Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: χάρτες hornet 900 power commander 3 usb

Question χάρτες hornet 900 power commander 3 usb

Παιδιά ξέρει κανείς αν κάνει κάποιος απο τους προτεινόμενους χάρτες της dynojet,για akrapovic sp και φίλτρο dna:Για δοκιμασμένο χάρτη μιλάω. Ευχαριστώ.
    I ''ll never get out of this world alive...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Randolphcarter Προβολή μηνύματος
    Παιδιά ξέρει κανείς αν κάνει κάποιος απο τους προτεινόμενους χάρτες της dynojet,για akrapovic sp και φίλτρο dna:Για δοκιμασμένο χάρτη μιλάω. Ευχαριστώ.
    Ψαξου στο hornet's nest. http://www.hondahornet.co.uk/

Eδω ελάχιστα Hornet 900 υπάρχουν, κι ανάμεσα σε αυτα δεν εχει κανενα power commander απ όσο ξέρω.
    Ισως ειχε ο kayak1 αλλά εχει καιρό να εμφανιστεί, ο nikonian ειχε ενα 900 μαμα αλλά το πούλησε και o zetaras που το ειχε κι αυτός για πούλημα δεν ειχε power commander παρ ολο που ειχε εξατμίσεις.
    Το δικό μου εχει Leovince τιτανίου που εχει και πιο φαρδυ Y, σε αντίθεση με τις akrapovic που ειναι μονο τελικά, και δεν εχει πρόβλημα χωρίς PC.
    Πήγα μια φορά στο δυναμόμετρο με σκοπό να εχω ενα διάγραμμα A/F ratio να το μελετησω, αλλά ενω αυτό ζήτησα απο την αρχή, ο χειριστής τελικά η δεν ηξερε τι του γινόταν η δεν ειχε καυσαναλυτη καν.

edit: Eδω θα δείς και το αποτέλεσμα της δυναμομέτρησης:
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=40337

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Κατάλαβα. Τελικά το συνδεσα στο μηχανάκι κ έβαλα ένα χάρτη που απ'οτι είδα δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα. Λογικά την επόμενη εβδομάδα θα το πάω για ρύθμιση σε κάποιον γνωστό ενός φίλου μου που τρέχει σε drag κ ρυθμίζει εκεί το αγωνιστικό του οπότε θα είναι οκ.Αν μπορέσω θα πάρω τον χάρτη κ θα τον ανεβάσω.
    sapila βλέπω ένα αραγμένο μαύρο με leovince κορυδαλλό Νίκαια. Παίζει να είναι το δικό σου?

Moderator
    Κατάλαβα. Τελικά το συνδεσα στο μηχανάκι κ έβαλα ένα χάρτη που απ'οτι είδα δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα. Λογικά την επόμενη εβδομάδα θα το πάω για ρύθμιση σε κάποιον γνωστό ενός φίλου μου που τρέχει σε drag κ ρυθμίζει εκεί το αγωνιστικό του οπότε θα είναι οκ.Αν μπορέσω θα πάρω τον χάρτη κ θα τον ανεβάσω.
    sapila βλέπω ένα αραγμένο μαύρο με leovince κορυδαλλό Νίκαια. Παίζει να είναι το δικό σου?
    Mπα δεν ειναι το δικό μου.
    Το Hornet 900 ειναι σχετικά πλούσιο σε αρκετά μεγάλο φάσμα στροφών οπότε δεν δημιουργεί πρόβλημα το να βαλεις τελικά και φίλτρο.
    Με PC ομως μπορείς να φτιάξεις τον ψεκασμό να ειναι πιο γλυκός στο ανοιγμα κλείσιμο του γκαζιού.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Ειδικά αυτό το πράγμα με πρώτη είναι κορυφαίο. λακκούβα κ γκαζιά. Ειδικά άμα είναι κρύο.

Moderator
    Ειδικά αυτό το πράγμα με πρώτη είναι κορυφαίο. λακκούβα κ γκαζιά. Ειδικά άμα είναι κρύο.
    Συνήθεια ειναι. Την πρωτη την χρησιμοποιώ μονο για 5 μετρα οταν ξεκινάω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Το ξέρω.το έχω ξεπεράσει καιρό τώρα.το έχω απ το 2003. Όλως τυχαίως όμως σήμερα που ξεκίνησα κινήθηκα με πρώτη για κάποια μέτρα να ζεσταθεί λίγο κ το θυμήθηκα πάλι. Μεγαλεία.

Λοιπόν πρώτη γρήγορη αλλά σύντομη δοκιμαστική βόλτα σήμερα και έχω την εντύπωση οτι το μηχανάκι κάτι πήρε ψηλά. Χέρια και σβέρκος πόνος.

Παρόμοια θέματα

1. Power Commander III USB(ή χωρις usb)
    από DrIoannis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 08:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ