Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 58

Θέμα: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΚΛΟΠΗΣ

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΚΛΟΠΗΣ

Φιλοι και φιλες θα ηθελα τα φωτα σας σε οσους γνωριζουν περι αποζημιωσης.
    Μόλις έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα και αγόρασα του κουτιού TIGER 1050 ABS σκέφτηκα να την ασφαλίσω για κλοπή αφού με δυσκολία την απέκτησα. Δεν είχα ασφάλεια κλοπής σε παλαιότερες μηχανές μου αλλά μάλλον η θεια φώτιση με παρακίνησε και πάντα λόγο χρημάτων αφού μιλαγες για TRIUMPH και γελαγαν κάποιοι μέχρι χτες.
    Την αγόρασα 19/1/2009 με τιμή 11760? συν τα δωράκια της αξίας 1500? τότε και κατά συνέπεια μπουγιουρντί 630? το χρόνο στην ................Μου σύστησαν ένα ασφαλιστή τα είπαμε τηλεφωνικός και μου έδωσε αρ. λογαριασμού ώσπου έκανα και τη κατάθεση για να εκδοθεί η ασφάλεια για να μπορέσω να παραλάβω το ΤΙΓΡΑΚΙ μου. Πέρασε ο χρόνος και πάλι τηλεφωνικός με ενημέρωσε ο ασφαλιστής για ανανέωση την 19/1/2010 και τα νέα ασφάλιστρα είναι 619? πλέον...καταθέτω πάλι μέσω τραπέζης τα χρήματα και χωρίς κάποια προσωπική επαφή πάλι, ταχυδρομικός τσουπ στη πόρτα το ασφαλιστήριο όπου τα 11760? έγιναν 9500? τιμή που ακόμα δε παίζει πόσο μάλλον 1ετους μηχανής με 4500khm.Μετά το ατυχές συμβάν την 19/11/2010 http://www.forumtriu...890.html#p34808 όπου και εκλάπη με 9800khm περίπου αναμμένο το τρίμηνο ώστε να αποζημιωθώ οικονομικά τουλάχιστον γιατί ηθικά έχω γίνει κουρέλι. Αν και η μηχανή με τιμολογημένα αξεσουάρ(xenon 5000κ στις δυο σκάλες,led πορείας ,ρευματολήπτη 12V,carbon φτερά μπρος πίσω ,carbon tank pad,carbon πίσω μαρσπιε,carbon καπάκι γραναζιού, μανιτάρια κινητήρα & σασί GSG,εξάτμιση REMUS HEXACONE TITANIUM,FAT BAR nikken τιμόνι triumph μαύρο ματ, ζελατίνα μαύρη φυμε MRA με το διπλό προστατευτικό, θερμαινόμενα grip,diablo rosso 3,R&G SPINDLE SLIDERS πίσω τροχού για stand) έχει φτάσει 14500+ ο ασφαλιστής λέει ότι θα έπρεπε να τα είχα δηλώσει κατόπιν εορτής και δε ξέρω πόσα λεφτά + θα μου ζηταγαν οι αθεόφοβοι. Τεσπα λέω και συμβιβασμένος με τα 9500? κάτι μου ψιθυρίζουν για νέο παζάρι....που δεν είμαι προετοιμασμένος με τίποτα και επειδή αρχίζω και τα παίρνω στο κεφάλι σας λέω δεν έχω συμβόλαιο ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο, δεν έχω υπογράψει πουθενά για τις αυτόματες προσαρμογές τους που έχουν στο φάκελο τους και έχω στη κατοχή μου μόνο το αποδεικτικό είσπραξης ασφαλίστρων. Παρακαλώ βοηθήστε με κι αν χρειαστεί να κινηθώ νομικά θα το έχουν.
    Η Μοτεκ ασχολείται με τέτοιου είδους περιπτώσεις?

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    πω μύλος...

καλά ξεμπερδέματα αδερφέ...

papoy Το avatar του/της Viking
    Επειδή είχα ψαχτεί αρκετά πριν ασφαλίσω για κλοπή είδα ότι στο συμβόλαιο (που είχα υπογράψει κανονικότατα στην interamerican) είχε ως όρο ότι ναι μεν ασφαλίζεις τη μοτοσυκλέτα σου για κάποιο ποσό Χ αλλά την ημέρα της κλοπής η αξία της επανεκτιμάται βάσει των τρεχουσών τιμών (τις οποίες παίρνουν από moto-triti νομίζω...).

Συνεπώς, πιθανότατα είναι καλυμμένοι ως προς αυτό.

Το θέμα είναι αν όλη η συμφωνία έγινε τηλεφωνικά ποιος υπέγραφε στο όνομά σου και γιατί δεν σου τα εξήγησε όλα αυτά?

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΚΛΟΠΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από aimiliosbmw
    που δεν είμαι προετοιμασμένος με τίποτα και επειδή αρχίζω και τα παίρνω στο κεφάλι σας λέω δεν έχω συμβόλαιο ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο, δεν έχω υπογράψει πουθενά για τις αυτόματες προσαρμογές τους που έχουν στο φάκελο τους και έχω στη κατοχή μου μόνο το αποδεικτικό είσπραξης ασφαλίστρων.
    Είναι δυνατόν να πληρώνεις ασφάλεια κλοπής και να μην έχεις παραλάβει αντίγραφο συμβολαίου για να ξέρεις τι καλύπτει ??? :hypnotize :hypnotize
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΚΛΟΠΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Είναι δυνατόν να πληρώνεις ασφάλεια κλοπής και να μην έχεις παραλάβει αντίγραφο συμβολαίου για να ξέρεις τι καλύπτει ??? :hypnotize :hypnotize

Όπως επίσης είναι γνωστό ότι η τιμή του οχήματος κάθε χρόνο κατεβαίνει κατά 10%. Επίσης είναι γνωστό ότι η ασφάλεια κλοπής καλύπτει το τιμολογημένο ποσό κι όχι τι βάλαμε επάνω - εκτός αν δηλωθεί στην ασφαλιστική και επαληθευθεί με τ' ανάλογα τιμολόγια και φυσικά πληρώσουμε τ' ανάλογα ασφάλιστρα. Αν δεν τα ξέρουμε αυτά, σόρρυ αλλά δεν φταίνε οι ασφαλιστικές.

Nαι μου την φάγανε και μόλις προχθες είχα βάλει μασίφ 18Κ fatbar
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Φίλε, με έχεις μπερδέψει. Από τη μια λες ότι "τσουπ" ήρθε στην πόρτα σου το ασφαλιστήριο και από την άλλη ότι δεν έχεις ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο ασφαλιστήριο στα χέρια σου παρά μόνο την απόδειξη είσπραξης... Αποφάσισε και μετά θα σου πούμε περί αυτού. (Στενές επαφές τρίτου τύπου με τον ασφαλιστή δεν συνηθίζονται).
    2) Θα απαιτήσεις τα 9.500 Ευρώ. Ούτε παραπάνω μπορείς (όρα τι σου είπαν ανωτέρω) ούτε όμως και με παρακάτω θα συμβιβαστείς.
    Dura lex, sed lex.

Εννοεί (μαλλον) οτι ηρθε στην πορτα του το ειδοποιητήριο πληρωμης
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    (μαλλον)
    Με τα "μάλλον" απαντήσεις δε δίδονται...
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Με τα "μάλλον" απαντήσεις δε δίδονται...
    Καλώς κυριε συνήγορε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παραπάνω από όσα έγραφε το συμβόλαιο δεν θα πάρεις...Από την στιγμή που παραλαμβάνεις το συμβόλαιο και το πληρώνεις δέχεσαι και τους όρους/αξίες κλπ που αναγράφει...

Με μια γρήγορη ματιά στις αγγελιές στο μοτοτρίτη είδα πως 8000-9000Ε τα δίνουν τα Tiger του 09.Οπότε εκεί ανάμεσα θα στο παζαρέψουν,αν θεωρήσουν ότι δεν είχε εξτρά από την στιγμή που δεν τα <<δήλωσες>> ώστε να ανέβει η αξία στο συμβόλαιο..

Οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να τους πας καμιά πρόσφατη φωτογραφία του δικού σου Tiger με τα εξτρά,τιμολόγια/αποδείξεις αγοράς κλπ για να πάρεις τα 9500Ε που γράφει το συμβόλαιο...

SUPERMARIONATIONjoe90
    Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

μολις ακουσουν οι ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ οτι θα εμπλακει Ο ΦΟΡΕΑΣ ΑΥΤΟΣ

τα παιζουν και σου περνουν και πιπες

στειλε μου ΠΜ και θα ελα να τους σκισουμε μαζι

ΥΓ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΤΕΚ για συμπαρασταση

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    Συγνωμη ρε φιλε αλλα ορισμενοι βρισκουν και τα κανουν...

Νομιζω οτι σαν καταναλωτης πρεπει να εχεις συνειδηση. Κι αυτο σημαινει οτι οπως οταν αγοραζεις ενα προϊον το παιρνεις στα χερια σου και πληρωνεις την ιδια ωρα, οταν αγοραζεις υπηρεσια εχεις ενα συμβολαιο στα χερια σου που να σε καλυπτει για αυτα που πληρωνεις...

Επισης, δεν μπορει λοιπον να πληρωνεις για 10 χρονια στο ασφαλιστηριο την αξια του καινουριου. Παλι καλα δηλαδη που σου κανανε την μειωση για την απαξιωση γιατι σε αλλες περιπτωσεις σε αφηνουν να πληρωνεις κι οταν γινει το κακο παιρνεις αυτο που λεν οι πινακες της αγορας.

Εχεις δωσει και τοσα λεφτα για τα εξτρα με καρμπον κλπ που κραζει απο μακρυα "κλεψτε με"

Συγνωμη που στο λεω αλλα ετσι ειναι. Στην περιπτωση σου αφου εδινα τοσα λεφτα θα πληρωνα κι ενα γκαραζ να τη βαζω μεσα, κι οταν θα ημουν εξω δε θα την αφηνα απο τα ματια μου.

Οι εποχες ειναι πολυ περιεργες και ο,τι προκαλει τα βλεμματα το φυλας σαν τα ματια σου...

Σε σχεση τωρα με τις ασφαλιστικες, οσο και να σου φαινεται περιεργο το μηχανακι σου οπως κι ο,τιδηποτε αλλο απαξιωνεται σε σχεση με το χρονο.

Επισης δε θα σε αποζημιωνε η ασφαλιστικη ποτε για ο,τιδηποτε εξτρα εχεις πανω. Καλα θα ειναι λοιπον να παρεις αυτα που θα σου βγαλει για να ξεμπερδευεις το συντομοτερο. Μην ξεχνας οτι το μηχανακι σου ειναι 2 ετων τωρα
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Κατ'αρχας ευχομαι καλα ξεμπερδεματα
    Παμε τωρα.
    Οπως και στα αυτοκινητα ετσι και στις μηχανες....η ασφαλιστικη ξερει μονο τα ανταλλακτικα της αντιπροσωπιας και αποζημειωνει μονο αυτα που εχει η μηχανη απο εργοστασιο και οχι καρμπον-καθρεπτες νικελ-πατητηρες με πασουμακια...κτλ που ο ιδιοκτητης εχει βαλει κατοπιν. ΑΥτα πανε υπερ πιστεως και πατριδας ακομα και αποδειξεις...μαρτυρες...photos αν εχεις.
    Επιπλεον...η τιμη που θα σε αποζημειωσουν για την κλοπη θα ειναι η τιμη που ειχε η μηχανη σου μεταχειρισμενη (μια μεση τιμη) την περιοδο που στην εκλεψαν βαση περιοδικων μεταχειρισμενων.
    Αποχη μου ειναι οτι ειναι πανακριβα τα ασφαλιστρα για κλοπη μηχανης...οποτε εγω προσωπικα συνιστω...ενοικιαση χωρου ελεγχομενης κλειστης σταθμευσης για να εισαι πιο σιγουρος (100% δεν εισαι ποτε ετσι οπως εχουν γινει τα πραματα) για να αποφυγεις την ολη διαδικασια που τραβας εσυ τωρα.

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Οταν ασφαλιζεις για ενα ποσο Χ ενα μηχανάκι, πληρώνεις ασφάλιστρα για το ποσο αυτο Χ και ΑΠΑΙΤΕΙΣ το ίδιο ποσο απο την ασφαλιστική...

το οτι κάθε χρόνο ή οποιο διαστημα ειναι θα πρέπει να αναπροσαρμόζεται αυτο το ποσο Χ για να αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ παρα με τα ασφαλιστρα που πληρώνεις και πρεπει να συμφωνειται ρητα και απο τις 2 πλευρές....

συνεπως αν το αγορασες Χ και το ασφαλισες για Χ, αρα και πληρώνεις %Χ θα απαιτησεις Χ... νετα σκετα...

με αλλα λογια δεν ασφαλίζεις το ιδιο το μηχανακι αλλα το ασφαλίζεις εναντι κάποιου ποσού.... οφειλεις να ξερεις τι εχεις συμφωνησει με την ασφαλιστική καθως και την λογική της αξίας με την αγορά!!!
    Ban 'em all

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Οταν ασφαλιζεις για ενα ποσο Χ ενα μηχανάκι, πληρώνεις ασφάλιστρα για το ποσο αυτο Χ και ΑΠΑΙΤΕΙΣ το ίδιο ποσο απο την ασφαλιστική...

το οτι κάθε χρόνο ή οποιο διαστημα ειναι θα πρέπει να αναπροσαρμόζεται αυτο το ποσο Χ για να αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ παρα με τα ασφαλιστρα που πληρώνεις και πρεπει να συμφωνειται ρητα και απο τις 2 πλευρές....

συνεπως αν το αγορασες Χ και το ασφαλισες για Χ, αρα και πληρώνεις %Χ θα απαιτησεις Χ... νετα σκετα...

με αλλα λογια δεν ασφαλίζεις το ιδιο το μηχανακι αλλα το ασφαλίζεις εναντι κάποιου ποσού.... οφειλεις να ξερεις τι εχεις συμφωνησει με την ασφαλιστική καθως και την λογική της αξίας με την αγορά!!!
    Τι διαφορετικό λέμε όλοι οι αποπάν δλδ;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΚΛΟΠΗΣ
    από ggs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2010, 16:28
  2. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ
    από zolotas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2005, 14:34
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2005, 18:32