Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Σπασιμο κινητηρα. Εχεις δικια σου εμπειρια?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler

Σπασιμο κινητηρα. Εχεις δικια σου εμπειρια?

Με αφορμη το http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=6 μου ηρθε μια ιδεα να ανοιξουμε ενα θεματακι με την δυσκολη αυτη εμπειρια που εχουν βιωσει πολλοι απο εμας (φτου φτου εγω ακομα οχι!).Θα ηταν ωραιο ο καθενας που το εχει ζησει (χωρις spam) να μας ελεγε την δικη του ιστορια χωρις φοβο-παθος-ντροπη και με καμια φωτο αν υπαρχει!Ετσι θα βγαζαμε ενα μικροοοο συμπερασμα για την αξιοπιστια της καθε εταιριας!
    Υ.Γ.1 Πιστευω οτι το εχω βαλει σε σωστη ενοτητα
    Υ.Γ.2 Αν νομιζετε οτι ειναι μ@λ@κια αφηστε το να θαφτει ειρηνικα χωρις κραξιμο!!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Φιλε ειναι εντελως ακυρο ολο αυτο για να βγαλεις συμπερασμα για αξιοπιστια.

αν εγω παρω ενα παπακι κ το παω με πρωτη μεχρι τη κορινθο οταν φτασω θα χει καψει και τα μεταλα.
    αυτο θα το κάνει αναξιόπιστο??

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Σπασιμο κινητηρα. Εχεις δικια σου εμπειρια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από foler
    Με αφορμη το http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=6 μου ηρθε μια ιδεα να ανοιξουμε ενα θεματακι με την δυσκολη αυτη εμπειρια που εχουν βιωσει πολλοι απο εμας (φτου φτου εγω ακομα οχι!).Θα ηταν ωραιο ο καθενας που το εχει ζησει (χωρις spam) να μας ελεγε την δικη του ιστορια χωρις φοβο-παθος-ντροπη και με καμια φωτο αν υπαρχει!Ετσι θα βγαζαμε ενα μικροοοο συμπερασμα για την αξιοπιστια της καθε εταιριας!
    Υ.Γ.1 Πιστευω οτι το εχω βαλει σε σωστη ενοτητα
    Υ.Γ.2 Αν νομιζετε οτι ειναι μ@λ@κια αφηστε το να θαφτει ειρηνικα χωρις κραξιμο!!
    επισης να πει ιστορια καποιος για το μηχανακι που καβαλα τωρα οτι είναι μπουρδελο κτλ...απλα δεν υπαρχει.

Re: Re: Σπασιμο κινητηρα. Εχεις δικια σου εμπειρια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    επισης να πει ιστορια καποιος για το μηχανακι που καβαλα τωρα οτι είναι μπουρδελο κτλ...απλα δεν υπαρχει.
    ποτέ μη λες ποτέ..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Μου έχει σπάσει κινητήρας απο xr600r 95' εν κινήση με πολλά χιλιόμετρα.
    Το μηχανάκι γενικά το χρόνο ήταν 3 μήνες σε λειτουργία και 9 μήνες σε μαστόρια.
    Δεν λέω οτι φταίει το μοτερ μιας και το XR είχε απο τα πιο απλά, ούτε εγκεφάλους ούτε πολλά ηλεκτρονικά, τα μαστόρια ήταν για τον φούτσο και θυμάμαι είχα αλλάξει τουλάχιστο 5. Είδα και απόειδα τότε το έδωσα για ένα κομμάτι ψωμί και πήρα καινούργιο μηχανάκι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Φιλε ειναι εντελως ακυρο ολο αυτο για να βγαλεις συμπερασμα για αξιοπιστια.

αν εγω παρω ενα παπακι κ το παω με πρωτη μεχρι τη κορινθο οταν φτασω θα χει καψει και τα μεταλα.
    αυτο θα το κάνει αναξιόπιστο??
    Ενταξει δεν θα το κανουμε top 10 αξιοπιστιας αλλα μπορουμε να εχουμε ολες τις ιστοριες εδω μαζεμενες, οχι για να κραξουμε ομως!Εγω οσο καιρο διαβαζω το φορουμ εχω ακουσει ιστοριες για vstrom,S1000R,R6,SV,Busa....κτλ.Αν θελετε τις μαζευουμε εδω και ολο και καποια γνωμη σχηματιζει ο καθενας για την παρτη του ομως.Το καλυτερο ηταν οταν αγορασα το 636, ανοιγω την επομενη μερα ενα γειτονικο σαιτ και βλεπω ενα ιδιο σμπαραλια!!Βεβαια αυτο δεν λεει κατι, αλλα μου σηκωθηκε λιγο η τριχα!

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Vespa P200E αλλαγή 2ας-3ης συμπλεκτιά για να κάνω σούζα ... Μπιέλα , τη μηχανή την πήραν οι γιαπωνέζοι μετά για να μου κλέψουν την τεχνολογία , με κυνηγούσαν για χρόνια αλλά δεν μπορούσαν να με πιάσουν όσπου τη χάρισα στον αδερφό μου και την έκανε ρημάδι . Ένας γιαπωνέζος πράκτορας λοιπόν μεταμφιεσμένος σε γύφτο , τον έπιασε στον ύπνο και την πήρε για "παλιοσίδερα".
    Την τεχνολογία της την συναντώ ακόμα και σήμερα σε γιαπωνέζικα ss του λίτρου .
    Εκτός από την μπιέλα τπτ άξιο αναφοράς δεν θυμάμαι να έχει αντιμετωπίσει . Τα χιλιόμετρα της πολλά , κοντά στις 150K.
    Αυτά .

Glx με μοτερ astrea,πανηγυρια οταν περασαμε τελικο στο EURO και burnout.
    εσπασε η μπιελα στη μεση,εφυγε μπροστα με το πιστονι και κολλησε στις βαλβιδες.
    το υπολοιπο μερος κουρεψε τα καρτερ.
    γεμισε ο δρομος λαδι και το προσωπο μου ειχε ενα κατσουφιασμα 2 μερες.

Παλαιό μέλος
    drz 400
    Στη παρνηθα.... 3 φορες εμεινα εκει πανω... την δευτερη ηταν απο μοτερ σπασμενο....
    πηδηξε η καδενα δοντια....
    Το εκανα και το εδωσα γιατι εβλεπα φαντασματα μετα κι ακουγα θορυβους σε καθε φαναρι....

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    τελικά από ότι φαίνετε στο παρόν θέμα μόνο τα ιαπωνικά σπάνε...
    αν ναι και μετά από 100αριά χρόνια χρήσης και καμιά βέσπα...

Made in Greece...

Παλαιό μέλος
    χωρις βεβαιως να εχει καμια σχεση με την αξιοπιστια,απλα και μονο ως περιστατικο το αναφερω!

αθηνα - καλαματα και επιστροφη αθηνα με χοντα cb 50 το 1982 αν θυμαμαι καλα και μολις ειμαι κακια σκαλα ελιωσε η ακιδα του μπουζι και μου τα εδωσε ολα στην μασχαλη!!!
    φορτωμα σε διερχομενο φορτηγο [μεγδαρε ο πουστης] για το σπιτι αθηνα!
    γενικο ρεκτιφιε,μπιστονι κλπ και το εργαλειο και παλι μαχιμο!!!!!
    επρεπε να αλλαξω το μπουζι να βαλω ψυχρο μου ειχει πει ο μαστορας!
    το εχω ακομα και ειναι παντα μαχιμο!!!!!!!
    καλαματιανος

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    οταν σπουδαζα στην σικελια στα μηχανακια που ειχα ηταν κ ενα xt600 benetton....το μηχανακη εκαιγε πολυ λαδι...ειχα συμπληρωσει κοντα στο λιτρο γυρω στης 10 ιουνιου κ ειχε μεσολαβησει ενα ταξιδακη μεχρι αρχες ιουλιου που ειχαμε ξεκινησει μια ωραια πρωια να παμε για μπανιο με φιλους....με το που βγηκα autostrada κ παιρνω το χαρτακι απο τα διοδια, ακουω τον κινητηρα να δουλευει αλλιως...λεω λαδι θα ειναι κ να σταματησω στο πρωτο autogril ν αγορασω να βαλω....ελα ομως που δεν εφτασα ποτε...ενω πηγαινα με καμια 80 χλω με 5η κανει ενα μπαμ κ μπλοκαρει ο πισω τροχος...μλκς χεστηκα πανω μου.....πως το κρατησα ενας θεος ξερει....
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

1998-9, ενα bros honda 650 , με 6 χρονια σκισηματος στα χερια μου, κατεβαινα την Συγγρου με 140 αριστερη λουρίδα με το κορίτσι που δεν είχε και μαρσπιεδες να πατησει τα ποδαράκια του, γιατι το εργαλειο ειχε μετατροπες, ξαφνικα μπλοκάρει ο πισω τροχος και φερνει σβουρες αριστερα δεξια κι εγω ψαχνω να καταλαβω τι έγινε. Μουρχεται η θεια φωτιση, πατάω συμπλέκτη. κυλάει κι οπως οπως σταματησα τερμα αριστερα. Κι ομως πηρε μπροστα με πηγε για ποτό, με γυρισε σπίτι κι έπειτα ψόφησε. Κι έπειτα έγινε 700 με wiseko πιστόνια κι εστρωσε άλλα αυτο είναι μια άλλη ιστορία.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    YAMAHA DT 200R,σχεδον καινουργιο εν πορεια μπλοκαρει ο πισω τροχος.κολημα κινητηρα.μπουζι σωστο,τσιμουχα στροφαλου ενταξει,αντλια λαδιου δουλευε κανονικα.σε yamaha center που επισκευαστηκε μου ειπαν οτι αυτη η παρτιδα ερχοταν κλειστη,η yamala αφαιρουσε τον κωνο απο την εξατμιση αλλα δεν ρυθμιζε την τρομπα να δινει παραπανω λαδι

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Εκανα ο,τι μπορουσα για να σπασω ενα dr750. Μεχρι που ξεχασα και τα λαδια να κοιταξω για 3000κμ και στην αλλαγη εβγαλα 250ml. To γ@μημενο πηγαινε ακομα....
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2015, 10:19
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2011, 17:57
  3. Τι λαστιχο εχεις στο μοταρντ σου (ΧΤ 600)
    από capros78 στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2009, 05:43
  4. πως να σου γαμουν τη ψυχολογια!και να εχεις μετα στενη επαφη με καδο!
    από wolfman13 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2004, 08:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF