορο σε 50.000 κατοικους..
    Αν δεν αγωνιστουμε ολοι, δεν προκειται να γινει κατι.Η μοιρολατρεια ειναι κακος συμβουλος, και δεν θα εγκαταλειψω απο τα 30 μου.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αφού δεν δουλεύει τίποτα, τότε να του βάλουμε φωτιά να το κάψουμε το μπ@@@.

Αν δω κάποιον τραυματισμένο από αυτοκινητιστικό δε θα πάρω τηλ. Δεν χρειάζεται. Το πιθανότερο είναι να μην έρθει κανείς αλλά και να έρθει στο νοσοκομείο που θα πάει θα είναι χειρότερα απ' τον δρόμο.

Ωραία..

Έχουμε επαναπαυθεί όλοι στο ότι δεν δουλεύει τίποτα και αφού "έτσι είναι τα πράγματα" δεν κάνουμε και εμείς απολύτως τίποτα. Αφού δεν δουλεύει τίποτα, το ότι δεν δουλεύει το ΕΚΑΒ θα μας χαλάσει?

Και αν μας πούνε πως πάνε να κάνουν τα πράγματα χειρότερα δεν πειράζει μωρέ. Εδώ έχει πιάσει φωτιά ο κ@@ς μας, θα μας πειράξει αν θα καούν δυο τρίχες παραπάνω?

Και αν δούμε κάποιον που το παλεύει θα τον συμβουλέψουμε να μην κάνει άδικο κόπο γιατί το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι και εμείς είμαστε ακόμα στην ουρά.

Τι ψάχνετε να βρείτε? Τα έχουν κάνει όλα μπ@@@λο!
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Φίλε Κων/νε μην το παλεύεις παλικάρι μου. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά ανήκεις στους αδύναμους. Είσαι ένας απ' τα 10 εκατομμύρια των αδύναμων και δεν έχεις καμιά ελπίδα απέναντι στους 300.

Υγ. Περαστικά μας!
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ε ας περάσουν από τη σχολή ΕΚΑΒ πρώτα.

δια βίου εκπαίδευση θέλει ο Παπανδρέου. ας την εφαρμόσει

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ε ας περάσουν από τη σχολή ΕΚΑΒ πρώτα.

δια βίου εκπαίδευση θέλει ο Παπανδρέου. ας την εφαρμόσει
    Αυτό ακριβώς.........για μένα να γίνει η μετάταξη αλλά να τους εκπαιδευσουν πρώτα διαφορετικά θα δηιουργουν πρόβλημα στο προσωπικό που προσπαθει να κάνει τήν δουλειά του (ναι υπάρχουν όσο και να μήν το πιστεύουν κάπιοι ) αλλά απο τήν άλλη και όσοι πέφτουν σε παράπτωμα (ειδικά σε θέματα υγείας ) σπίτια τους..........!!
    ακόμα θυμάμαι το περιστατικό που πέθανε γιαγια γιατι οι διασώστες σταμάτησαν για σουβλάκια !!!!!!!

Πάντος απο τώρα το βλέπω άμα τους αφήσουν χωρίς τα στοιχειώδη σε γνώση θα πέσει γέλιο

Αυτα ειναι δουλειες πρωτα των ηδη διορισμενων και μετα των αδιοριστων. Κανονικο συνδικαλιστικο οργανο δεν εχετε? Κ α ν ο ν ι κ ο ομως, τιμιο. Αν οι συνδικαλιστες που ε σ ε ι ς εχετε ψηφισει ειναι τα συνηθισμενα μπασταρδα κομματοσκυλα, τοτε μην περιμενεις τιποτα. Οπως ψηφισε κανεις κοιμαται.

Ρωταω ειλικρινα και οχι ρητωρικα, γιατι εχω πληρη αγνοια του χωρου.

Απλα νομιζω οτι ολοκληρος ο δημοσιος τομεας πληρωνει πλεον (οχι ακομα οσο πρεπει, δειτε το μακελειο που γινεται ηδη στον ιδιωτικο τομεα) για τις πουλημενες συνδικαλιστικες ηγεσιες που ψηφιζε -και μετα τους εστελνε στη βουλη...
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Αυτό ακριβώς.........για μένα να γίνει η μετάταξη αλλά να τους εκπαιδευσουν πρώτα διαφορετικά θα δηιουργουν πρόβλημα στο προσωπικό που προσπαθει να κάνει τήν δουλειά του (ναι υπάρχουν όσο και να μήν το πιστεύουν κάπιοι ) αλλά απο τήν άλλη και όσοι πέφτουν σε παράπτωμα (ειδικά σε θέματα υγείας ) σπίτια τους..........!!
    ακόμα θυμάμαι το περιστατικό που πέθανε γιαγια γιατι οι διασώστες σταμάτησαν για σουβλάκια !!!!!!!

Πάντος απο τώρα το βλέπω άμα τους αφήσουν χωρίς τα στοιχειώδη σε γνώση θα πέσει γέλιο
    Κανεις λαθος φιλε μου, μεγαλο λαθος.
    Το οτι καποιοι ειχαν μπαρμπα στην κορωνη και μπηκαν με ενα διπλωμα Δ' κατηγοριας στο δημοσιο, χωρις κανενα αντικειμενικο κριτηριο, αυτο δεν τους κανει αυτοματως προνομιουχους, ωστε να διεκδικησουν την δικη μου θεση.
    Εκπαιδευση -δια βιου ή οπως αλλιως θελετε- των οδηγων δεν θα γινει, διοτι αν τελικα η μεταταξη πετυχει, τοτε τα ΙΕΚ ΕΚΑΒ κλεινουν, γιατι οπως ειπε και ο υπουργος, ''προκειται για μητρα παραγωγης ουσιαστικα ανεργων πτυχιουχων''.
    Και μετα εχουμε και τις μηνυσεις απο συγγενεις, υπηρεσια και παραιατρικη κοινοτητα.Τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα.
    Ευτυχως, μας στηριζουν τα κοινοτικα διακστηρια, μιας και ο κος Λοβερδος στηριζεται στο ποσο προβατα ειμαστε εναντι του ευρωπαικου δικαιου, που εχει προβλεψει ηδη την κατασταση μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    Αυτό ειναι δουλειες πρωτα των ηδη διορισμενων και μετα των αδιοριστων. Κανονικο συνδικαλιστικο οργανο δεν εχετε? Κ α ν ο ν ι κ ο ομως, τιμιο. Αν οι συνδικαλιστες που ε σ ε ι ς εχετε ψηφισει ειναι τα συνηθισμενα μπασταρδα κομματοσκυλα, τοτε μην περιμενεις τιποτα. Οπως ψηφισε κανεις κοιμαται.

Ρωταω ειλικρινα και οχι ρητωρικα, γιατι εχω πληρη αγνοια του χωρου.

Απλα νομιζω οτι ολοκληρος ο δημοσιος τομεας πληρωνει πλεον (οχι ακομα οσο πρεπει, δειτε το μακελειο που γινεται ηδη στον ιδιωτικο τομεα) για τις πουλημενες συνδικαλιστικες ηγεσιες που ψηφιζε -και μετα τους εστελνε στη βουλη...

Οι δουλειες που αναφερεις ειναι εργο της κυβερνησης ΓΑΠ.Συνδικαλιστικα οργανα υπηρχαν δεκαετιες και θα υπαρχουν.Πρωτη φορα ομως γινεται κατι τετοιο.Τυχαιο?δε νομιζω.
    Δεν εχω ψηφισει, διοτι δεν εχω δικαιωμα, εφοσον δεν εχω διοριστει, γι'αυτο και οι αδιοριστοι δεν εχουν καμμια σχεση με την ηγεσια της ΠΟΕΔΗΝ και ΠΟΠΕΚΑΒ.
    Δεν ειμαι της τακτικης να βαζω στο ιδιο καζανι καθε ανθρωπο, αλλλα καταλαβαινω απολυτα τους χαρακτηρισμους σου για τα συνδικατα.
    Στο αναφερω ξανα, το κινημα μας δεν εχει καμμια συνδικαλιστικη ή πολιτικη βαση. Οποιος θα βοηθησει θα το κανει επειδη θελει, και οχι για περιεργα ανταλλαγματα

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos

Οι δουλειες που αναφερεις ειναι εργο της κυβερνησης ΓΑΠ.Συνδικαλιστικα οργανα υπηρχαν δεκαετιες και θα υπαρχουν.Πρωτη φορα ομως γινεται κατι τετοιο.Τυχαιο?δε νομιζω.
    Δεν εχω ψηφισει, διοτι δεν εχω δικαιωμα, εφοσον δεν εχω διοριστει, γι'αυτο και οι αδιοριστοι δεν εχουν καμμια σχεση με την ηγεσια της ΠΟΕΔΗΝ και ΠΟΠΕΚΑΒ.
    Δεν ειμαι της τακτικης να βαζω στο ιδιο καζανι καθε ανθρωπο, αλλλα καταλαβαινω απολυτα τους χαρακτηρισμους σου για τα συνδικατα.
    Στο αναφερω ξανα, το κινημα μας δεν εχει καμμια συνδικαλιστικη ή πολιτικη βαση. Οποιος θα βοηθησει θα το κανει επειδη θελει, και οχι για περιεργα ανταλλαγματα

Οχι με παρεξηγησες. Γράφοντας "δουλειες" εννοουσα οτι αυτη η διαμαρτυρια ειναι δουλεια, (καθηκον, χρεος, ο λογος που υπαρχει ρε παιδι μου...) του συνδικαλιστικου οργανου που οφειλει να υπερασπιζεται τον κλαδο απο τετοιες δουλειες του καθε ΓΑΠ και του καθε καριολη.

Και τον κλαδο (τον όποιο κλαδο, δεν εχω ιδεα αν ισχυει για τον δικο σου) δεν τον υπερασπιζομαστε κανονιζοντας να παρει γελοια επιδοματα αντι για μισθο, ωστε να μας κανουν μετα βουλευτες, γενικους γραμματεις κλπ, αλλα τον υπερασπιζομαστε κυριως απο μικροκομματικες δουλειες των διαφορων ΓΑΠ που τον απαξιωνουν, τον καθιστουν ζημιογονο (και οταν τελειωσει το παρτυ, οπως τωρα, ο ζημιογονος ειναι ο πιο ευκολος στοχος) και τον μετατρεπουν σε αντιπαραγωγικη φωλια σκουληκιων-αφισοκολλητων.

Τελος παντων αυτο εννοουσα. Αν το συνδικαλιστικο σας οργανο ειναι αφισοκολλητες-λαμογια, τον ηπιες (που παλι χωρις να ξερω, θα πεσω απο τα συννεφα αν μου πεις οτι δεν ειναι τετοιοι...).
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Φίλε χίλια δίκια να έχεις , δεν θα τα βρεις . Το θέμα της απασχόλησης είναι πού ευαίσθητο και ειδικά για το δημόσιο ταμπού κατά μία έννοια . Με την ίδια λογική και προκειμένου να αποσπάσει τις υπογραφές του σωματίου των πιλότων , η προηγούμενη κυβέρνηση δέχτηκε να του μετατάξει όλους στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, χωρίς αντικείμενο, και μάλιστα με μισθολόγιο παρόμοιο και εκείνο που είχαν στην Ολυμπιακή , ώστε να πουληθεί η Ολυμπιακή . Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν αυτοί εξαιρεθούν και από νέο μισθολόγιο .
    Με το κλείσιμο πολλών ΔΕΚΟ θα δημιουργηθεί αυτομάτως το ερώτημα " τι θα γίνουν οι εργαζόμενοι " . Από την στιγμή που η κυβέρνηση δεν προχωράει στο ΣΟΚ της απόλυσης , κάτι θα πρέπει να τους κάνει όλους αυτούς . Κάπου να τους κρύψει για να μην φαίνονται .Το να μπουν στα ασθενοφόρα οδηγοί δεν με πειράζει . Δεν ξέρω βέβαια και ο οδηγός πρέπει να είναι διασώστης ταυτόχρονα .
    Πάντως επειδή βλέπω την κατάσταση καθημερινά απο μέσα τα πράγματα είναι τραγικά παντού . Δεν υπάρχει ευρώ για τίποτα και το σύστημα περπατάει χάρη στο φιλότιμο λίγων . Για πόσο ακόμα άγνωστο

Τελικα τι εγινε εκει? Καταφερε και τους φορτωσε τους πιλοτους στην ΥΠΑ? Θυμαμαι πριν λιγους μηνες τον προεδρο των υπαλληλων της ΥΠΑ να φωναζει σα παλαβος για να μη γινει αυτο. Ειχε μαλλον καταλαβει οτι σε τετοιες εποχες θα ηταν καταστροφη.
    Μη μου πεις οτι ξυνονται οι πιλοτοι στην ΥΠΑ με τους παλιους μισθους τους...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. περι βενζινης
    από bsari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 01:48
  3. Περι γουρουνιων ο λογος!!!!
    από dela στο forum Off topic